Zakładam ten temat w celu zorganizowania imprez w gronie ludzi z gsz w naszym zacnym miescie,dla tych ktorzy mieszkaja i tych ktorzy sa przejazdem
Jedno jest pewne ze bedziemy mogli sie lepiej zorganizować i wylać .....
Powstanie lista ludzi ktorzy sa z wro byli , będą przelotem wylotem i z podskoku
Więc:
Camila - emigrantka
Gosiaczek
Rav
ultraBMX - emigrant
yaz0
xavery
nest
MysticMan
Robson -- emigrant
Antonio
AnThRaX
spajrek - emigrant
Maglite - urodzony
Leito
2nd Wave
tresor_24 - dojazdowicz
masia_tresor - dojazdowicz
slozo
optik
Mikroelement AKA.Dj PK - dojazdowicz
jucca - antylopa
KacperWroc
dropski
Gogan
kimi
b@sil
chełmek
rodrigezz
Matt Vein
Gałka
Gofer
Beezon
MarioDaSoul - łykendowy
Vogel - całotygodniowy
elber - jak to Cie nie ma jak jesteś
jak kogos nie ma na liscie to pisac dodam
Bede sie stał moderowac temat i dbać o dobre imię i o porządek hehe
Ostatnio edytowany przez Antonio (2010-07-15 19:30:22)
ZEBRANIE ORGANIZACYJNE !!!!!!!!!!!!!!!!
B.S.B zaprasza wszystkich fanów dobrego techno na kolejną impreze.
Tym razem mamy dla was przygotowane dwie sceny,gdzie zaprezentuje
się 11 dj's + 2 live act's+vizualizaje grupy EL NINO.
Tej nocy będzie można usłyszeć niemal wszystkie odłamy muzyki techno.
Na scenie głównej mocne bity zaprezentują :
SICK / SUBSTANZ.ART / SOSNOWIEC
ART.B / TURBULENCE CREW / TARNÓW
OXIDE 303 / UNDERGROUND TECH / TURBULENCE CREW / KRAKÓW
PI / ARYTMIA / KRAKÓW
URSUS / BRESLAU SCHRANZ BRIGADE / WROCŁAW
BAART / BRESLAU SCHRANZ BRIGADE / WROCŁAW
scena druga okupowana będzie przez nieco lżejszy bit :
HAL BREGG / SYMMETRY POINT / NOWY SĄCZ
MT GRAY / SYMMETRY POINT / WROCŁAW
BART GUT / SYMMETRY POINT / KRAKÓW
ALAN MOORE / REAKTOR / WROCŁAW
CHRIS IN / REAKTOR / WROCŁAW
MASIA / MUZYGA.PL / DORTMUND / SYCÓW
KEJB / WROCŁAW
SATURDAY NIGHT FEVER 03.03.2007
KLUB INTRO WROCŁAW
WJAZD: FREE / START 21:00
Ostatnio edytowany przez Antonio (2007-02-26 00:08:16)
Temat jak najbardziej sluszny Pelikanie... Ale sygnatura do wymiany Miales nie wyciagac "naszych brudow" na swiatlo dzienne
Aha... no i kiedy spotkanie organizacyjne? U mnie w srode szykuje sie maly meeting gsz. Wstep - 0,5l (bananowka z akademika niezbyt mile widziana - boli po niej glowa, choc da sie wypic)
Ostatnio edytowany przez Rav (2007-02-26 00:03:48)
zebranie organizacyje to mysle impreza ktora wkleilem a jesli chodzi o meeting w srode to .... zajecia w czwartek mam na 11 wiec nie wiem czy wstane i dotre jak bedzie u Ciebie cos w stylu pijemy i umieramy a co bedzie jak bede miec kryzys . Bananowki nie bedzie teraz kolej na "icowke"
Antonio :
ZEBRANIE ORGANIZACYJNE !!!!!!!!!!!!!!!!
