CRAC :
IRON84 :
nie wiem jakij muzy słuchasz ale w kraku jeszcze o Schranzu nie słyszeli
i tu się mylisz kolego. takie imprezy są teraz niemal co tydzień tylko nie są one jakoś specjalnie promowane, poza forami typu bibainfo.pl czy acid.pl oraz na stronce absurdart która takowe organizuje. w sobote np z przystanku dietla-stradom o 20 rusza "tech tramwaj" czyli biba będzie w tramwaju(tym nowym bo jest większy) a ok 23 impreza przenosi się do Krzysztofor.
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
zwracam honor ale mialem na mysli to ze nie potrafi nikt zorganizowac zajebistej biby i zawsze jedziemy za granice na balety a u nas nie potrafiÄ… czegoÅ› takiego zorganizowac!!!!!
Ostatnio edytowany przez IRON84 (2007-03-08 14:39:55)
IRON84 :
CRAC :
IRON84 :
i tu się mylisz kolego. takie imprezy są teraz niemal co tydzień tylko nie są one jakoś specjalnie promowane, poza forami typu bibainfo.pl czy acid.pl oraz na stronce absurdart która takowe organizuje. w sobote np z przystanku dietla-stradom o 20 rusza "tech tramwaj" czyli biba będzie w tramwaju(tym nowym bo jest większy) a ok 23 impreza przenosi się do Krzysztofor.
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówzwracam honor ale mialem na mysli to ze nie potrafi nikt zorganizowac zajebistej biby i zawsze jedziemy za granice na balety a u nas nie potrafiÄ… czegoÅ› takiego zorganizowac!!!!!
jak u nas jak jestes z ogrodzienca?
co najwyzej mow "u was"
Dario Solari :
a co nie było? troszku historii by sie przydało poczytać.
Chris Liebing w 1994!!! roku wypowiedzial to słowo w jednym ze sklepów we Frankfurcie.
Edit: "Diese Platte schranzt gut!" i od tego sie wszystko zaczęło.
heh spoko ale posluchaj np Chris Liebing - the real schranz lub Chris Liebing - Schranz Dir einen i powiedz czy ta muzyka ma cokolwiek wspolnego z tym co reprezentuje traz Kvitta czy Weichentechnikk . Nie wiem kiedy dokladnie narodzila sie ta odmiana muzyki na ktora wszyscy teraz mowia "schranz" ale napewno nie w 94
pschemo :
IRON84 :
CRAC :
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówzwracam honor ale mialem na mysli to ze nie potrafi nikt zorganizowac zajebistej biby i zawsze jedziemy za granice na balety a u nas nie potrafiÄ… czegoÅ› takiego zorganizowac!!!!!
co najwyzej mow "u was"
no tak ale studiuje w kraku i tam mam mieszkanie
IRON84 :
pschemo :
IRON84 :
zwracam honor ale mialem na mysli to ze nie potrafi nikt zorganizowac zajebistej biby i zawsze jedziemy za granice na balety a u nas nie potrafiÄ… czegoÅ› takiego zorganizowac!!!!!jak u nas jak jestes z ogrodzienca?
co najwyzej mow "u was"no tak ale studiuje w kraku i tam mam mieszkanie
no tak - jestem z krakowa brzmi lepiej niz jestem z ogrodzienca
pschemo :
IRON84 :
pschemo :
co najwyzej mow "u was"no tak ale studiuje w kraku i tam mam mieszkanie
no tak - jestem z krakowa brzmi lepiej niz jestem z ogrodzienca
hahaha to pożartowaliśmy
Dario Solari :
Chris Liebing w 1994!!! roku wypowiedzial to słowo w jednym ze sklepów we Frankfurcie.
Edit: "Diese Platte schranzt gut!" i od tego sie wszystko zaczęło.
hahahahah to ze powiedzial to nic nie znaczy stary poczytac i poswirowac kazy se moze
chris85 :
Dario Solari :
Edit: "Diese Platte schranzt gut!" i od tego sie wszystko zaczęło.heh spoko ale posluchaj np Chris Liebing - the real schranz lub Chris Liebing - Schranz Dir einen i powiedz czy ta muzyka ma cokolwiek wspolnego z tym co reprezentuje traz Kvitta czy Weichentechnikk . Nie wiem kiedy dokladnie narodzila sie ta odmiana muzyki na ktora wszyscy teraz mowia "schranz" ale napewno nie w 94
Nie mam ochoty się kłócić co było pierwsze jajko czy kura, kiedy to było w 1410 czy też 1994 roku poprostu zapraszam do lektury może ona Ci to wszystko wyjaśni.
