16 godzin
3 sceny
25 DJs
w tym roku impreza trwa od godz. 17 do godz. 9:00
L'Acoustics na każdej z trzech scen
bilety w cenach 269zł
Bilety kupisz na:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Co sprawiało, że jeździłem.
Odsłanianie tej wielkiej kotary, czy chuj tam wie jak to się nazywało i jebniecie basem przy wejściu na płytę.
Kiedyś to było.
W koncu komus sie zechcialo wątek założyć
Po 8 latach powrót. Nie mogę się doczekać. Jak dla mnie line up elegancko. Każdy znajdzie coś dla siebie
Ale bida lineup
BOCian7 :
Obecny i na Undercity też
na undercity też się pojawię.
chris85 :
Ale bida lineup
w Poznaniu za tydzień TYLKO za jednego z w/w artystów tj. T47 - bilet wstepu 100zł i cała impreza sold out.
za tą cenę biletu na Mayday - majstersztyk, nic lepszego bym nie uszył.
widziałeś jak poszły do góry ceny za bilety na praktycznie wszystkich festiwalach czy koncertach?
jakby przełożyć 1:1 wzrost kosztów za sama energię elektryczną (nie mówię nawet o dodatkowych usługach które jak wszystko poszły 20% do góry) - to śmiem twierdzić, że to jest max przy takich kosztach.
poza tym tam naprawdę jest w czym wybierać.
a kolejny plus taki, że skoro są 3 sceny, to każdy pogra dłużej
jeszcze nie znam TT a już mnie głowa boli od tego gdzie i na kogo pójdę :F
Jasne rozumiem, że nie widać inflacji w cenie biletu. Jednak czytając lineup i widząc nazwiska takie jak Gawlas, Tresher, Rush, Kruse to mam dejavu jakbym jechał do roboty, a nie na imprezę. Jeszcze Pet Duo albo BMG brakuje.
Nie mówię, żeby od razu bookować Charlotte de Witte b2b Amelie Lenes, I Hate Models czy Erica Prydz z jego Holo, bo zagaduje, że oni się cenią.
Ale jest kilkanaście/kilkadziesiąt Dji, którzy zagrają za relatywnie niska gażę. Aligment, Helena Hauff, Truss, Deas by się przydał zamiast tych polskich techno Milfów.
Ostatnio edytowany przez chris85 (2022-10-01 18:18:58)
chris85 :
Jasne rozumiem, że nie widać inflacji w cenie biletu. Jednak czytając lineup i widząc nazwiska Gawlas, Tresher, Rush, Kruse to mi się mam takie dejavu jakbym jechał do roboty a nie coroczną na imprezę. Jeszcze tam Pet Duo brakuje albo BMG.
Nie mówię, żeby od razu bookować Charlotte de Witte b2b Amelie Lenes, I Hate Models czy Erica Prydz z jego Holo, bo zagaduje, że się cenią.
Ale jest kilkanaście/kilkadziesiąt Dji, którzy zagrają za relatywnie niska gażę. Aligment, Helena Hauff, Truss, Deas by się przydał zamiast tych techno Milfów,
Dokładnie to. Niestety 2 ligowy lineup dla koneserów.
Widać organizatorzy dysponują mniejszym budżetem i postawili na "znane twarze" które lata świetności mają już za sobą ale jakoś tam przyciągną stałych bywalców.
Ciekaw jestem jak wyglądają te kontrakty. Czy np Klaudię Gawlas bookuje się na 3 lata do przodu, czy po prostu jest co roku jako rezydent albo nie wypada nie zaprosić.
Mam wrażenie jakby organizatorzy zatrzymali się w 2010 i zamiast wpuścić świeżych małolatów, ktorzy robią dobre show, to mamy kolejną imprezę dla (nie cierpię tego określenia) starej gwardii.
chris85 :
Mam wrażenie jakby organizatorzy zatrzymali się w 2010 i zamiast wpuścić świeżych małolatów, ktorzy robią dobre show, to mamy kolejną imprezę dla (nie cierpię tego określenia) starej gwardii.
Wydaje mi się, że pod względem publiki "stara gwardia" to jest na ten moment główna grupa docelowa tej imprezy, stąd też lineup taki a nie inny
Line up wydaje sie jak najbardziej wporzadku. Kazdy powinien znalesc cos dla siebie.
Albo Nastia b2b Nina Kraviz ????????
cale gsz bedzie fruwac po blackboxie
Eulberg i Tresher na głównej można popływać,oby nie kolidowało z Dr.Motte.
jednak w tym roku 2 sceny, bez sali gimnastycznej
Artur_84 :
jednak w tym roku 2 sceny, bez sali gimnastycznej
Z jednej strony lipa bo byla to kolejna 3 scena dla urozmaicenia, a z drugiej mniej ganiania po scenach wiec wieksza szansa na uslyszenie wiekszej ilosci artystow ale pewnie kosztem czasu setow grania.
nigelfrost :
Albo Nastia b2b Nina Kraviz ????????
To żejś pierdolnął.