_PeKiN__ :
Finka :
_PeKiN__ :
kupie
Redhead - Dragon And Swordjesli chcesz to ja chetnie sie przejde do jednego ze sklepow muzycznych,poszukam...a wiem,ze znajde napewno i wysle Tobie , odbierajac zaplacisz ...
spoko ile to bedzie kosztowac ?? btw. to ty na priva do mnie pisales ?
vinyl okolo od 4 od 7 funtow a koszt przesylki , hmmm w poniedzialek sie dowiem
a na priva to nie ja pisalam <nienie>
Finka :
_PeKiN__ :
Finka :
jesli chcesz to ja chetnie sie przejde do jednego ze sklepow muzycznych,poszukam...a wiem,ze znajde napewno i wysle Tobie , odbierajac zaplacisz ...spoko ile to bedzie kosztowac ?? btw. to ty na priva do mnie pisales ?
vinyl okolo od 4 od 7 funtow a koszt przesylki , hmmm w poniedzialek sie dowiem
a na priva to nie ja pisalam <nienie>
a to sorry al juz siue dogadalem z jakims kolesiem ; ) za 60pln mi ja pogoni ale i tak dzieki !!! : )
acan :
ej pytanie mam: temat juz byl o tym tylko nie wiem co i jak zrobic zeby dzialalo
chce podlaczyc do mixera dwie karty muzyczne zeby sprobowac laczyc dzwieki z innan muzyka niz mam na plytkach..
jedna karta jest na plycie glownej (zintegrowana) a druga sound blaster no i jedna karte podlaczam pod jeden kanal a druga pod drugi kanal tak?? !!
tylko jak to zrobic zeby obydwie jednoczesnie dzialaly bo nie wiem.. w biosie mam tak ustawione ze moge sobie pod windowsem wybierac ktora ma dzialac ale nie ma takiej opcji zeby dzialaly dwie na raz
ktos wie jak to zroibic
Banalne: Wlacz 2 programy odtwarzajace muzyke - np Winamp + Foobar. Foobar ogolnie generuje wyzszej jakosci dzwieki wiec mozesz go uzyc do utworow zgranej w nizszej czestotliwosci.
W poszczegolnych programach wybierasz urzadzenie odtwarzajace.
Domyslam sie, ze nie wnikales w sprawe wystarczajaco gleboko(a powinienes), wiec za raczke wyglada to tak: Winamp>Options>Preferences>Plugins>Output(wybierasz np. Direct Sound)>Configure>[Wybierasz urzadzenie(Device) ktorym chcesz wypompowac dzwiek na zewnatrz - zazwyczaj dedykowany sterownik dzwieku, a nie "podstawowy/default.." ]
Co jeszcze??
Zintegrowane karty dzwiekowe zazwyczaj maja wysoki poziom szumow i znieksztalcen, SoundBlaster zawsze smierdzial chujem....chujem "Cretive"(Stary uraz do tych niedojebanych pseudo developerow sprzetu dzwiekowego - dla wyjasnienia przejmuja lub(w sumie "i" niszcza wszystko co moga i co lepsze od ich osiagniec).
Jak masz maly budzet to poszukaj na allegro jakiejs dzwiekowki Yamahy(jakakolwiek, ja mam jedna w laptopie Toshiby i dzwiek jest zajebisty...jak na Laptopa ), Kto wie - moze dostaniesz Turtle/TerraTeca tanio..ale o czym ja tu pisze.. ;-)
Ostatnio edytowany przez KumaN (2007-01-20 15:42:45)
Witam dajcie linkia na sklep w którym mozna za dobra kase kupic nowe mk5 z góry dzieki
Co o tym sadzicie?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Porter :
Co o tym sadzicie?
'
hakis taki futurystyczny wyglad
Ostatnio edytowany przez martin_LGT (2007-01-21 19:35:27)
Dobre sa te systemy?
Concorde Digitrack
Co byscie polecili?
moge polecic cocnorde pro
shemoo :
moge polecic cocnorde pro
Który PRO?
zwyłky czy -S
nie wiem jaka jest róznica miedzy nimi
zwykly pro,mam ponad 2 lata i ciagle smiga super, poza tym widzialem w kilku klubach oraz na fotach z roznych klubow wiec cos w tym musi byc a i cenowo jest spoko
moze ktos chce kupic
cze wszystkim... mam pytanie do kozaków i znawcow sprzetu !!!
prosilbym o recenzje (kilka zdan na jego temat) :
MiXER - EXPLORER MPX - 500 [stage line]
dodam ze jest w dobrym stanie i ma 3 lata!!!! prosze o wycene tego mixera!! jaka cene sugerujecie !!!! ile jest on wart !!!
dzieki z gory und pxdro !!!!
bulli !!
