dariosolari :
GnoMer :
nie no lepiej isc do dolce vity-gdzie na wejsciu do tego"clubu" wydupca staroscia.srednia wieku tam przekracza 130 lat,podchodza do ciebie starsze panie rozkladajace sie za zywota i chca zaciagnac cie na parkiet zeby zamienic cie w takie same zombi jak one.ogolem lajtowo:D(moze troche ubarwilem-ale sa tam takie imprezy)
dobre :-DDDDDDD opis całkowicie odzwierciedlający rzeczywistość w tym klubie:-DDDDDD
hehe dzieki widze ze kumamy czacze razem-jesli chodzi jeszcze o takie kluby gdzie chcesz chetnie zostac poderwany przez pachnaca silnie kwiatowym powiewem perfum z lat 50 to mozesz zawitac na ul.Lubicz do Wernisarzu(czy jakos tak...)-moj kolega na nie mowi-PAPRYCZKI-pikantne zawsze chetne i dobrze zakonserwowane...pozdro Krakow
papryczki :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jak by co to na ul. Ditla otwarli jakiÅ› rok temu drugÄ… Dolce Vite :-DDDDDDDDDDDDD
Ostatnio edytowany przez dariosolari (2006-12-21 21:05:35)
1. w krakowie nie ma starówki - to jakies warsiawskie nazewnictwo ( punkt dla dariosolari )
2. planty to nie alejki
3. mudzahedin wisimulacha jest chyba z kłaja albo bochni, na pewno nie z krakowa
podobno szykuje sie jakas dobra biba w krakowie, rodzinny festyn na ktorym bedzie pschemo napelnial suche stawy wodÄ… i robil lodowisko :F
ultrasonic :
podobno szykuje sie jakas dobra biba w krakowie, rodzinny festyn na ktorym bedzie pschemo napelnial suche stawy wodÄ… i robil lodowisko :F
smichy hihy ale na przelomie czerwca i lipca bedzie bibczynka w nowej hucie trzydniowa- rock, hip hop i tekkno -
pschemo :
ultrasonic :
smichy hihy ale na przelomie czerwca i lipca bedzie bibczynka w nowej hucie trzydniowa- rock, hip hop i tekkno -
chujowo ze country nie bedzie bo mam dobrego vinyla :F
pschemo :
3. mudzahedin wisimulacha jest chyba z kłaja albo bochni, na pewno nie z krakowa
ja jestem w stanie uwiezyc ze jest z krk po tym co zaprezentowal ostatnio chips i kiedys dj wujek którzy byli tez z krk
GnoMer :
Mieszkam w krakowie i moge ci kapke pomoc-jesli preferujesz deep house,elektro,progresive-wpadaj do Rdzy na ul.gołebiej.Strikte house,elektro to Cien klub na ul.Jana.klub Frantic na ul.szewskiej-sa dwa dancefloor ale jeden jest rap,hiphop,r&b-ogolem ciemna nuta-a wiem ze to cie nie bedzie ruszac.druga strona Frantica to clubowka-house,elektro,progresive,trance-ogolem zalezy na jaka impreze trafisz.Bumbarasz-niedaleko rdzy(nie pamietam ulicy)-mieszanka wszystkiego po troche-dobrze wejsc tam bardzo zrobionym:D.Klub rece i nogi na ul.Szewskiej-mala sala do potupanki ale jak trafisz na dobra impre to nawet taki fakt nie przeszkodzi ci w dobrej zabawie.Jak chcesz troche drum'ow to polecam klub Zoom na ul.Florianskiej.klub Midgard-tez mieszanka wszystkiego-praktycznie zalezy na co trafisz-ul.Szpitalna.Klub Prozak-kulturalny klub(selekcja wzmozona i takie tam)na przedluzeniu ul.Grodzkiej-house,deephouse,elektro-ale to w pt,sobote.Klub Ministerstwo-na 2 koncu ulicy Szpitalnej(blizej rynku glownego)-tam mozna dobrze po'drum'owac:D,house'm zapodaja ciekawym,deep'em,ale nie obiecuje bo czasem jest padaka i graja latino disko,albo funky,hiphop i takie tam pierdy-dzieje sie to wtedy jak stare parchy z bogatymi chlopami wpadaja na pare piwek.Wiec wybor nalezy do ciebie-polecam przejrzec strone'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników-i zobaczec na wydarzenia.milej zabawy w krakowie:Dpozdrawiam
Rdza jest na brackiej
pschemo :
1. w krakowie nie ma starówki - to jakies warsiawskie nazewnictwo ( punkt dla dariosolari )
2. planty to nie alejki
Planty to nie alejki-to jak je inaczej nazwać ?
Wole być z Bochni czy Kłaju niż z NH
Mudżachedin :
Wole być z Bochni czy Kłaju niż z NH
niz byc z chuja trzepiacego sie pod nowa hute :F ?
