..a załatw mi bilety na Vandit hehe
_Melodyjka_ :
No własnie
Freaky :
W tej sprawie polecam swoja stronÄ™
oczywiscie napisałem
po ostatniej wygranej Melodyjki, trzeba ja wykreslic z listy
Ostatnio edytowany przez Maglite (2007-03-19 18:30:39)
Maglite :
_Melodyjka_ :
No własnie
Freaky :
W tej sprawie polecam swoja stronÄ™
oczywiscie napisałem
po ostatniej wygranej Melodyjki, trzeba ja wykreslic z listy
to jak Ty wygrasz Maglite,a będzie to podwójna wejściówka,to jedną mi odstapisz,oki?
....nie zapomnij,że na Vandit będę oblewać moje urodziny,więc taki prezent od Twojej osoby bym przyjęła z chęcią
Ostatnio edytowany przez _Melodyjka_ (2007-03-19 18:40:03)
chyba polubie elektrownie
lol :
electrownie
Antonio :
lol :
electrownie
pierdol sie,ciebie juz nie lubie
czytasz elektrownie czy electrownie ?
Ostatnio edytowany przez lol (2007-03-19 18:48:19)
_Melodyjka_ :
[
to jak Ty wygrasz Maglite,a będzie to podwójna wejściówka,to jedną mi odstapisz,oki?
....nie zapomnij,że na Vandit będę oblewać moje urodziny,więc taki prezent od Twojej osoby bym przyjęła z chęcią
<zastanawia sie bardzo mocno tym bardziej ze nie widział jeszcze fotki>
Maglite :
_Melodyjka_ :
[
....nie zapomnij,że na Vandit będę oblewać moje urodziny,więc taki prezent od Twojej osoby bym przyjęła z chęcią<zastanawia sie bardzo mocno tym bardziej ze nie widział jeszcze fotki>
...fotki jeszcze nie zrobione niestety, ale nie bój się, przed Vandit zdążysz zobaczyć ..ja chcę prezent na urodziny,ja chcę,ja chcę
lol :
Antonio :
lol :
electrownie
pierdol sie,ciebie juz nie lubie
czytasz elektrownie czy electrownie ?
"Ciebie..." z szacunkiem prosze
lol :
Noo chyba zartujesz... nie dosc ze to dziwni ludzie to w dodatku ta ich oblesna strona internetowa ... badz stanowczy w swoich przekonaniach i nie daj sie zaslepic jakimis tanimi chwytami z ticketami
electro_nic :
lol :
Noo chyba zartujesz... nie dosc ze to dziwni ludzie to w dodatku ta ich oblesna strona internetowa ... badz stanowczy w swoich przekonaniach i nie daj sie zaslepic jakimis tanimi chwytami z ticketami
mowilem tylko o stronie ze jest be a tak na powaznie gratuluje pomyslu
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
sprawdzony patent
A jak z biletami na Svena Vatha w Tresorze 24.05.07 skąd wziąść za ile?
Frozen :
A jak z biletami na Svena Vatha w Tresorze 24.05.07 skąd wziąść za ile?
hmmm, jesli chodzi o imprezy w klubach to bilety raczej sa sprzedawane zazwyczaj w kasie klubu wiec raczej tam najpredzej musialbys poszukac... czasem spotykalem sie z przedsprzedaza ale najczesciej wstep oplaca sie w dniu imprezy... nie sa to imprezy na bardzo duza ilosc ludzi wiec nikt pewnie nie robi sobie dodatkowej roboty z dystrybucja biletow
Antonio :
nie jade z Electrownia ale chcialem tylko napisac ze bileciki Pan Listonosz podrzucil dzisiaj
na majdaja dortmunda eforia oczywiscie
Ostatnio edytowany przez Antonio (2007-04-10 20:52:10)
Wszyscy którzy zakupia w naszej bileterii bilet (oryginalny, twardy) na Soundtropolis 2007 otrzymaja oficjalny plakat imprezy gratis - sprzedaz ruszy juz nibawem
To informacja glownie dla kolekcjonerow plakatow (a wiem ze takich nie brakuje)
Jednoczesnie informuje wszystkich zainteresowanych ze po dosc dlugich negocjacjach z bileteriami zagranicznymi w koncu udalo sie znalezc tzw "zloty srodek" i juz niebawem do naszej oferty dolaczy o wiele wiecej imprez.
W obecnej chwili zaczynamy prace nad dostosowaniem systemu do wymogow naszych partnerow, jak tylko z tym sie uwiniemy ruszamy
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2007-04-20 01:11:52)
electro_nic :
Wszyscy którzy zakupia w naszej bileterii bilet (oryginalny, twardy) na Soundtropolis 2007 otrzymaja oficjalny plakat imprezy gratis - sprzedaz ruszy juz nibawem
Jednoczesnie informuje wszystkich zainteresowanych ze po dosc dlugich negocjacjach z bileteriami zagranicznymi w koncu udalo sie znalezc tzw "zloty srodek" i juz niebawem do naszej oferty dolaczy o wiele wiecej imprez.
W obecnej chwili zaczynamy prace nad dostosowaniem systemu do wymogow naszych partnerow, jak tylko z tym sie uwiniemy ruszamy
Trzymam kciuki
Rav :
electro_nic :
W obecnej chwili zaczynamy prace nad dostosowaniem systemu do wymogow naszych partnerow, jak tylko z tym sie uwiniemy ruszamyTrzymam kciuki
troche nie na temat ale Rafal daj znac jak aparat dojdzie ... nie przestrasz sie jak bedziesz otwieral paczke, zuzylem prawie 3 rolki papieru toaletowego zeby zapewnic w miare dobra amortyzacje
mozesz smialo grzebac w paczce , gowna tam nie znajdziesz
Ostatnio edytowany przez electro_nic (2007-04-20 13:29:00)