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
B.S.B zaprasza wszystkich fanów dobrego techno na kolejną impreze.
Tym razem mamy dla was przygotowane dwie sceny,gdzie zaprezentuje
się 11 dj's + 2 live act's+vizualizaje grupy EL NINO.
Tej nocy będzie można usłyszeć niemal wszystkie odłamy muzyki techno.
Na scenie głównej mocne bity zaprezentują :
SICK / SUBSTANZ.ART / SOSNOWIEC
ART.B / TURBULENCE CREW / TARNÓW
OXIDE 303 / UNDERGROUND TECH / TURBULENCE CREW / KRAKÓW
PI / ARYTMIA / KRAKÓW
URSUS / BRESLAU SCHRANZ BRIGADE / WROCŁAW
BAART / BRESLAU SCHRANZ BRIGADE / WROCŁAW
scena druga okupowana będzie przez nieco lżejszy bit :
HAL BREGG / SYMMETRY POINT / NOWY SĄCZ
MT GRAY / SYMMETRY POINT / WROCŁAW
BART GUT / SYMMETRY POINT / KRAKÓW
ALAN MOORE / REAKTOR / WROCŁAW
CHRIS IN / REAKTOR / WROCŁAW
MASIA / MUZYGA.PL / DORTMUND / SYCÓW
KEJB / WROCŁAW
SATURDAY NIGHT FEVER 03.03.2007
KLUB INTRO WROCŁAW
WJAZD: FREE / START 21:00
jaki cwany to moze u mnie zrobimy spotkanie organizacyjne
Antonio :
zebranie organizacyje to mysle impreza ktora wkleilem a jesli chodzi o meeting w srode to .... zajecia w czwartek mam na 11 wiec nie wiem czy wstane i dotre jak bedzie u Ciebie cos w stylu pijemy i umieramy a co bedzie jak bede miec kryzys . Bananowki nie bedzie teraz kolej na "icowke"
Tylko zeby icowka okazala sie icowka hehe... O kryzysie nie ma mowy. Nie bedziemy pic rudej wodki. Na 11 dojedziesz na uczelnie. Ostatnio prawie zdazyles. Zreszta ja tez bede musial - w czwartek mam zajecia... A Ty Ultra zintegrujesz sie z nami przez TW Aha... innych userow z Gsz tez zapraszam
ultraBMX = emigrant
w wyniku wyjazdu jestes w gronie ... "tych ktorzy sa przejazdem". wiec czekaj na przejazd albo przyjazd
NA KAZDEGO PRZYJDZIE CZAS !!!!!!!!!!1
Ostatnio edytowany przez Antonio (2007-02-26 00:13:49)
idealny temat - ja sie pojawiam we Wrocku (od 5 marca do 7 włacznie) aby odwiedzic rodzinne strony, jak by sie "cos" kroiło w tym terminie to ja sie pisze moje gygy w profilu, pisać i sie nie krępić
tresor_24 :
ja i moj brat masia_tresor jestesmy z Sycowa to 20 min. autem od Wrocka
Własnie TY i Twój brat:P
Małe sprostowanie:D
Cinquecento jade 35min nie przesadzaj:D
Ostatnio edytowany przez masia_tresor (2007-02-26 09:39:52)
slyszalem ze jakies spotkanie organizacyjne......?
kamz :
slyszalem ze jakies spotkanie organizacyjne......?
nest :
Panie i Panowie:
Zarządzam przedimprezową ustawkę gdzieś na mieście :F
Libacja alkoholowa w jakimś możliwie najbardziej wyszukanym i niedozwolonym miejscu :F
A potem kierunek zgodny z wiatrem :F czyli intro :F
Kto tam dojeżdża ciopągiem, mogę go odebrać z dworca w roli (pół)przewodnika :F
Proponowana godzina ustawki - 18:00 @ chuj_wie_gdzie :F
Grejt ajdija ? :F
hehe Ja proponuje też takie coś :F Oczywiście chodzi o sobote
szkoda ze nie pije.... ale pomysl mysle dobry
Kamz - Wroclaw????? Yyyyyyy... o czyms nie wiem? Nie pijesz? Hehehe...Dobre!
