Widzę że nie tylko ja już jestem rozczarowany tym festiwalem. Może faktycznie zmiana lokalizacji by pomogła chodź artystów też powinni lepiej dobierać. Na Tauron dużo fajnych, nawet na Sunrise ta jedna scena spoko. Gdyby nie Kosmos na Audio to większość czasu bym się nudził. Organizacyjnie jest coraz gorzej zamiast lepiej. Ktoś jak tam był pierwszy raz to zadowolony ale my to poraz 10 chyba i już wypaleni. Trzeba zrobić przerwę i pozwiedzać inne festiwale a jest w czym wybierać.
1923 :
Niech wyjadą z tego Płocka. Lokalizacja z każdym rokiem jest coraz większą wadą. Dziki kapitalizm od noclegów po próbę rozrastania się na ograniczonej przestrzeni.
Dożyliśmy czasów, gdy Sunrise autentycznie stal się alternatywą.
Słabo z Tobą jeśli sunrise jest dla Ciebie jakąkolwiek alternatywa.
Helmut Geier / Ascet :
1923 :
Niech wyjadą z tego Płocka. Lokalizacja z każdym rokiem jest coraz większą wadą. Dziki kapitalizm od noclegów po próbę rozrastania się na ograniczonej przestrzeni.
Dożyliśmy czasów, gdy Sunrise autentycznie stal się alternatywą.Słabo z Tobą jeśli sunrise jest dla Ciebie jakąkolwiek alternatywa.
Nie ma potrzeby podśmiechujek. Gdybyś zobaczył skład Black Stage z 20 i 21 lipca przeniesiony do Płocka, to połowę nocy byś tam spędził. Ale nie, bo to Sanrajs.
W pizdzie mam sanrajs tyle w temacie
Edit. Audio od paru lat niestety też.. nie kręci mnie milion scen jakieś kurwa sexnamioty istgarmerki ciągnące na audio polanskwac się nowymi skarpetami artyści porozbijani na stu scenach by każdy mógł zagrać godzinę.... Gdzie czasy 5 godzinnych setów villalobosa no ale $$$ musi się zgadzać
Wróciłem na ten festiwal po 6 latach będąc wcześniej na każdej edycji. Było dokładnie tak jak się tego spodziewałem. Bez szału. Najlepiej się wybawilem na Mall Grab. Teraz pytanie do Was. 2, 3 max 4 numer z kolei jaki zagrał Lazarus i podniosło się wtedy pół skarpy do góry. Taki kozak. Ktoś?
key :
Wróciłem na ten festiwal po 6 latach będąc wcześniej na każdej edycji. Było dokładnie tak jak się tego spodziewałem. Bez szału. Najlepiej się wybawilem na Mall Grab. Teraz pytanie do Was. 2, 3 max 4 numer z kolei jaki zagrał Lazarus i podniosło się wtedy pół skarpy do góry. Taki kozak. Ktoś?
czyżby ten?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
gutek81 :
key :
czyżby ten?
'
Niestety. Ten znam akurat.
Ta edycja bez rewelacji jak wiele osób już zauważyło. Organizatorzy postawili bardziej na rozrywkę niż muzykę. Z lineupem poszli w ilość, a nie jakość. Za dużo zrobiło się tu blichtru, jarmarku, niepotrzebnego konfetti. Ci tancerze w cyrku to dla mnie całkiem pomyłka. Do tego słabe wizuale na tej scenie. Namiot kosmos bez klimatu.
Strefa chilloutowa fajnie zrobiona na plus. Sobotni rynek dawał radę, choć z nagłośnieniem jakoś słabo. W kolejce nie czekałem na bramce, ale wszedłem przed 22.
'' Jest szansa, by przestrzeń do tańczenia w Circus Tent była większa?''
'' Nie ma w Polsce większego namiotu, a nie chcemy zamawiać sprzętu z zagranicy. To drastycznie podniosłoby koszty produkcji, co odbiłoby się na cenie biletu. Karnety w pierwszej puli kosztują tylko 200 zł, to ważne dla uczestników, nie chciałbym musieć podnosić ceny biletu.''
Słyszę same negatywne opinie. Na Audioriver byłem pierwszy raz i zachwycony. Bawiłem się 100 razy lepiej niż na Love Parade czy Mayday 15 lat temu. Po komentarzach ciężko mi sobie wyobrazić czego chcieć więcej? Jak dla mnie jedynie większego kosmosu ewentualnie podłogi w circus tent btw. Jest szansa znaleźć sety z kosmosu?
Bo im się przejadło, jechałeś pierwszy raz a pierwszy festiwal z reguły pozostawia najlepsze wrażenia. Kolejne razy robią się jak chleb powszedni, przynajmniej u mnie tak jest.
Gąciarz był i mu się podobało.
GÄ…ciarz > forumowe staruchy xD
Dla mnie było spoko. Wszystko zależy od Twojego nastawianie i ludzi, z którymi się bawisz
Widać było sporo przypadkowych osób, ale tak to jest jak się z sunrise nie pokrywa i marleting za mocno poszedł w Polskę. I stąd dużo instagramowych gwiazdek
Minus ogromny za rozpierdol na bramkach przez co nie zdążyłam na Artbat ;(
misica_d :
nie zdążyłam na Artbat ;(
Nie masz czego żałować.
raszid :
misica_d :
nie zdążyłam na Artbat ;(
Nie masz czego żałować.
Dlaczego? Ich set na kanale Cercle jest na prawdÄ™ dobry.
A abonamencik opłacony?
chris85 :
A abonamencik opłacony?