Kto w tym roku nie jedzie?
Witam wynajmę mieszkanie na AUDIORIVER. Mieszkanie jest umeblowane składa się z dwóch pokoi kuchni łazienki. Chętnych zapraszam do kontaktu pod numerem 698584753.
ARVE :
Trzy tygodnie do Audio a tu "30 postów"
Ulubiony: Audioriver 2011 @ Plaża nad Wisłą, Płock - 29-31.07.2011 [ 1 2 3 ? 150 151 152 ]
Liebing na Mainie. To już nie wróci.
Sprzedam 2 karnety 3-dniowe.
270 zł / sztuka.
1923 :
Liebing na Mainie. To już nie wróci.
otóż to ...
Sprzedam 3 karnety 2-dniowe
240zl/szt
PW
Ostatnio edytowany przez jaro (2019-07-16 11:19:24)
Ktos z moich znajomych gszowcow sie wybiera w tym roku ??
gutek81 :
maydayboy :
Ktos z moich znajomych gszowcow sie wybiera w tym roku ??
nieustannie od 2007, w tym roku również - obecny!
Tak sie sklada ze z TOba to mam szanse sie widziec kilka razy, poniewaz bede takze w Poznaniu od 31lipca do 2 sierpnia
nie żebym wybrzydzał (prędzej to chyba fakt że się człowiek starzeje) ale zero ciśnienia, jak nigdy.
nawet TT nie chce mi się drukować, ani sprawdzać kto w jaki dzień gra.
jadę bo jadę, bo co rok jeżdżę, teraz już bardziej dla znajomych niż samej imprezy, bo skład marny jak nigdy.
za rok 15 lecie i jak czegoś nie zrobią na WOW to czuję w kościach że w tym roku będzie moje pożegnanie z Płockiem...
Koledzy koleżanki 2 dniowy sprzedam w dobrej cenie bo okazało się że mogę zostac na niedzielę i sobie właśnie ogarnąłem karnet. Na ten moment mam dwa jeden mi wystarczy
gutek81 :
nie żebym wybrzydzał (prędzej to chyba fakt że się człowiek starzeje) ale zero ciśnienia, jak nigdy.
nawet TT nie chce mi się drukować, ani sprawdzać kto w jaki dzień gra.
jadę bo jadę, bo co rok jeżdżę, teraz już bardziej dla znajomych niż samej imprezy, bo skład marny jak nigdy.
za rok 15 lecie i jak czegoś nie zrobią na WOW to czuję w kościach że w tym roku będzie moje pożegnanie z Płockiem...
I ja w tym roku odpuszczam. Nic mnie tam nie ciągnie i jak bym jechał to na siłe a nie o to chodzi Tak wiec miłego Gutek HAVE FUN
Byc23k :
ja pierdole kosmos to był jakiś żart, namiot z jarmarku dominikańskiego i zero nagłośnienia.. smuteczek
no dobry namiocik to przez 500 + ! bilety coraz droższe a namioty i nagłosnienie coraz uboższe haha
jak tam było ? oprócz namiotu z jarmarku wraz z nagłośnieniem z remizy ?
jakieÅ› plusy, jakieÅ› minusy ?
coś doczytałem, że wchodziło się 1,5 godziny w piątek tylko nikt nie napisał czym to było spowodowane, bo nigdy raczej takich problemów nie było, a ochrona ta sama co zawsze.
w zeszłym roku od strony rynku wchodziło się jakieś pół godziny w wielkim ścisku.
Formuła się wyczerpała,to już nie na dzisiejsze czasy ,kwadratowe sceny,namioty,słabe nagłośnienie nudna główna scena,wszystko jakoś biedne , na odwal ,bez pomysłu, po kosztach.
Niech wyjadą z tego Płocka. Lokalizacja z każdym rokiem jest coraz większą wadą. Dziki kapitalizm od noclegów po próbę rozrastania się na ograniczonej przestrzeni.
Dożyliśmy czasów, gdy Sunrise autentycznie stal się alternatywą.