A tak serio - sobota sobotą - rozumiem, ze na ten dzien jest zaplanowane glowne spotkanie organizacyjne, ale kto sie melduje w srode na Cukrowej?
Jeszcze jedno: Gosiaczek, MysticMan, Robson, AnThRaX - myslicie, ze Was integracja nie dotyczy?
Rav :
A tak serio - sobota sobotą - rozumiem, ze na ten dzien jest zaplanowane glowne spotkanie organizacyjne, ale kto sie melduje w srode na Cukrowej?
Jeszcze jedno: Gosiaczek, MysticMan, Robson, AnThRaX - myslicie, ze Was integracja nie dotyczy?
pewnie ze tak ale jak narazie nie wiem jak to będzie ze środa napewno bede w sobote
Rav :
No dobra a teraz jaśniej ?
Rozumiem że ktoś coś na cukrowej, nieoficjalny wywiad czeskiej marynarki wojennej donosi że to Ty coś organizujesz Rav...
Więcej szczegółów można prosić ?
Ostatnio edytowany przez nest (2007-02-26 15:57:50)
Gosiaczek :
pewnie ze tak ale jak narazie nie wiem jak to będzie ze środa napewno bede w sobote
Postawa godna pochwaly
nest :
No dobra a teraz jaśniej ?
Rozumiem że ktoś coś na cukrowej, nieoficjalny wywiad czeskiej marynarki wojennej donosi że to Ty coś organizujesz Rav...
Więcej szczegółów można prosić ?
Tak sie sklada, ze to wlasnie ja pomieszkuje na Cukrowej - wywiad czeskiej marynarki dziala sprawnie! Jesli chodzi o srode to proponuje kulturalne, towarzyskie spotkanie milosnikow muzyki technicznej polaczone ze spokojnym ale sukcesywnym spozywaniem napojow wyskokowych ze wskazaniem tych 40% Jednym slowem: czas na integracje!
To ja wpadne z tiesto a podrzucą mnie kalwi & remi swoją cudowną be-em-wicą z obdrapanymi pseudospojlerami
To prawdopodobnie ja, Gosiaczek i Robson możemy się zjawić ja tak najbardziej na 100 % :F
nest :
To ja wpadne z tiesto a podrzucą mnie kalwi & remi swoją cudowną be-em-wicą z obdrapanymi pseudospojlerami
To prawdopodobnie ja, Gosiaczek i Robson możemy się zjawić ja tak najbardziej na 100 % :F
Nie przejdzie... Wjezdzajac na moja ulice (czego nie polecam z racji chyba najwiekszych dziur we Wroclawiu) jest znak: ksztalt - kolo, czerwona obwodka, przekreslony. W srodku 2 napisy: trance i wixa... Chyba wszystko jasne?!
Rav :
nest :
To prawdopodobnie ja, Gosiaczek i Robson możemy się zjawić ja tak najbardziej na 100 % :FNie przejdzie... Wjezdzajac na moja ulice (czego nie polecam z racji chyba najwiekszych dziur we Wroclawiu) jest znak: ksztalt - kolo, czerwona obwodka, przekreslony. W srodku 2 napisy: trance i wixa... Chyba wszystko jasne?!
Noooo i taki znak mi się bardzo podoba
Rav :
nest :
To prawdopodobnie ja, Gosiaczek i Robson możemy się zjawić ja tak najbardziej na 100 % :FNie przejdzie... Wjezdzajac na moja ulice (czego nie polecam z racji chyba najwiekszych dziur we Wroclawiu) jest znak: ksztalt - kolo, czerwona obwodka, przekreslony. W srodku 2 napisy: trance i wixa... Chyba wszystko jasne?!
Matejki w SYcowie ma podobny znak!!!!