Siema,
Zaraz po swietach jade na dwa dni do Krakowa czyli w srode jade, w piatek lub sobote wracam, i tu moje pytanie czy jest w tym czasie tam jakas ciekawa impreska? albo jakie kluby polecacie, zebym przypadkiem nie trafil na jakies czarne banse Poprostu co warto odwiedzic Z gory dzieki za odp.
bibainfo sprawdz
Polecam Dolche Vita
Powiem tak. Dolce Vita - stare wałki!!!!! Lata 60,70,80!!!!!
Najlepiej jest wpaść na ryneczek( w obrębie plant), a tam napewno znajdziesz jakąś knajpę która Ci podejdzie. Przede wszystkim teraz w Kraku moda jest na electro-house. Ale oczywiście znajdziesz parę lokali z drum&bass , jungle, breakbeat, minimal :-))) itp. undergroundowymi rytmami.
Jakie lokale hm... : Prozak, Cień, Rdza i tak można by wymieniać. Jest ich przeszło 200 w samym obrębie plant:-))) tak więc wybór jest. :-)))))
niedaleko krk w olkuszu 1/2 h jazdy busem za 4 zeta w jedna strone gra tomek gee i wogóle shranzowa biba to jest w piatek
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
a co do klubów w samym krk to byla opcja aby sobie zrobic maly clubing GSZ moze udalo by sie to zrealizowac wlasnie w tym czasie
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
poczytaj ten topic a juz bedziesz miec zarys które kluby w krk warto odwiedzic
dariosolari :
Najlepiej jest wpaść na ryneczek( w obrębie plant), a tam napewno znajdziesz jakąś knajpę która Ci podejdzie. Przede wszystkim teraz w Kraku moda jest na electro-house. Ale oczywiście znajdziesz parę lokali z drum&bass , jungle, breakbeat, minimal :-))) itp. undergroundowymi rytmami.
Jakie lokale hm... : Prozak, Cień, Rdza i tak można by wymieniać. Jest ich przeszło 200 w samym obrębie plant:-))) tak więc wybór jest. :-)))))
Obreb plant czyli strarowka? Florianska itd.?
Mieszkam w krakowie i moge ci kapke pomoc-jesli preferujesz deep house,elektro,progresive-wpadaj do Rdzy na ul.gołebiej.Strikte house,elektro to Cien klub na ul.Jana.klub Frantic na ul.szewskiej-sa dwa dancefloor ale jeden jest rap,hiphop,r&b-ogolem ciemna nuta-a wiem ze to cie nie bedzie ruszac.druga strona Frantica to clubowka-house,elektro,progresive,trance-ogolem zalezy na jaka impreze trafisz.Bumbarasz-niedaleko rdzy(nie pamietam ulicy)-mieszanka wszystkiego po troche-dobrze wejsc tam bardzo zrobionym:D.Klub rece i nogi na ul.Szewskiej-mala sala do potupanki ale jak trafisz na dobra impre to nawet taki fakt nie przeszkodzi ci w dobrej zabawie.Jak chcesz troche drum'ow to polecam klub Zoom na ul.Florianskiej.klub Midgard-tez mieszanka wszystkiego-praktycznie zalezy na co trafisz-ul.Szpitalna.Klub Prozak-kulturalny klub(selekcja wzmozona i takie tam)na przedluzeniu ul.Grodzkiej-house,deephouse,elektro-ale to w pt,sobote.Klub Ministerstwo-na 2 koncu ulicy Szpitalnej(blizej rynku glownego)-tam mozna dobrze po'drum'owac:D,house'm zapodaja ciekawym,deep'em,ale nie obiecuje bo czasem jest padaka i graja latino disko,albo funky,hiphop i takie tam pierdy-dzieje sie to wtedy jak stare parchy z bogatymi chlopami wpadaja na pare piwek.Wiec wybor nalezy do ciebie-polecam przejrzec strone'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników-i zobaczec na wydarzenia.milej zabawy w krakowie:Dpozdrawiam
a jeszcze jedno-jak chcesz zaczac od dobrego starteru-wpadaj na planty na lewa strone jak sie idzie od poczty glownej-tam zawsze kogos ciekawego poznasz-napijesz sie wodery jak bedziesz mial farta to gibla ktos podkopsa.polecam zaczac od plant i chwycic sie jakiejs mniejszej dobrze zorganizowanej grupy(przestepczej:D)i wypytac o dobra impreze wrazie nie skrystalizowanej wlasnej decyzji co do miejsca docelowego.pozdro one more time.