Witam Do sprzedania mam 2x gramofon Reloop RP-2000 mk3 czarny 1roczny gramofony nigdy nie byly na zadnej imprezie zawsze staly w domku i tam tez byly uzywane nie posiadaja ani jednej ryski na obudowie. Do dekow dolaczam systemy krotkie Stanton 505 wraz z hadshelami techniksa. Deki sprzedaje bo zastalem wlascicielem technikswo MK5. wiecej info pod nr. 888-386-954 ps. zalezy mi na kasie musze je szybko pogonic co do ceny mozna sie dogadac
'
sprzedam rozne i rozniste plytki:
Marco G & Preach vs teknobrat - candy 4 UR soul - 30 zł - nowka (grana raz)!
Darkness Falls - Filter Science (joey beltram mix) - 25 zł - grana kilka razy
Playmaker - nightmoves - 30 zł nowka!
V.A. - Down Underground EP - 25 zł
Preach & Anderson Noise - Rodizio - 20 zł
Electro One - On the road - 20 zł (podarta koperta)
dj any and friends - i think it s enough - 20 zł (podarta koperta)
V.A. - hound sampler - vol 3. 25 zł
Preach & Marco G - Poca Del Machine - 25 zł
Mar-Tex - Bazen - 20 zł
Stanny Fransen - Circuito - 15 zł
Preach - timeport/imperio - 25 zł
Stephane Signore - Sebastian Life - 20 zł
dj Preach & Olivier Giacomotto - Clearly H2O - 20 zł
dj Preach & Olivier Giacomotto - Dirty Tones - 20 zł
plytki po 15 zł:
gallen - pocket music
ghennaro le fose - convolute (con008)
stanny fransen - the witness
stanny fransen - rise above
multitude - the game
plytki po 10zl:
Arimn Ascarii - shaken not stirred
sightdraft - intern
raimond ford & steve land - water wall
cari lekebusch - powersurge
zarowno plytki jak i okladki w wiekszosci w stanie db lub bdb
przy wiekszych ilosciach przesylka za friko:)
gg:1996790
Co sadzicie o nuo2 ?
Dobry zakup?
Porter :
Co sadzicie o nuo2 ?
Dobry zakup?
widze ze zalezy ci by poznac opinie innych ale czy ty w koncu cos kupisz hehe czy tylko tak pytasz wciaz to o inny sprzet/program czy cos tam
acan :
Porter :
Co sadzicie o nuo2 ?
Dobry zakup?widze ze zalezy ci by poznac opinie innych ale czy ty w koncu cos kupisz hehe czy tylko tak pytasz wciaz to o inny sprzet/program czy cos tam
tak zalezy mi na opini innych którzy mieli stycznosc z tym mixerem zeby wiedziec jaki on jest przed jego zakupem czy jest cos w tym złego ze pytam
kto pyta nie bładzi
nie nie to mam na mysli spoko ze pytasz
tyle ze to juz kolejny sprzet o ktory pytasz (nie chce mi sie teraz robic cytatow) i ludzie ci juz kilka razy odpowiedzieli co i jak... ale ty chyba nie mozesz sie zdecydowac na zaden konkretny bo pomimo ze niektore sporzety mialy jzu pozytywne opinie naszych kompanow z gsz to ty nadal wyskakujesz z innymi modelami
i dlatego walnolem moj post powyzej by zaspokoic ciekawosc czy ty tak tylko pytasz bo pytasz czy faktycznie cie interesuje kupno czegos
pozatym jesli o mnie chodzi (a znawaca nie jestem) to mixer to mixer do chaty nie potzrebny ci nie wiadomo jaki bo po h***j ?!! wazne zeby dzialal bez awarynie i tyle! no chyab ze masz tykle gotowki na to przeznaczonej ze chcesz naprawde wypas...
ja mam na stanie mixer za nie cale 400 zl i dziala jak nalezy lepszy mi narazie nie potzrebny bo i tak sie narazie ucze, a taki jaki mam do nauki w zupelnosci wystarczy, imprez w remizie tez nie mam zamiaru robic wiec pokretła i suwaki za 2000 tez mi sa na nic
wiesz kiedys czytalem wypowiedz jednego ze znanych dejotow polskich i zgaadzam sie z nim twierdzac ze jesli kupujesz sprzet do chaty do zabawy i nauki to nie musi a nawet nie powienien to byc taki jaki niektorzy ci tu radza tekstami "stary lepiej nie kupuj tego syfu np. reelopa pozbieraj jescze ze 3000 pln i kup se technicsa czy cos tam" pytam sie po co?? moze kupisz to co radza wydasz 10000000 na zabawki a po pol roku uznasz ze to nie jest sport dla ciebie i siano pojdzie sie jebac...
