winetu :
mało kto teraz gra taką muzyczną schranzową ,hard-techno ,140bpm ... mielonke
Teraz to chyba poszło w Wixapole.
Nie tylko mielonka się liczy, ale kultura takiej muzyki. Sam trochę tęsknię za pumpin house, tribal house, progressive house, deep czy tribal techno. W Warszawie podczas 2000s było na prawdę wiele miejsc, gdzie można było zabrać dziewczynę i było mega OK - nie tylko pojedyńcze, szemrane kluby, z których "pospolici" znajomi zmywają się z szybkością ostatnich podwyżek benzyny.
Btw, ostatnio właśnie naszło mnie na mix z numerów od 10+ lat wstecz.'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'
klimat disco/synthpop ale kilka wałków mają fajnych
Ostatnio edytowany przez sr-71 (2019-05-13 19:39:01)
CZW., 16 MAJ O 23:00
Czwartek Lekko Techno pres: Siasia, Kosma / lista free*'
Luzztro/Warszawa
Instytut Hala Najwyższych Napięć
Miejsce: Mory 8
Data : Wrzesień (2 noce)
Lineup: soon ???
lubelskie19 :
Instytut Hala Najwyższych Napięć
Miejsce: Mory 8
Data : Wrzesień (2 noce)
Lineup: soon ???
27/28.09
28/12: Smolna, Warsaw (PL) - Charlotte de Witte
lubelskie19 :
ich pojebało,nienawidzę tego klubu,nawet tam nie chodzę,ale czemu mają najlepsze bookingi w pl?
miniboy :
lubelskie19 :
ich pojebało,nienawidzę tego klubu,nawet tam nie chodzę,ale czemu mają najlepsze bookingi w pl?
Ale dlaczego go nienawidzisz? Selekcja? Klimat nie ten? Ceny?
Bookingi majÄ… na swiatowym poziomie.
Zaluje ze w KRK albo chociaz polsce południowej czegos takiego nie ma. W Krakowie to tylko "miejsca turystyczne" schlebiające zagranicznej gawiedzi (i ewentualnie masom studentów). Czasem jakieś lokalne ziomy robią jakies amatorskie techno potupajki (rózny poziom i efekt) ale ja już stary jestem i jak "gwiazdy" nie ma to tylka nie rusze. Jak by takie miejsce bylo u nas to bym chyba bywal co tydzien.
Garnier 14.09
Obecny.
HellHax :
Zaluje ze w KRK albo chociaz polsce południowej czegos takiego nie ma. W Krakowie to tylko "miejsca turystyczne" schlebiające zagranicznej gawiedzi (i ewentualnie masom studentów). Czasem jakieś lokalne ziomy robią jakies amatorskie techno potupajki (rózny poziom i efekt) ale ja już stary jestem i jak "gwiazdy" nie ma to tylka nie rusze. Jak by takie miejsce bylo u nas to bym chyba bywal co tydzien.
Tak bardzo to. "Tamten" Prozak 2.0 dawał nawet radę, teraz zdziadział kompletnie. Szkoda tego ich soundsystemu i światełek na imprezki erasmusowe.
HellHax :
miniboy :
lubelskie19 :
Ale dlaczego go nienawidzisz? Selekcja? Klimat nie ten? Ceny?
Bookingi majÄ… na swiatowym poziomie.
tam przy większych bookingach nie ma miejsca do tego by sobie potańczyć,bo cały czas ktoś się przepycha,w dodatku jest to "modne miejsce",mnóstwo jakichś dziwnych ludzi
sMolU :
Garnier 14.09
Obecny.
i jak tam Garnier zagrał?
-Deborah de Luca
-Angelo Mike
-Diana d`Rouze
-LuLu Malina
-Seb Skalski
09/11/2019
Tor Wyścigów Konnych Służewiec - Warszawa
Organizator : Follow The Step
Ostatnio edytowany przez cub (2019-10-22 10:09:19)
6 marca w Warszawie zagra dj. Hell. Ktoś wie w jakim klubie? Znam tylko Smolna, ale tam chyba nie, oni mają już inny chyba plan na ten dzień. Ktoś podpowie w jakim klubie może Hell zagrać?
The Advent 24.04
Praga Centrum
To się odbyło w trakcie pandemii czy przeniesione było?
Z zachodniego będziesz miał szybciej (logicznie jeżeli jesteś z południowej,albo zachodniej części polski i ciapong pietw zatrzymuje się na w-wa zachodnia) autobus 136 i za 15 min jesteś przy szpitalu.Zdróweczka!
To samo wg. mnie ze wskazaniem na Dw. Centralny
'
bilet normalny chyba 4,40, także taxi nieopłacalne.