maro :
Psa widziałem jedynie już w środku w spodku na kilku edycjach. Raz nawet do mnie podleciał, obwąchał i poszedł dalej.
w mundurze?
Leito :
Mateoqwe :
@Leito widzę, że też latka masz swoje, zapewne słuch już nie ten co 18stke miałeś lol
Paradoksalnie, chyba na zawsze zostanę jednym z najmłodszych "aktywnych" forumowiczów, choć myślałem, że przyjdą kolejni, młodsi, ale jakoś nie przyszli :F A słuch dziękuję, bardzo dobry
Co ?
Pisz kurwa głośniej :G
HellHax :
Leito :
Paradoksalnie, chyba na zawsze zostanę jednym z najmłodszych "aktywnych" forumowiczów, choć myślałem, że przyjdą kolejni, młodsi, ale jakoś nie przyszli :F
No mlodziez chyba sie dzis nie jara techno. Bardziej ich krecą jakies hip hopy z jutuba i inne syfne EDMY - zobaczcie jaki syf graja na takim Tommorowland i ile ludzi sie tym jara. Tak samo z DJ Mag top 100 - czym bylo kiedys a kto tam "rządzi" dziś. Po prostu inne pokolenie. Ja wiem ze vixa i komercja zawsze byly ale to to cos sie dziś dzieje to juz calkiem inny swiat.
A społeczność GSZ (mimo ze ogolnie bardzo zacna) zawsze byla dosc hermetyczna. Sporo tez chamstwa, buractwa i cwaniactwa wiec trudno sie dziwić - próg wejscia dośc wysoki. Z drugiej strony stara gwardia sie postarzała i wykruszyla (w koncu to 20 lat mayday - kto miał 25-30 lat wtedy dziś ma 45-50 dziś), a nowego narybku brak. To zresztą widać po frekfencji na Mayday w ostatnich latach. Dlatego tez to forum jest juz obumarłe i powoli dogorywa od kilku lat.
Taka kolej rzeczy, ot co. Taka mała dygresja
Chyba Ty :G
okraglak90 :
siema, ludziska jak to jest z tymi kontrolami na wejściu ? Wybieramy się z ekipą i się zastanawiamy jak to rozegrać, zeby wejść bez przypału.. albo odpuścić i nie ryzykować
Odbyt lub Zesmaż :G
AMERICAN GRIZZLY :
maro :
Psa widziałem jedynie już w środku w spodku na kilku edycjach. Raz nawet do mnie podleciał, obwąchał i poszedł dalej.
w mundurze?
tylko obrożę miał na sobie
Kiedyś spytał mnie na holu jakiś facet (bluza,spodnie dżins,złoto na szyi grube,biały podkoszulek,zegarek od Fajbusiewicza)"Gdzie kupię herbatę albo kawę?"No to ja mu grzecznie odpowiedziałem,że na tych obok stoiskach.To jego ziomek,który stał bokiem zaczął się śmiać.Odchodząc szczaiłem,że gadał szyfrem czyt:zioło i amfetamina
keypaul :
Kiedyś spytał mnie na holu jakiś facet (bluza,spodnie dżins,złoto na szyi grube,biały podkoszulek,zegarek od Fajbusiewicza)"Gdzie kupię herbatę albo kawę?"No to ja mu grzecznie odpowiedziałem,że na tych obok stoiskach.To jego ziomek,który stał bokiem zaczął się śmiać.Odchodząc szczaiłem,że gadał szyfrem czyt:zioło i amfetamina
Ciezki bajer zapodal Tobie. Nie wiem jak mozna cos takiego kupic Oni maja te psiarskie teksty ciezkie. Wogle nie rozumiem tej napasci na uczestnikow imprezy. Nigdy na tego typu imprezach nie ma wiekszych rozrob i wszystko odbywa sie prawidlowo. Za malo pieniedzy idzie do skarbu panstwa widac...
Podział na sceny wygląda następująco :
ARENA
Amelie Lens
Cherry aka Break'nTune
Dubfire
Friends of Mayday LIVE
Jaco
Joyhouser
King Brain
Len Faki
Regal
Sam Pagannini
Westbam
SHOWROOM
Carla Roca
Fatima Hajji
Felix Krocher
Gogo
Marco Bailey
Milo Spykers
PetDUO
Spartaque
The TWENTY Floor
Da Hool
DJ Dag
Dune
Jam (Jam & Spoon)
Kai Tracid
Siasia
Taucher
Tom Wax
A kiedy tt?
Tzn w który poniedziałek?
W poniedziałek będzie publikacja?
Na pewno!
Tylko który?
Nie ma Svena ?
cichy86 :
Nie ma Svena ?
od tygodnia mgła jak ciul
.... np ja pójdę , nakręcę się i przy okazji was wszystkich ????????i będzie Ogień . Klimat Katowickiego Nabuchodonozora ????????????????i jego załoga zrobią swoje. Mam swoich faworytów których grzech jest nie posłuchać ,dać sobą zawładnąć .Ja np chce sprawdzić Fatime bo na Live nie miałem okazji a reszta da rade .... Sam się nakręcę by było Zajebiscie ze wyjdę ostatni albo mnie wyproszą (wyniosą ) . Bo mam w baletach prawie półtorej roku zaległości i muszę to z siebie uwolnić ???????? pozdro i See you soon ????
Hey!
Przydałaby się jedna wlotka. Ktoś, coś?
dawać plakat!
didabomba :
dawać plakat!
mówisz i masz
A 13 lat temu taki temat na Gadce dobijał do 127 strony...
Elo:). Te czasy już niestety nie wrócą, tak jak i obecnie Mayday jest już tę samą imprezą, co kiedyś, ale jeszcze mnie tam ciągnie po tylu latach i to jest super:).
1923 :
A 13 lat temu taki temat na Gadce dobijał do 127 strony...
Helmut Geier / Ascet :
Ja jestem i mogę powiedzieć z perspektywy co.sie dzieje jak.masz dragi ale nie na mejdeju :-p
Zero tolerancji! Będziesz Anżej na bramce? Parę dobrych setów powinno się znaleźć, a że bilet dostałem i mam blisko to przyjadę
czesc
auto poczyszczone jedzenie nabyte tej edycji jade dziewczyna utworze relacje do potem spodku
Jest już ktoś w środku? Dużo psów?
Siemacie, jest jakiś stream czy coś?