IRON84 :
hahahahah to ze powiedzial to nic nie znaczy stary poczytac i poswirowac kazy se moze
czytać każdy może tylko niektórzy tego nie robią, a wymądrzać i tak się wymądrzają
Ostatnio edytowany przez Dario Solari (2007-03-08 22:27:34)
Dario Solari :
chris85 :
Dario Solari :
Edit: "Diese Platte schranzt gut!" i od tego sie wszystko zaczęło.heh spoko ale posluchaj np Chris Liebing - the real schranz lub Chris Liebing - Schranz Dir einen i powiedz czy ta muzyka ma cokolwiek wspolnego z tym co reprezentuje traz Kvitta czy Weichentechnikk . Nie wiem kiedy dokladnie narodzila sie ta odmiana muzyki na ktora wszyscy teraz mowia "schranz" ale napewno nie w 94
Nie mam ochoty się kłócić co było pierwsze jajko czy kura, kiedy to było w 1410 czy też 1994 roku poprostu zapraszam do lektury może ona Ci to wszystko wyjaśni.
IRON84 :
czytać każdy może tylko niektórzy tego nie robią, a wymądrzać i tak się wymądrzają
łahahahhaha chciałbym to zobaczyć jak zaczynałeś w tym czasie co Liebing organizować Schranzowe imprezy i się nie wymądrzam
Dario Solari :
chris85 :
Dario Solari :
IRON84 :
a o Liebingu taka prawda że kidyś zajebiście grał
a w zeszlym roku w piramidzie myślałem że usne jak koleś wszedł za decki
IRON84 :
Dario Solari :
chris85 :
heh spoko ale posluchaj np Chris Liebing - the real schranz lub Chris Liebing - Schranz Dir einen i powiedz czy ta muzyka ma cokolwiek wspolnego z tym co reprezentuje traz Kvitta czy Weichentechnikk . Nie wiem kiedy dokladnie narodzila sie ta odmiana muzyki na ktora wszyscy teraz mowia "schranz" ale napewno nie w 94Nie mam ochoty się kłócić co było pierwsze jajko czy kura, kiedy to było w 1410 czy też 1994 roku poprostu zapraszam do lektury może ona Ci to wszystko wyjaśni.
IRON84 :
łahahahhaha chciałbym to zobaczyć jak zaczynałeś w tym czasie co Liebing organizować Schranzowe imprezy i się nie wymądrzam
ciężko by Ci było to zobaczyć bo jeszcze mleko miałeś pod nosem, na dywan po drabinie wychodziłeś i pewnie jeszcze nie wiedziałeś, że istnieje coś takiego jak techno.
Kończe ten temat bo nie mam zamiaru się z Tobą kłócić.
Peace
Hahaha uwielbiam takie wymiany zdań.
Dario Solari :
IRON84 :
Dario Solari :
chris85 :
heh spoko ale posluchaj np Chris Liebing - the real schranz lub Chris Liebing - Schranz Dir einen i powiedz czy ta muzyka ma cokolwiek wspolnego z tym co reprezentuje traz Kvitta czy Weichentechnikk . Nie wiem kiedy dokladnie narodzila sie ta odmiana muzyki na ktora wszyscy teraz mowia "schranz" ale napewno nie w 94
czytać każdy może tylko niektórzy tego nie robią, a wymądrzać i tak się wymądrzająłahahahhaha chciałbym to zobaczyć jak zaczynałeś w tym czasie co Liebing organizować Schranzowe imprezy i się nie wymądrzam
ciężko by Ci było to zobaczyć bo jeszcze mleko miałeś pod nosem, na dywan po drabinie wychodziłeś i pewnie jeszcze nie wiedziałeś, że istnieje coś takiego jak techno.
Peace
to ty pewno łapałeś równowage na nocniku sam mnie dojechałeś a pózniej cwaniakujesz jakimiś chujowinami co na necie wyczytałeś
IRON84 :
Dario Solari :
IRON84 :
Peaceto ty pewno łapałeś równowage na nocniku sam mnie dojechałeś a pózniej cwaniakujesz jakimiś chujowinami co na necie wyczytałeś
i tu muszę przyznać Ci rację.
oczywiście co do tego nocnika
Ostatnio edytowany przez Dario Solari (2007-03-08 23:01:48)
Dario Solari :
IRON84 :
Dario Solari :
Peaceto ty pewno łapałeś równowage na nocniku sam mnie dojechałeś a pózniej cwaniakujesz jakimiś chujowinami co na necie wyczytałeś
i tu muszę przyznać Ci rację.