GnoMer :
a jeszcze jedno-jak chcesz zaczac od dobrego starteru-wpadaj na planty na lewa strone jak sie idzie od poczty glownej-tam zawsze kogos ciekawego poznasz-napijesz sie wodery jak bedziesz mial farta to gibla ktos podkopsa.polecam zaczac od plant i chwycic sie jakiejs mniejszej dobrze zorganizowanej grupy(przestepczej:D)i wypytac o dobra impreze wrazie nie skrystalizowanej wlasnej decyzji co do miejsca docelowego.pozdro one more time.
Nie słuchaj go bo jeszcze cię okradną w głowe dostaniesz i pokłują Herogżejcy
Ostatnio edytowany przez Mudżachedin (2006-12-21 17:14:10)
nie no lepiej isc do dolce vity-gdzie na wejsciu do tego"clubu" wydupca staroscia.srednia wieku tam przekracza 130 lat,podchodza do ciebie starsze panie rozkladajace sie za zywota i chca zaciagnac cie na parkiet zeby zamienic cie w takie same zombi jak one.ogolem lajtowo:D(moze troche ubarwilem-ale sa tam takie imprezy)
Chachacha Polecam Błędne Koło ul.Bracka
Ostatnio edytowany przez Mudżachedin (2006-12-21 17:27:24)
no to juz mniejwiecej jestem zorientowany Ale nadal nie wiem co to kurwa te planty? starowka rynek itd, czy gdzies indzie?
Planty są to alejki otaczające Rynek Dookoła...
Kita :
Ale nadal nie wiem co to kurwa te planty? starowka rynek itd, czy gdzies indzie?
hehe-to mnie rozbawiles-ale w ten pozytywnym sensie-spoko nie kazdy wie:D
Tylko nie szukaj tam kolegów
No to tak jak myslalem, okolice starowki az tak niebezpiecznie tam?
a jak myslisz-po co ci dawalem rade zebys znalazl dobrze wygladajaca zorganizowana grupe??
jak natrafisz na pijanego ktory zozruszony juz od 2 godzin chodzi z biala goraczka szukajacy upustu swojej wscieklosci-moze byc z Toba (bardzo)niedobrze:Dnie no ponosi mnie wyobraznia-NIE MASZ SIE CZEGO OBAWIAC-ALE MIEJ OCZY SZEROKO OTWARTE:D
Nie no znowu.... tylko mogą się tam patoczyć Herogrzejcy i chuj wi kto jeszcze....KULTURKA MUSI BYĆ
To wsumie tak jak wszedzie w polsce trzeba poprostu uwazac
Spodoba ci sie nasze miasto
Nie no w Krakowie bylem juz wiele razy i zawsze mi sie podobalo tylko nigdy nie bylem na zadnym disco nie liczac kilku wesel
GnoMer :
nie no lepiej isc do dolce vity-gdzie na wejsciu do tego"clubu" wydupca staroscia.srednia wieku tam przekracza 130 lat,podchodza do ciebie starsze panie rozkladajace sie za zywota i chca zaciagnac cie na parkiet zeby zamienic cie w takie same zombi jak one.ogolem lajtowo:D(moze troche ubarwilem-ale sa tam takie imprezy)
dobre :-DDDDDDD opis całkowicie odzwierciedlający rzeczywistość w tym klubie:-DDDDDD
Kita :
dariosolari :
Jakie lokale hm... : Prozak, Cień, Rdza i tak można by wymieniać. Jest ich przeszło 200 w samym obrębie plant:-))) tak więc wybór jest. :-)))))Obreb plant czyli strarowka? Florianska itd.?
Tak obreb plant to niby starówka. Niby, tylko dlatego, że u nas tzn. w Kraku mówimy stare miasto. ;-D albo mi sie tak tylko wydaje ;-E