ultraBMX :
Czy jest ktos chetny odwiedzic Ibize i zaliczyc Closing Party 19 wrzesnia w Pirvilege ?????
Cena biletow z lotnisk po Londynem to okolo 69 funtow + bilet na impreze 35 euro + hotel 2 dni 40 funtow .
ja zamierzam odwiedzic ale mysle o cocoon closing party @ amnesia 24.09
trzeba chyba odwiedzić braciszka w Hiszpanii
na jedna impreze bym sie tam nie wybral , zwlaszcza na meganite poniewaz na tej imprezie klub jest otwarty jedynie do polowy i ciezko odczuc jego klimat a pozatym chyba bym sie rozplakal gdybym mial z imprezy odrazu wracac na lotnisko , moim zdaniem taka wyprawa niema sensu. Zapraszam ponownie do mojej galeri z zeszlego roku' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez malikus (2007-05-08 19:42:58)
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'
najlepsza strona o Ibizie
xavery :
http://www.ibiza-spotlight.com/night/club_dates_july_i.htm
'
najlepsza strona o Ibizie
podziekował
a to moje glowne zrodlo informacji
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników a bylo juz wiec tylko dodam ,ze pod tym adresem kryja sie bardzo uczynni ludzie - na kazdy mail odpowiadaja
ja Ekipe juz mam , predzej niz we wrzesniu sie nie wybieramy bo ceny na to nie pozwalaja nam ale co tam - tam todos los dias son dias de la fiesta
Ostatnio edytowany przez Finka (2007-05-09 11:10:42)
CHUDY111 :
wlasnie mialem podobny temat zakladac
wybiera sie ktos w te wakacje bo ja raczej napewno pojade tylko jakos lipiec siepien lub wrzesien sprawa otwarta wiec jak by ktos planowal wypad to mozna by sie jakos zgadac
wiec piszcie czy ktos jedzie
Ja mam wylot z Wawy 3 września do Bercelony.A potem promem na Ibizę No i imprezy zapowiadają się całkiem ciekawe
Ostatnio edytowany przez skarabeusz (2007-05-09 11:34:30)
no ja mysle sie tak wybrac w okolicach wrzesnia
tak na wekennd moze tydzien to sie okaze ale kiedy i gdzie to dopiero bede myslal w sierpniu
a wie ktoś może o coś o jakiś kempingach polach namiotowych na wysepce?? Na tych stronkach są tylko hotele i to paro gwiazdkowe na które raczej mnie nie stać Lepiej przkoczować na jakimś polu namiotowym i mieć wiecej kasy na biby
skarabeusz :
a wie ktoś może o coś o jakiś kempingach polach namiotowych na wysepce?? Na tych stronkach są tylko hotele i to paro gwiazdkowe na które raczej mnie nie stać Lepiej przkoczować na jakimś polu namiotowym i mieć wiecej kasy na biby
nie wiem dokladnie jak z Ibiza ale raczej podobnie jak z Majorka a tam nie ma mowy o zadnych polach namiotowych .. nie ma mowy , nie istnieje cos takiego
super to wszyscy jedziemy we wrzesniu na zakonczenie cocoona;)
gdzie lepiej uderzyc, do San Antonio czy Ibiza Town?
Finka :
skarabeusz :
nie wiem dokladnie jak z Ibiza ale raczej podobnie jak z Majorka a tam nie ma mowy o zadnych polach namiotowych .. nie ma mowy , nie istnieje cos takiego
No właśnie tego się obawiałem.Tak więc trzeba będzie coś odłożyć więcej kasy i do hotelu się wbic jakiegoś
'Z tego co wiem sÄ… dwa kempingi
Jeden jest w Santa Eularia' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ale to dalego od "dobrej zabawy" [Eivissy i jeszcze dalej od Sant Antoni]. Autobusy z Santa Eularia nie kursują za często więc może byc problem
Drugi kemping jest podobno w rejonie Sant Antoni.
I tak jak mówi transik... szykujcie wypchane portfele [dobra impreza w Pachy to 60 euro wstępu] '
post przeklejony z wyspa-ibiza.com
Parasit :
gdzie lepiej uderzyc, do San Antonio czy Ibiza Town?
no Ibiza Town jest chyba najdrozszym miejscem na tej wyspie jesli w ogole mozna mowic o jakims stopniowaniu cen ...
San Antonio klub na miejscu heheh
z tego co wiem to komunikacja tej malej wyspy jest rozwinieta baaardzo dobrze dlatego nie ma problemu zadnego w krotkim czasie przenies pupke gdziekolwiek .
Ja będe 17.09
ultraBMX :
skarabeusz :
Ja będe 17.09
ja tez biore pod uwage ze zjawie sie tam juz 17 aby uczestniczyc w meganite closing party
Na razie tylko tak gdybam
Ja nie gdybam bo mam już wszystko zaklepane na 100%.Bilecik na samolot, hotel.Oj juz nie mogę się doczekać . Przeraża mnie tylko cena za wjazd do Amnesi no ale jakoś to przeboleje . Będe najwyżej głodować dwa dni
skarabeusz :
Ja nie gdybam bo mam już wszystko zaklepane na 100%.Bilecik na samolot, hotel.Oj juz nie mogę się doczekać . Przeraża mnie tylko cena za wjazd do Amnesi no ale jakoś to przeboleje . Będe najwyżej głodować dwa dni
ile trzeba wyzygac z portfela na taka wspaniała przyjemnosc ?
45 Euro o ile się nie myle.To jeszcze nic do Pacha 60 trzeba wydać
skarabeusz :
45 Euro o ile się nie myle.To jeszcze nic do Pacha 60 trzeba wydać
Pojechali ... no ale jak juz wybiera sie na taka misje to trzeba sie liczyc z kosztami