az milo popatrzec...........
Pepiki coraz czesciej udowadniaja, ze pod wieloma wzgledami nas juz dawno przegonili
Nooki, bo pepiki to nie PL
ramol :
No wlasnie. A najbardziej rozwala mnie to, ze wiele osob w PL nadal mysli, ze Czesi sa bardziej zacofanym od nas krajem.
n o o k i e :
ramol :
No wlasnie. A najbardziej rozwala mnie to, ze wiele osob w PL nadal mysli, ze Czesi sa bardziej zacofanym od nas krajem.
zacofanym ?? to trzeba być cymbałem ja 8 lat temu byłem w Pradze przejazdem i po jednej nocy spędzonej tam stwierdziłem że 100 lat za murzynami jesteśmy
pozazdrościć......
n o o k i e :
Pepiki coraz czesciej udowadniaja, ze pod wieloma wzgledami nas juz dawno przegonili
Bo nie maja Leppera i Rydzyka
oj szkoda ze u nas takich nie ma ale czechy sa blisko, luty daleko wiec moze ...
czasami zaluje ze nie mieszkam gdzies na slasku, gdzies blizej granicy...fuck
maniek_ :
ciekawe po ile vstupenka na tą impreze ...ale bedzie tydzień po Rushu więc raczej odpada
Raczej miesiÄ…c po
Trancemann :
maniek_ :
ciekawe po ile vstupenka na tą impreze ...ale bedzie tydzień po Rushu więc raczej odpada
Raczej miesiÄ…c po
chyba miesiac przed
ale tak sie zastanawiam czy nie jechac tam
el_radwano :
też rozmkiniam nad tą imprezą , ale chyba raczej zdecuduje się na ranieriego i liberatora w Szczecinie
musi :
el_radwano :
też rozmkiniam nad tą imprezą , ale chyba raczej zdecuduje się na ranieriego i liberatora w Szczecinie
e na szczecin raczej nie bede miec kasy a czechy to czechy tanie piwo i wogole
no i UMEK wittekind i kavitta
mxs :
a jakby cis mieszkali w afryce? bysie mieli jedynie tribalowe narkotyczne ravey przy ognisku
Oj jakbysmy byli w afryce to by były tribalowe imprezy przy ognisku + Ayahuasca
ehehehh, czesi rlz ! W pradze bylem 3 dni i chcialbym tam zagoscic jeszcze nie raz
el_radwano :
Trancemann :
maniek_ :
Raczej miesiÄ…c po
chyba miesiac przed
hahaha no ja...troszke mi sie cyferki przestawiły ...jak tak to można by przemyśleć taki wypad.