prawie 10 lat wtf
ale to było wtedy dobre
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
dla mnie dobry to był AR '09
sobota - Moderat, Hawtin, a na closing James Holden !
'
budi22 :
'
James Holden to było mistrzostwo na koniec.
budi22 :
'
Holden bajka najlepszy closing jaki udało mi się tam przeżyć
Jest możliwość, że odwołają? Czy do lipca ucichnie wirus.. bo akurat przymierzam się do kupna biletów
Claptone, Degs, I Hate Models, Joris Voorn, KAMP!, Mind Against, Neon Chambers live, Noisia DJ set (Farewell Tour), Solomun (Official) i THE PROTOTYPES dołączają do line-upu Audioriver 2020!
lubelskie19 :
Claptone, Degs, I Hate Models, Joris Voorn, KAMP!, Mind Against, Neon Chambers live, Noisia DJ set (Farewell Tour), Solomun (Official) i THE PROTOTYPES dołączają do line-upu Audioriver 2020!
Ziewa...
W kółko to samo a ktoś co nie było go jeszcze? Audioriver schodzi na psy.. bardziej liczy się popularność Djów niż jakieś wyszukane dźwięki. Komercha i pojechanie po to , żeby zrobić sobie selfie i pochwalić się na fb lub insta.
Wszystkim nie dogodzisz, a na innych festynach w Europie headlinerzy też się nie zmieniają, i ja na przykład cieszę się z takiego Voorna czy Noisia
Nic nowego,ciągle te same kwadratowe sceny,od x la zero postępu.
Oświadczenie Audioriver w związku z obecną sytuacją:
zidar :
budi22 :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwHolden bajka najlepszy closing jaki udało mi się tam przeżyć
Mój najlepszy closing chyba ever.
A potem leniwy poranek na plaży. Łezka sie kręci w oku
Nie chcę Was straszyć,ale Nature One odwołane.I ogólnie reszta imprez w DE tego lata stoi pod znakiem ?.Czy rząd polski,pójdzie wzorem Niemiec i takie festiwale jak AR czy Sunrise się nie odbędą?
zapomnijcie ze cokolwiek sie w tym roku odbedzie, nie mowiac juz o lecie
Niestety ale sprawdził się czarny scenariusz i 15 lecie Audioriver zostanie przeniesione za rok.
Dokładnie Audio River ODWOŁANE.No to teraz Sunrise i ich miasteczko festiwalowe ala Tomorrow pójdzie się jebać razem z domkami dla vipów (maksymalna oferta)8300zeta Nie Bedzie Głuuuetty,Marszelo,Coxa,Pola Karlbrennera,nie jedną dziunie i niejednego sebixa nasterydowanego chuj jasny strzeli .Jaka na razie cisza na ich profilu hehhe
lubelskie19 :
Niestety ale sprawdził się czarny scenariusz i 15 lecie Audioriver zostanie przeniesione za rok.
to będzie takie 15nastolecie ale z dylatacją
Poznaliśmy pierwsze gwiazdy przyszłorocznego festiwalu Audioriver - listę jubileuszowej edycji otwierają:
Âme b2b Dixon ,
Baasch,
Cormac,
Dasha Rush b2b Błażej Malinowski,
Gorgon City,
Horse Meat Disco,
I Hate Models,
Len Faki,
Monster,
S.P.Y ft. MC LowQui,
Sevdaliza,
Something Something.
Największe wydarzenie z muzyką elektroniczną w Polsce odbędzie się w dniach 29-31 lipca 2022 roku i wspólnie z fanami świętować będzie swoje 15. urodziny.
Piosenke pana Koracza o zdrowiu chciałbym usłyszec
Koti :
Kto jedzie?
Jaki line up ?