a zeby sie nauczyc jezdzic dobrze samochodem nie musisz miec od razu mercedesa
a kto sie nauczy jezdzic na maluchu ten pojedzie na wszystkim wazne zeby ten maluch nie mial 100 lat i silnika od kosiarki bo sie zepsuje i wcale nie pojedziesz, to samo tyczy sie sprzetu moim zdaniem
od co moja opinia
Ostatnio edytowany przez acan (2007-01-23 23:20:29)
acan :
nie nie to mam na mysli spoko ze pytasz
tyle ze to juz kolejny sprzet o ktory pytasz (nie chce mi sie teraz robic cytatow) i ludzie ci juz kilka razy odpowiedzieli co i jak... ale ty chyba nie mozesz sie zdecydowac na zaden konkretny bo pomimo ze niektore sporzety mialy jzu pozytywne opinie naszych kompanow z gsz to ty nadal wyskakujesz z innymi modelami
i dlatego walnolem moj post powyzej by zaspokoic ciekawosc czy ty tak tylko pytasz bo pytasz czy faktycznie cie interesuje kupno czegos
pozatym jesli o mnie chodzi (a znawaca nie jestem) to mixer to mixer do chaty nie potzrebny ci nie wiadomo jaki bo po h***j ?!! wazne zeby dzialal bez awarynie i tyle! no chyab ze masz tykle gotowki na to przeznaczonej ze chcesz naprawde wypas...
ja mam na stanie mixer za nie cale 400 zl i dziala jak nalezy lepszy mi narazie nie potzrebny bo i tak sie narazie ucze, a taki jaki mam do nauki w zupelnosci wystarczy, imprez w remizie tez nie mam zamiaru robic wiec sprzet za 2000 tez mi jest na nic
wiesz kiedys czytalem wypowiedz jednego ze znanych dejotow polskich i zgaadzam sie z nim twierdzac ze jesli kupujesz sprzet do chaty do zabawy i nauki to nie musi a nawet nie powienien to byc taki jaki niektorzy ci tu radza tekstami "stary lepiej nie kupuj tego syfu np. reelopa pozbieraj jescze ze 3000 pln i kup se technicsa czy cos tam" pytam sie po co?? moze kupisz to co radza wydasz 10000000 na zabawki a po pol roku uznasz ze to nie jest sport dla ciebie i siano pojdzie sie jebac...
a zeby sie nauczyc jezdzic dobrze samochodem nie musisz miec od razu mercedesa
a kto sie nauczy jezdzic na maluchu ten pojedzie na wszystkim wazne zeby ten maluch nie mial 100 lat i silnika od kosiarki bo sie zepsuje i wcale nie pojedziesz, to samo tyczy sie sprzetu moim zdaniem
od co moja opinia
sie rozpisałes ale dzieki
no tak slucham fajnego secika i odkladam pojscie spac bo fajnie sie slucha to sie rozpisalem
wiesz pewnie zaraz znajdzie sie pelno osob ktorzy stwierdza ze gadam pierdy i sie nie znam.. no i h****j im w dupe bawic sie klockami duplo tez mozna i daja tyle samo zabawy co wypasione klocki lego no i po czasie te gorsze klocki mozna z powodzeniem zamienic na te lepsze
EDYCJA
bedac pod prysznicem gdy mylem Å‚okcie przypomnialo mi sie cos
_PeKiN__ :
Witam Do sprzedania mam 2x gramofon Reloop RP-2000 mk3 czarny 1roczny gramofony nigdy nie byly na zadnej imprezie zawsze staly w domku i tam tez byly uzywane nie posiadaja ani jednej ryski na obudowie. Do dekow dolaczam systemy krotkie Stanton 505 wraz z hadshelami techniksa. Deki sprzedaje bo zastalem wlascicielem technikswo MK5. wiecej info pod nr. 888-386-954 ps. zalezy mi na kasie musze je szybko pogonic co do ceny mozna sie dogadac
'
mysle ze doskonale potwierdzenie tego co napisalem, chlopak sie nauczyl grac na najprostrzych deckach z bezposrednim no i teraz kiedy juz umie sprzedaje i kupuje lepesze
pozdro
Ostatnio edytowany przez acan (2007-01-23 23:47:55)
a przy okazji ma ktos na sprzedaz jakies dobre "12 z progressywnymi dziwekami ??
1 dennis christopher & tony cha cha - "slut"
mark simmons dub
sidney samson remix
tony cha cha - redit
wytwórnia - TIGER
2 eyerer & chopstick - "electric"
original mix
williams remix
diringer remix
wytwórnia - Great stuff RECordings
3 mason - "exceeder"
mason-exeeder(original)
mason-exeeder(dj f.e.x. rmx)
mason-exeeder(tomcraft rmx)
4 zen-kei - "punisher"
original mix
andrea doria mix
arnaud rebotini's black strobe mix
5 louie padilla - "sick ep"
sick (padilla & rivera mix)
e shock
wytwórnia - Royal Flush
6 various - "legato sampler" 2007/1
david vendetta - love to love you baby (extended)
sex machine feat. shèna - friday night (ian carey dub)
ricky l feat. m:ck - born again (pastaboys main)
chris lake feat. laura v - changes (instrumental full length)
wytwórnia - Legato
7 tony cha cha - "sonar"
tony cha cha remix
original mix
sidney samson remix
wytwórnia - full force session
8 ricksick - "electrophone 2006"
eric la ville mix
laville & sicky rmx
kriss evans rmx
dj marbrax rmx
wytwórnia - Diamondz recordz
Płyty nowe(5) lub w idealnym stanie(3) (okładki też) Wszystkie po 30 zł jeśli ktos łyknie wszystkie to wyśle za free .Pozdro
moje gg : 8914059