oczywiście co do tego nocnika
chcesz o tym porozmawiać
IRON84 :
Dario Solari :
chris85 :
IRON84 :
a w zeszlym roku w piramidzie myślałem że usne jak koleś wszedł za decki
Liebing w tamtym roku w piramidzie zagrał zajebiście i chuj Kto byl ten potwierdzi
Ostatnio edytowany przez CRAC (2007-03-08 23:50:29)
CRAC :
IRON84 :
Dario Solari :
czytać każdy może tylko niektórzy tego nie robią, a wymądrzać i tak się wymądrzająa o Liebingu taka prawda że kidyś zajebiście grał
a w zeszlym roku w piramidzie myślałem że usne jak koleś wszedł za deckiLiebing w tamtym roku w piramidzie zagrał zajebiście i chuj Kto byl ten potwierdzi
no no co racja to racja mi sie nie podobało i tyle jeśli Tobie się podobało to ok
ale moim zdaniem było do dupy
Ostatnio edytowany przez IRON84 (2007-03-09 00:16:18)
IRON84 :
CRAC :
IRON84 :
a w zeszlym roku w piramidzie myślałem że usne jak koleś wszedł za deckiLiebing w tamtym roku w piramidzie zagrał zajebiście i chuj Kto byl ten potwierdzi
no no co racja to racja mi sie nie podobało i tyle jeśli Tobie się podobało to ok
ale moim zdaniem było do dupy
o gustach się nie rozmawia, ale kazdy kto był mówił że CL zajebiście zagrał
CRAC :
IRON84 :
CRAC :
Liebing w tamtym roku w piramidzie zagrał zajebiście i chuj Kto byl ten potwierdzi
ale moim zdaniem było do dupyo gustach się nie rozmawia, ale kazdy kto był mówił że CL zajebiście zagrał
no ok podobało Ci się to loozik ale mi się nie podobało i peszek Kiedyś zajebiście mi się podobały jego seciki ale po Piramidzie zmieniłem zdanie
Ostatnio edytowany przez IRON84 (2007-03-09 00:22:49)
Zaczne jeszcze raz od początku bo muszę jednak ten temat skończyć
IRON84 :
Dario Solari :
schranz w Krakowie jest i to od dawna. Sam współorganizowałem takie imprezy 12 lat temu tak wiec nie mów o czymś jak nie masz o tym bladego pojęcia.
troszeczku źle się określiłem, powinnienem napisać, że współorganizowałem imprezy na których "również" grany był schranz - moja wina przyznaje, ale również i Ty nie mówiłeś nic o imprezach strikte schrancowych tylko o samym schranzkurwie.
W tamtych czasach człowiek nie miał takiego wyboru imprez jaki jest teraz. Minimalowe, Electro, Schranzowe itd, itp. Ja się cieszyłem jak głupi jak wogóle jakaś impreza była nie wspominając o tym, że mogłem współtworzyć takie imprezy mając 19 lat. Wtedy muzyka ta nie była jeszcze tak podzielona jak to jest teraz i dejoci w swoich setach grali różne odmiany Techno w tym również schranz. Schranz z tamtych czasów.
chris85 :
heh spoko ale posluchaj np Chris Liebing - the real schranz lub Chris Liebing - Schranz Dir einen i powiedz czy ta muzyka ma cokolwiek wspolnego z tym co reprezentuje teraz Kvitta czy Weichentechnikk . Nie wiem kiedy dokladnie narodzila sie ta odmiana muzyki na ktora wszyscy teraz mowia "schranz" ale napewno nie w 94.
masz rację, że tamta muzyka nie ma z tą która jest obecnie wiele wspólnego, ale rownie dobrze można zapytać się co techno z lat 80 ma wspólnego z techno z czasów dzisiejszych.
Ostatnio edytowany przez Dario Solari (2007-03-09 11:12:58)
28.04.2007 (sobota)
ABSURD WARS
acid techno / hard nrg:
Bartech (Absurd Squad)
Fukktry (Absurd Squad)
drum'n'bass:
Blizzard (Absurd Squad)
Push b2b Kazus (Absurd Squad)
Start: 22:00
Wjazd: Free
Info: '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez CRAC (2007-04-28 13:16:32)
Spring Break Kraków hmm.Jak sloneczka moje wybiera sie ktos?
CRAC :
bedziemy tam z Anabolem
Ostatnio edytowany przez grzybek69 (2007-05-05 17:06:31)
grzybek69 :
CRAC :
o której?? bo ta płytkę muszę odebrać od anabolka, no i przy okazji jedno piwko wypije