tak liczyłem na Speedy J znów.
- Dida
....nie znam typa
AMERICAN GRIZZLY :
- Dida
....nie znam typa
moze to ladida?
AMERICAN GRIZZLY :
- Dida
....nie znam typa
w czasie, między godziną 23-3 nie wystąpi, więc spokojnie .
Marne szanse że ktokolwiek w tym roku wystąpi,bo szykuje się kolejny lockdown
miniboy :
Liczę, że skoro Fest Festival wypalił z Kollektiv Turmstrasse na pokładzie to i Mayday w końcu wypali w tym roku bo spodek potrzebuje reaktywacji. Katowice mają dużo zaszczepionych, więc nie będzie żadnej czerwonej strefy .
Wizard :
miniboy :
Liczę, że skoro Fest Festival wypalił z Kollektiv Turmstrasse na pokładzie to i Mayday w końcu wypali w tym roku bo spodek potrzebuje reaktywacji. Katowice mają dużo zaszczepionych, więc nie będzie żadnej czerwonej strefy .
No ale.. fest byl na zasadach open air a tu masz zamkniętą przestrzeń. Jeszcze w chuj sie może zmienić. Wlasnie ogłosili ze Instytut na Mory sie nie odbedzie, wiec kij wie co wymysla do listopada..
Ch*ja wymyślą, wszyscy jedziemy na MayDay.
pamiętajcie o wydruku i zabraniu ze sobą oświadczenia'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Sam nie wiem czemu, ale postanowiłem tutaj zajrzeć zakładając, że jakoś to może wpłynąć na moją ostateczną decyzję.
3 dni do Mayday a tu cisza... Coraz mniej starych wyjadaczy
ZoLw :
3 dni do Mayday a tu cisza... Coraz mniej starych wyjadaczy
Tak bo są Facebooki i instagramy ja właśnie zalogowałem się po 5 latach z przypomnieniem hasła ????
Czy bedzie transmisja poprzez radio?
KtoÅ› coÅ›?
Nie będzie żadnej transmisji,ale sprawdźcie na fb,coś tam było napisane że ni chuja.
gutek81 :
pamiętajcie o wydruku i zabraniu ze sobą oświadczenia'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Bez tego nie wpuszcza?
Forma imprezowa na tyle godzin bardzo kiepska, ale dostałem bilet w prezencie więc musze jechać
Jest jakis gsz bifor ?
Pewnie wielu z was nie rozpoznam, więc aby nie psioczyć, że ktoś cześć nie powiedział to niech każdy ma identyfikator ze swoim nickiem i zdjęciem z przed 25 lat
Jak co roku rozterki jechać czy nie jechać, ale im bliżej imprezy tym bardziej ciągnie, także do zobaczenia w spodku po raz 18 .
Bardzo udana edycja po rocznej przerwie widać było, że ten czas nie poszedł na marne. Zero ograniczeń z powodu Covid, nawet policji nie było jak zawsze. Jedynie ten formularz był wymagany dla picu. To co najważniejsze to nagłośnienie solidne, szczególnie na Blackbox. Mój Top3 to Błażej Malinowski, Recondite i stary dobry Chris Liebing. Poza tym fajnie poleciał Rove Ranger. Liczba uczestników na pewno nie rekord, ale było sporo ludzi. Brawa dla organizatorów, że w tych dziwnych czasach udało się wszystko spiąć i dograć. Ja tu końca Mayday nie widzę. Byle do 30-lecia .
Ostatnio edytowany przez Wizard (2021-11-11 17:15:04)
Błażej wygrał jak dla mnie
Set Dax J również na +
In minus Sven poza paroma kawałkami w ogóle mi nie podszedl
Nagłośnienie na lodowisku moim zdaniem nie było do końca na plus miałem wrażenie że czasami od zbyt dużego basu te głośniki harczaly ale może się mylę????
Ludzi ogólnie dużo ale do edycji na których się bawiłem to sporo brakowało
Ps cena zapiekanki
Nie wiem co ci DJ;e teraz mają, napierdalają i zwalniają i tak w kółko plus upchanie
jakiegoś wyruchanego już trance klasyka jak Acid Phase czy Binary Finary.
Ale Ci DJe z młodej sceny i tak mnie zadowolili David Lohlein właśnie tak strasznie mieszał, dośc długo grał dość mrocznie, ale później już nieco eventowo, ale set i tak wyśmienity i mocny Rove Ranger też ciekawy DJ i producent, ale chyba coś przy zmianie się nie dogadali...
Bjorn Torwellen też dobrze pocisnął! ale dla mnie wygrała Kerstin Eden!
Początek też niezły Sept, Dida, ale Voorn trochę dyskotekowo (a lubie jego lekkie współczesne produkcje, chyba że źle trafiłem...), na Spodek wróciłem dopiero na Charlotte, ale pożałowałem, bo w tym czasie grał Bjorn na Blackbox... więc na Spodku pojawiłem sie dopiero na koniec - Gawlas jak zwykle na swoim poziomie...
Tak jak napisał Zidar, ja wolałem być na Blackbox, niż lodowisku, bo dla mnie już za głośno to było, a Malinowski i Kobosil grali twardo, chciałem zostać, ale to nie na moje lata Dax J i Rodhad, więc zupełnie opuściłem... Na oczy nawet nie widziałem Vatha, Liebinga i Westbama... Raphael Dincsoy jakaś porażka... podobnie.... PET Duo(!) - nie tędy droga! więc udałem się na techniczną Clara Cuve, a później już Kerstin...
Zapamiętam ten Mayday na długo... bo w życiu nie jadłem nic gorszego Hamburger z plasterkiem mortadeli, w starej bułce dojebany ostrym keczupem i musztardą za 5 bonów czyli 25 złoty. Hot dogi, zapiekanki i frytki podobnie bez smaku, piwo chrzczone wiadomo... ale po 24 to już sama woda z sikami... Ludzie z całego świata, a organizacja i podejście do ludzi jak zwykle... Tak opinii Polski nie zbudujemy
Ktoś to przeczyta? Chyba mój 10 Mayday, bo ostatnio dużo przerw było, może ostatni, więc dzięki za te lata!
Ostatnio edytowany przez Marc_X (2021-11-16 07:10:08)
Czekam na sety z lodowiska ????
Czekam na sety z lodowiska ????