Ostatnio edytowany przez cykoelektryko (2006-12-22 11:44:18)
Mudżachedin :
pschemo :
2. planty to nie alejki
3. mudzahedin wisimulacha jest chyba z kłaja albo bochni, na pewno nie z krakowaPlanty to nie alejki-to jak je inaczej nazwać ?
Wole być z Bochni czy KÅ‚aju niż z linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówNH
Planty to poprostu PLANTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDD a nie jakieÅ› alejki
Kita :
no to juz mniejwiecej jestem zorientowany Ale nadal nie wiem co to kurwa te planty? starowka rynek itd, czy gdzies indzie?
Dariosolari napisał:
Planty to poprostu PLANTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDD
Ostatnio edytowany przez Mudżachedin (2006-12-22 13:05:31)
Mudżachedin :
Kita :
no to juz mniejwiecej jestem zorientowany Ale nadal nie wiem co to kurwa te planty? starowka rynek itd, czy gdzies indzie?
Dariosolari napisał:
Planty to poprostu PLANTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDD
Chodzi Ci o zesmarzu i akcjach nietypowych typu rewizja CBÅš na grubej fazie?
Ogólnie to na starówce krzycz Wisła Kraków napewno Cie ktoś przygarnie na impreze
Albo dostaniesz kose :F
hasło wyrwane z kontekstu
Chodzi mi o zesmarzu na ciepłej miejscówce bez nietypowej akcji CBŚ na dobrej fazie
Ostatnio edytowany przez Mudżachedin (2006-12-22 13:12:54)
Mudżachedin :
Chasło wyrwane z kontekstu
idz do szkoly
sorry za ortografie
@Kita planty to pas zieleni otaczajÄ…cy stare miasto. :-)))))))))))))))
Stare miasto to - w moim tlumaczeniu - Rynek i wszystkie uliczki oraz ulice wokół niego.
@ Mudżachedin nie siej zamieszania bo cykoelektryko Ci dopierdoli ;-DDDDDDDD
dariosolari :
Stare miasto to - w moim tlumaczeniu - Rynek i wszystkie uliczki oraz ulice wokół niego.
@ Mudżachedin nie siej zamieszania bo cykoelektryko Ci dopierdoli ;-DDDDDDDD
O tej porze roku jest tam naprawde zielono
dariosolari :
stare miasto "trwa" np. w stronę podógrza do ul. Dietla Czyli dokładniej tam gdzie kończy się strefa C
czyli w skrócie: stare miasto to tam gdzie jest strefa C bo A i B to już rynek i uliczki dochodzące do niego
Po za tym na dobrą impreze można udać się również na Kazimież a nie w samo centrum
novacco :
dariosolari :
Stare miasto to - w moim tlumaczeniu - Rynek i wszystkie uliczki oraz ulice wokół niego.stare miasto "trwa" np. w stronę podógrza do ul. Dietla Czyli dokładniej tam gdzie kończy się strefa C
czyli w skrócie: stare miasto to tam gdzie jest strefa C bo A i B to już rynek i uliczki dochodzące do niego
zgadzam sie w 100% ale to jest oczywiste dla osób które mieszkają w Kraku
by nie namieszać za dużo chciałem to napisać jak najprościej
Ostatnio edytowany przez dariosolari (2006-12-22 15:01:01)
dariosolari :
novacco :
dariosolari :
Stare miasto to - w moim tlumaczeniu - Rynek i wszystkie uliczki oraz ulice wokół niego.stare miasto "trwa" np. w stronę podógrza do ul. Dietla Czyli dokładniej tam gdzie kończy się strefa C
czyli w skrócie: stare miasto to tam gdzie jest strefa C bo A i B to już rynek i uliczki dochodzące do niegozgadzam sie w 100% ale to jest oczywiste dla osób które mieszkają w Kraku
dariosolari :
novacco :
dariosolari :
czyli w skrócie: stare miasto to tam gdzie jest strefa C bo A i B to już rynek i uliczki dochodzące do niegozgadzam sie w 100% ale to jest oczywiste dla osób które mieszkają w Kraku
by nie namieszać za dużo chciałem to napisać jak najprościej
<piwo>
GnoMer :
nie no lepiej isc do dolce vity-gdzie na wejsciu do tego"clubu" wydupca staroscia.srednia wieku tam przekracza 130 lat,podchodza do ciebie starsze panie rozkladajace sie za zywota i chca zaciagnac cie na parkiet zeby zamienic cie w takie same zombi jak one.ogolem lajtowo:D(moze troche ubarwilem-ale sa tam takie imprezy)
one chca ruchanko za $$ a nie do tanca
wiec jeslichcesz zarobic to wpadaj tam