ram0l :
Maq :
mam 62,4mb , a ile powinno być ??
Ja nie wiem bo nie ściągałem
DOBRZE WIEDZIEĆ
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Tu można znaleźc ten sam program tylko że nic sie nie jebie przy rozpakowywaniu
Fafik :
http://www.hitsquad.com/smm/programs/Ableton_Live/?newsfeed
Tu można znaleźc ten sam program tylko że nic sie nie jebie przy rozpakowywaniu
tylko ze to jest chyba wersja demo, nie wiem nie sciagalem ale tka sie plik nazywa, to z rapid share to jest pelna wersja??
Jak cos to mam link do wersji 5 razem z operatorem itp. bez crackow ani niczego.
slozo :
Fafik :
http://www.hitsquad.com/smm/programs/Ableton_Live/?newsfeed
Tu można znaleźc ten sam program tylko że nic sie nie jebie przy rozpakowywaniutylko ze to jest chyba wersja demo, nie wiem nie sciagalem ale tka sie plik nazywa, to z rapid share to jest pelna wersja??
Jak cos to mam link do wersji 5 razem z operatorem itp. bez crackow ani niczego.
tak ta z rapida to full wersja , polecam
ja nie rozumiem o co chodzi , co nie działa? jak to tak?co się stało? a gdzie wszyscy?jakie 5 zł?
czemu ten ableton ma takie lagi? czy tylko u mnie tak to chodzi...
KAMA81 :
u mnie chodzi identycznie jak wersja 5 , i chodzi normalnie , nie mam lagów ,tlkto na nagrywaniu głosu z mic'a jest latencja...
KAMA81 :
a kompa masz w miare dobrego? na tych przedwojennych nie buja ramu se kup i proca wymien
chris85 :
KAMA81 :
a kompa masz w miare dobrego? na tych przedwojennych nie buja ramu se kup i proca wymien
hehe nie bój żaby o kompa
jak wolno buja to se zmień w preferencjach audio samplerate na np. 48kHz i luz...
KAMA81 :
slozo rzucisz linem do piatki?
Ableton 5 + Operator full bez cracków ani nic
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
i plik nfo:
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
pilnie potrzebuje poradnik po abletonie. zaczalem sie bawic w nim i chce sie go bardziej nauczyc wie ktos gdzie moge kupić ?
Rascal :
kamcio104 :
pilnie potrzebuje poradnik po abletonie. zaczalem sie bawic w nim i chce sie go bardziej nauczyc wie ktos gdzie moge kupić ?
samemu rozkminiaj
dokladnie. obsluga jest intuicyjna. jak bedzie ci zalezalo to szybko rozkminisz
mnmlny :
Rascal :
kamcio104 :
samemu rozkminiaj
dokladnie. obsluga jest intuicyjna. jak bedzie ci zalezalo to szybko rozkminisz
Mnie z początku wqrwiał bo nic nie kminiłem wolałem FL ... ale zacisnąłem zęby i klikałem gdzie sie da i obczaiłem ... teraz musze powiedzieć ze jest znacznie lepszy niż FL
choć jeśli chodzi o sam interface FL chyba jakoś bardziej mi leży
no ja własnie tez tak mam siedze na abletonie ale mnie wkur*** i przechodze na fla ale musze przy abletonie przysiąść nie ma h we wsi !
jak za free zrobie zeby w pelnej wersji Live'a 8.0.1 nie było Saving and exporting are deactivated ??
a można link do cracka bo za nic nie moge znalezc a aktywować czy zarejestrować tym bardziej
trelluś :
a można link do cracka bo za nic nie moge znalezc a aktywować czy zarejestrować tym bardziej
dobra dzieki , nieaktualne
znacie może jakieś darmowe VST generujące Vocal ?? (i nie mowie o tym szajsie z fl studio)
bo szperam po necie ale co lepsze to płatne
cos na tej zasadzie
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw