Informacja potwierdzona, czarnoszyjec Carl Cox powraca do Polski!.
+ Sasha i John Digweed
wiedziałem ze to info wywoła małe poruszenie na GSZ...
+ Fatboy Slim
+ Faithless
+ Anna Tur b2b Metodi Hristov
+ Andrea Oliva
AR podaje info o 15 leciu...po godzinie Sunrise ujawnia Faithless...no ciekawe lato siÄ™ szykuje
Jutro sprzedaż biletów i to pewnie nie ostatnie ujawnione dziś nazwisko....
PodsumowujÄ…c
Carl Cox ,Sasha & John Digweed , Andrea Oliva - piÄ…tek
Fatboly Slim- Niedizela
Faitless DJ - SET PiÄ…tek
Nie macie wrażenie ,że to bezposendio konkurencja AR ? Pozatym Anna Hristov..
Tzn nasze klimaty bo fani EDMowego gówna czy trancewoego raczej nie muszą się martwić o linuep
Ci artyści to legendy, ale czy dzisiaj jarać się ich występem? Cox nuda, FB nuda x2 w dodatku dzisiaj gra same radiowe szlagiery, Faithless DJ set? Bitch please.
+ P. Kalkbrenner
Quentin :
+ P. Kalkbrenner
Jeszcze Richie Hawtin i Maceo Plex
ciekawe jak w tym roku organizacja bo z tego co czytałem to w tamtym roku kulała, no i ten pamiętny występ Gromee , Edyty Górniak i Szpaka Ja Jebie..
Ten fesztyn to chyba na wzór Polskiego Tomorrowland..
Jeszcze podrzuce jaka waluta na bilet:
- piatek 220zl
- sobota 250zl
- niedziela 220 zl
karnet 3 dni - 630 zl
a z ciekawostek pakiet vip suncity coś a'la miasteczko festiwalowe na 3 dni dla 4 osób łącznie z biletami - 8196zl
chris85 :
Ci artyści to legendy, ale czy dzisiaj jarać się ich występem?.
Idąc twoim tokiem rozumowania , 99 % artystów grających rok do rok na Time Warp to TECHNO RENTA.
lubelskie19 :
Ten fesztyn to chyba na wzór Polskiego Tomorrowland..
I patrząc na produkcje tak to wygląda. Góra jeden ,dwa namioty zarezerwowane z muzyką dla nas ,reszta to inny target, celują pewnie w 50k ludzi albo więcej. Dobrze wiem ,że Sanrajs zawsze był kojarzony jako synonim obciachu i manieczek z festynem w amfiteatrze ale teraz się zmienił. Lajnapy takie serwują ,że nie jeden hejter z tego forum pojedzie bo w końcu liczy się muzyka nie miejsce. Kwestia 2-3 edycji ...
lubelskie19 :
karnet 3 dni - 630 zl
Cena jak za Openera..
Tauron 400
Audioriver 3 dniowy z ostatniej puli to już 460
Fusion i inne Berlińskie festiwale to już 150 euro
Garbicz 250-300 a z forum 50 osób nie zastanawia się nad kupnem biletu tylko pyta kiedy będą
No niestety, ceny,inflacja wszystko poszło do góry ,skończyły się czasy ,żę braliśmy karnety po 150 złoty na festiwal.. teraz każdy płaci bo go stać... biznes techno
P.S Niemal Każdy z GSZ więcej na festiwal na dragi wydaje niż na karnet :-) To nie płaczmy ,że karnet jest w cenie kokosa ,który znika w jeden wieczór
AR czy Sanrajs ..nie mam takiego dylematu bo na żaden się nie wybieram. Na AR byłem w najelpszych latach 6 razy wystarczy
Teraz jak widzÄ™ takie coÅ› jak ARTBAT ->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
To taka dyskoteka ,która nie bardzo bardziej ambitna jest od sanrajsowej Eski ale hejt poleci i tak w stronę kołobrzegu
Quo vadis techno
Niezależnie co będzie napisane gdziekolwiek w Internecie oba festiwale i tak będą pewnie wyprzedane a przynajmniej nie będą narzekać na frekwencję. Jak nie miałem 20 lat to się jarałem ,że jest jeden Creamfields albo Global Gathering na lato i to był koniec.....teraz osoby w tym wieku mają co tydzień festiwal w Polsce od czerwca do końca sierpnia z nazwiskami na bogato ... teraz 4 lata do 40 tki.... ale i tak fajnie jest widzieć dalej te same mordy na różnych festynach
Ostatnio edytowany przez winetu (2020-03-02 08:23:40)
Artbat jest świetne, lineup na TW bardzo dobry i względnie świeży. Może odstaw te narkotyki o których tyle piszesz? Kawy się napij, pobiegaj czy coś.
Koti :
Koks jest na większości festiwali.
to nie koks tylko dopalacze
winetu :
Teraz jak widzÄ™ takie coÅ› jak ARTBAT ->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
To taka dyskoteka ,która nie bardzo bardziej ambitna jest od sanrajsowej Eski ale hejt poleci i tak w stronę kołobrzegu
Artbat i dyskoteka? Co Ty pierdolisz panie? Wiadomo nie każdemu musi sie podobac ale litosci...
HellHax :
winetu :
To taka dyskoteka ,która nie bardzo bardziej ambitna jest od sanrajsowej Eski ale hejt poleci i tak w stronę kołobrzeguArtbat i dyskoteka? Co Ty pierdolisz panie? Wiadomo nie każdemu musi sie podobac ale litosci...
Nie gadaj z ćpunem xD
HellHax :
winetu :
To taka dyskoteka ,która nie bardzo bardziej ambitna jest od sanrajsowej Eski ale hejt poleci i tak w stronę kołobrzeguArtbat i dyskoteka? Co Ty pierdolisz panie? Wiadomo nie każdemu musi sie podobac ale litosci...
Tale of Usy, Solomuny , Afterlife, Innervisiosn i pochodne jeszcze było spoko w latach 2014-2016..po 2018 zaczęli już zjadać własny ogon.. w 2020 już trochę wieje kupą i się przejadło ,zero nowości w dżwiękach muzyce, wszystko na jedno kopytko...... renta jak dalej wam się w 2020 podoba to spoko.
Ja tam lubiÄ™ Adana Twins i ich TAU, Adriatique czy label TofU.
Ale jestem bardzo ciekaw czego warto posłuchać w 2020
winetu :
Tale of Usy, Solomuny , Afterlife, Innervisiosn i pochodne jeszcze było spoko w latach 2014-2016..po 2018 zaczęli już zjadać własny ogon.. w 2020 już trochę wieje kupą i się przejadło ,zero nowości w dżwiękach muzyce, wszystko na jedno kopytko...... renta jak dalej wam się w 2020 podoba to spoko.
Tak - zupełnie jak większość ziutków grających techno. Nie mówiąc już o takich patologiach jak hardtechno bo tego to juz w ogóle nie idzie rozróżnić.
Akurat Artbat, Adriatique czy Mathame wniesli sporo świeżości w tamtym roku.
winetu :
HellHax :
winetu :
to się odnosi niestety też do techno
miniboy :
Koti :
Koks jest na większości festiwali.
to nie koks tylko dopalacze
"bo węgiel to koks, to antracyt"
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Hehe historia zatacza koło, znowu klapa, i Czarnoszyjec nie pojawi się w PL , bo odwołali Sunrise..
lubelskie19 :
Hehe historia zatacza koło, znowu klapa, i Czarnoszyjec nie pojawi się w PL , bo odwołali Sunrise..
Organizatorzy Sunrise wiedzieli o tym że ma być jakaś epidemia,dlatego taki lineup dali,to iluminaci
miniboy :
lubelskie19 :
Organizatorzy Sunrise wiedzieli o tym że ma być jakaś epidemia,dlatego taki lineup dali,to iluminaci
????????
otm :
miniboy :
lubelskie19 :
????????
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez wizar (2020-04-27 11:33:41)
Ma ktoś sety z małej plaży?