Przed wyjazdem obiecywalem ze zamieszcze fotki i relacje wiec zapraszam do obejzenia zdjec z wyprawy na wyspe relacji na razie nie bedzie bo niemam checi ani czasu
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników tam sa z prawie kazdej imprezy na ibizie fotki
qrde fajna ta pani na podescie
i ta fota dobra
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
przepraszam bardzo tam jest wyrazny zakaz robienia zdjęć
jaki to klub
Ostatnio edytowany przez Kuba;] (2006-12-12 19:39:29)
Spoko fotki Mam nadzieje, ze w przyszlym roku pojawie sie tam....
kto grał ?
hehe nie mow ze na Van Burena tam pojechales
Ostatnio edytowany przez futurum (2006-12-12 22:51:35)
malikus :
futurum ja tam jechalem na wakacje
ano chyba ze tak
malikus na ile byles i ile cie to $ wynioslo?
Witam zakladam Topic bo potrzebuje info o tym co sie dzieje na wyspie od 29 maja do 6 czerwca w sumie dokładnie
jezeli byl temat to sorry jezeli nie bylo to niech ktos cos dorzuci kto gdzie gra i moza jakis kalendarz sobie zrobimy pozdro
clubbing napisalem przez dwa ll bo nie chcailo mi sie poprawiac
Ostatnio edytowany przez Antonio (2007-04-11 21:29:48)
wlasnie mialem podobny temat zakladac
wybiera sie ktos w te wakacje bo ja raczej napewno pojade tylko jakos lipiec siepien lub wrzesien sprawa otwarta wiec jak by ktos planowal wypad to mozna by sie jakos zgadac
wiec piszcie czy ktos jedzie
CHUDY111 :
wybiera sie ktos w te wakacje bo ja raczej napewno pojade tylko jakos lipiec siepien lub wrzesien sprawa otwarta wiec jak by ktos planowal wypad to mozna by sie jakos zgadac
wiec piszcie czy ktos jedzie
kuwa szukaj kto gra i gdzie od 29 maja do 6 czerwca a nie pierdolisz mi tutaj kto jedzie
Temat był ale jest w archiwum i dotyczył ubiegłego roku
Antonio :
CHUDY111 :
wiec piszcie czy ktos jedziekuwa szukaj kto gra i gdzie od 29 maja do 6 czerwca a nie pierdolisz mi tutaj kto jedzie
Zbigniew W. wraz z Krzysztowem K. graja na plazy unikalny koncert 1 czerwca
Czy jest ktos chetny odwiedzic Ibize i zaliczyc Closing Party 19 wrzesnia w Pirvilege ?????
Cena biletow z lotnisk po Londynem to okolo 69 funtow + bilet na impreze 35 euro + hotel 2 dni 40 funtow .
Ostatnio edytowany przez ultraBMX (2007-04-27 18:51:45)
ultraBMX :
[url]Czy jest ktos chetny odwiedzic Ibize i zaliczyc Closing Party 19 wrzesnia w Pirvilege ?????
Cena biletow z lotnisk po Londynem to okolo 69 funtow + bilet na impreze 35 euro + hotel 2 dni 40 funtow .
przelicz mi to na zlotowki to moze sie zastanowie
fly :
ultraBMX :
[url]Czy jest ktos chetny odwiedzic Ibize i zaliczyc Closing Party 19 wrzesnia w Pirvilege ?????
Cena biletow z lotnisk po Londynem to okolo 69 funtow + bilet na impreze 35 euro + hotel 2 dni 40 funtow .przelicz mi to na zlotowki to moze sie zastanowie
okolo 750PLN z zarciem
ultraBMX :
fly :
ultraBMX :
Cena biletow z lotnisk po Londynem to okolo 69 funtow + bilet na impreze 35 euro + hotel 2 dni 40 funtow .przelicz mi to na zlotowki to moze sie zastanowie
okolo 750PLN z zarciem
nie ma co sie zastanawiac nie jade :F
kurwa ja jade tylko napisz mi jeszcze kto tam muci????albo podaj mi linka do stronki