No to w 2018 co miesiąc w świnii xD
Mind Against @ 3.02.2018
P.S. kuwa jeszcze Vitalic Live przecież xDD
Ostatnio edytowany przez RomeY (2017-12-18 14:51:34)
RomeY :
Mind Against @ 3.02.2018
P.S. kuwa jeszcze Vitalic Live przecież xDD
wszystkie terminy po chuju fest
Drugi Dom w Gdyni, jakieÅ› opinie?
mitchel :
RomeY :
Mind Against @ 3.02.2018
P.S. kuwa jeszcze Vitalic Live przecież xDDwszystkie terminy po chuju fest
szto ti pitolisz, soboty, w miarę dobre odstępy czasu, ideales
Artur_84 :
Drugi Dom w Gdyni, jakieÅ› opinie?
Na Edit Select można by się bujnąć.
RomeY :
szto ti pitolisz, soboty, w miarę dobre odstępy czasu, ideales
Oxia - wujazd firmowy
Mind Against - urlop
01.04.2018 Tommy @ Sfinks'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
13.04.2018 VSK @ Sfinks
info fb VSK
Kto był w sobotę w Sfinksie? Chciałem zapytać o dj co grał po 23 w koszulce z numerem 84. Dobry set, niestety nie wiem kto to był...
Thx
CHRISTIAN LÖFFLER @ Szekspir dziś
w ten i przyszły weekend coś się dzieje?
Marc_X :
w ten i przyszły weekend coś się dzieje?
W ten był Vacos 15h set.
Za tydzień ambienty w Plenum plus Deadbeat.
W piatek Rathaus jakies techno
Wisłoujście @ Twierdza Wisłoujście, Gdańsk - 25 Sierpień 2018 godz. 12:00
organizator
Follow The Step
Smolna i Sfinks700 przy wsparciu największych polskich klubów z muzyką elektroniczną - krakowskiego Prozaka, poznańskiej Tamy, czy wrocławskiej Pralni łączą siły i przygotowują zupełnie nowy muzyczny projekt w zabytkowej Twierdzy Wisłoujście.
Monumentalna fortyfikacja, przez lata pełniąca funkcje bastionu i latarni morskiej stanie się miejscem pełnym muzyki, tańca i wolności. Na terenie imprezy zostaną wydzielone trzy sceny ? na dziedzińcu Twierdzy, w lesie oraz w podziemiach bastionu.
Organizatorzy mają ambitne założenia organizacji festiwalu zrzeszającego polską scenę elektroniczną - przewaga polskich artystów w line-upie, lokalni promotorzy i ciekawi artyści opiekujący się oprawą wizualną imprezy.
Wisłoujście to przede wszystkim dzienna impreza - główny ciężar wydarzenia zostaje przesunięty na środek dnia. Impreza startuje w południe, a główna scena zamyka się przed 3:00. Organizatorzy, oprócz muzyki, kładą duży nacisk na wizualny aspekt wydarzenia. Na miejscu możecie spodziewać się dedykowanych dekoracji i scenografii wpisanych w architekturę Twierdzy. Na teren festiwalu zostanie zaadoptowana cała wewnętrzna i zewnętrzna część wyspy.
Ze względu na zabytkowy profil lokacji oraz bezpieczeństwo uczestników liczba biletów jest mocno ograniczona. Impreza będzie odbywać się cyklicznie co roku, a pierwszeństwo w nabyciu biletów na następną edycję mieli goście poprzedniej.
bilety 1 pula - 69 PLN
31.10 Halloween - Kangding Ray (live) + @ Gdański Teatr Szekspirowski
co do Wisłoujścia to organizacja na wysokim poziomie (taki audioriverowy sunday przeciągnięty do rana następnego dnia) , nie wiem czy nie było lepiej niż na instytucie pod względem scenografii i klimatu, ma wielki potencjał, jedyne minusy to kolejki do wodopoju oraz scena kazamaty gdzie nagłośnienie pierdziało i były same niskie tony - nie wiem czy nagłośnieniowcom słoń na ucho stanął czy po prostu coś się zjebało. Ogólnie wielki plus i za rok na pewno zjawię się jeszcze raz.
Darius :
co do Wisłoujścia to organizacja na wysokim poziomie (taki audioriverowy sunday przeciągnięty do rana następnego dnia) , nie wiem czy nie było lepiej niż na instytucie pod względem scenografii i klimatu, ma wielki potencjał, jedyne minusy to kolejki do wodopoju oraz scena kazamaty gdzie nagłośnienie pierdziało i były same niskie tony - nie wiem czy nagłośnieniowcom słoń na ucho stanął czy po prostu coś się zjebało. Ogólnie wielki plus i za rok na pewno zjawię się jeszcze raz.
Klimat wymiótł i poslki skład spisał sie na medal. Set Catz'N'Dogz w deszcze epicki. Vacos już pisałże za rok bedzie to nie jeden a kilkudiowy event więc na sete odpuszczam Audio skoro bedzie taki piękny balet w takim miejscu kilka kroków od domou Było przeajebiście chociaz kilka niedociągnieć ( Raj za słabe nagłośnienie i brak wody w butelkach no ale za to normalne kible
peyoo :
Darius :
Klimat wymiótł i poslki skład spisał sie na medal. Set Catz'N'Dogz w deszcze epicki. Vacos już pisałże za rok bedzie to nie jeden a kilkudiowy event więc na sete odpuszczam Audio skoro bedzie taki piękny balet w takim miejscu kilka kroków od domou Było przeajebiście chociaz kilka niedociągnieć ( Raj za słabe nagłośnienie i brak wody w butelkach no ale za to normalne kible
woda w butelkach była w namiocie z kawą/herbatą przy namiocie z żetonami za 3 zł cisowianka gaz/niegaz 0,5l no kible petarda a co do nagłośnienia w Raju to na moje nagłośnienie funktion one dobrze tam grało.
Darius :
peyoo :
Darius :
woda w butelkach była w namiocie z kawą/herbatą przy namiocie z żetonami za 3 zł cisowianka gaz/niegaz 0,5l no kible petarda a co do nagłośnienia w Raju to na moje nagłośnienie funktion one dobrze tam grało.
Gadałem z dzwiekowcem i z Jenskim podczas setu Foxhala odnośnie tego (w huj leciwego) Funkction one które montowali szybko i nie mogli więcej mocy wyciągnąc... Taka muza jak Raidhoo czy Deaf Can Dance musi mieć w huj Decybeli ale mam nadzieje ze za rok bedzie git. Co do wody nie wiedzialem w sumie o tym stoisku
PiÄ…tek 23.10.2018 HIGHT CONTRAST Sfinks 700 Sopot
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
12.01 Cleric @ Sfin
Klaudia Gawlas @ Proto
Czy coÅ› siÄ™ dzieje 18-19.05?