Mateoqwe :
ja czuję, że jeszcze kilka lat i Dziadzia Westbam wróci do Katowic jak zobaczy co tu się odpierdala
Ta sprawa jest grubymi nićmi szyta.... to nie tak łatwo.Sam bym chciał by do LU wrócił tradycyjny skład z low-spirit (westbam,hardyhard,lexy&gey-paul)
Zostawiam pod dyskusjÄ™.
1923 :
Zostawiam pod dyskusjÄ™.
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
O wow ciekawe czym to zostalo spowodowane hmmm
ciekawe, nie przychodzi mi na myśl, czemu już koniec dziwnie troche
A pamiętają państwo jak to gutek81 po każdej edycji pisał o rekordzie frekwencji? Chyba robił nas w chuja. Nikt nie zwija imprezy z rekordem frekwencji co roku.
1923 :
A pamiętają państwo jak to gutek81 po każdej edycji pisał o rekordzie frekwencji? Chyba robił nas w chuja. Nikt nie zwija imprezy z rekordem frekwencji co roku.
hhahahahah
1923 :
w woli sprostowania: o rekordach pisał, jak padały i nie po każdej edycji.
a pomyślałeś że jest coś takiego jak licencja, prawa do marki i że taki kontrakt nie trwa wieczność, a jego przedłużenie zależy od pomyślności rozmów, chęci podjęcia negocjacji i stosownych warunków jakie ustalą między sobą obie strony?
gutek81 :
1923 :
a pomyślałeś że jest coś takiego jak licencja, prawa do marki i że taki kontrakt nie trwa wieczność, a jego przedłużenie zależy od pomyślności rozmów, chęci podjęcia negocjacji i stosownych warunków jakie ustalą między sobą obie strony?
A ja myślałem ,że człowiek po 30-tce to już doskonale wie ,że w 99% zamyka się biznes tylko przez pieniądze ,a w zasadzie ich brak
Prawa do marki ,licencja ? ..zobacz z Woodstocku zrobili PolNRock i ma siÄ™ dobrze .
Ludzie dalej wiedzą po co ciągną do Kostrzyna, tak samo dalej może by wiedzieli po co w listopadzie ciągną do spodka ..jakby się udało odpalić rodzimą Techno-halówkę ,których w Polsce jest prawie brak . Na Jesień dla Mayday nic w tym kraju tyle lat nigdy nie było konkurencją . Jeżeli faktycznie jest tak jak piszesz Gutek..to jebać tych Niemców. Jak chcą drenować więcej kasy to Robić dalej swoje....pod swoją marką . A jak nie to w kalendarzu zostanie tylko Instytut i Undercity...trochę smutno .
Ostatnio edytowany przez winetu (2018-08-09 07:13:21)
winetu :
gutek81 :
1923 :
a pomyślałeś że jest coś takiego jak licencja, prawa do marki i że taki kontrakt nie trwa wieczność, a jego przedłużenie zależy od pomyślności rozmów, chęci podjęcia negocjacji i stosownych warunków jakie ustalą między sobą obie strony?A ja myślałem ,że człowiek po 30-tce to już doskonale wie ,że w 99% zamyka się biznes tylko przez pieniądze ,a w zasadzie ich brak
Prawa do marki ,licencja ? ..zobacz z Woodstocku zrobili PolNRock i ma siÄ™ dobrze .
Ludzie dalej wiedzą po co ciągną do Kostrzyna, tak samo dalej może by wiedzieli po co w listopadzie ciągną do spodka ..jakby się udało odpalić rodzimą Techno-halówkę ,których w Polsce jest prawie brak . Na Jesień dla Mayday nic w tym kraju tyle lat nigdy nie było konkurencją .
Dopiero teraz powstaje Undercity bo ,ktoś pomyślał ,że jest zapotrzebowanie w tym kraju w tym terminie na duże indoor eventy. Jest jeszcze instytut .... Ale trzymajmy się tego ,że trzeba mieć licencję ,markę zamiast dobrego lineupu by cokolowiek organizować bo inaczej nie wypali
no przecież, że to o czym piszesz jest oczywiste.
ale pytanie było o MAYDAY, odpowiedź dotyczyła marki MAYDAY.
to, że ktoś rzekomo chce zwijać interes - to już są wyłącznie wasze dopowiedzi...
W sumie racja, gdyby zachowano Spodek i coroczną datę, to ludzie by raczej olali, że jadą na coś, co nie ma w plakacie słowa "Mayday". Przecież teraz to Polska ciągnie markę, bo niemiecka odsłona to jakaś pierdoła.
1923 :
W sumie racja, gdyby zachowano Spodek i coroczną datę, to ludzie by raczej olali, że jadą na coś, co nie ma w plakacie słowa "Mayday". Przecież teraz to Polska ciągnie markę, bo niemiecka odsłona to jakaś pierdoła.
To fakt Polski Mayday jest na takim poziomie teraz jak dawniej Niemiecki. Aktualnie to co wyrabiaja w Niemczech to nie jest juz ta sama impreza wiec zachowac aktualna date i stworzyc cos wlasnego jest pomyslem bardzo dobrym.
W tym roku przypadkiem trafiłem na niemiecką edycję,jako 40 letni chłop nie jedno przeżyłem ale takiego braku klimatu i tak beznadziejnej muzyki dawno nie słyszałem,czułem się na jak jakiś festynie.
Dlatego uważam że płacenie za markę która jest karykaturą swoich pierwotnych założeń na chwilę obecną nie ma żadnego sensu.
Mam nadzieje że w spodku usÅ‚yszymy jeszcze kiedyÅ› tego Pana. To byÅ‚oby coÅ›. ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
to juz nie ten bpm co kiedys
z reszta 6lat wstecz tak gral
...a dzis
Martin :
Niestety, ale prawie wszyscy poszli w stronÄ™ jakichÅ› spierdolonych klik-pykow...
Bar bar kibel bar bar RUSH bar kibel bar kibel bar bar jakieścycki
AMERICAN GRIZZLY :
Bar bar kibel bar bar RUSH bar kibel bar kibel bar bar jakieścycki
czyli to samo co roku grunt to tradycja
Arena:
Diana d'Rouze b2b Carla Roca (Sopot/Poznań)
DJ Rush (Chicago)
Epi Centrum aka Jurek Przezdziecki -live- (Warszawa)
Friends of MAYDAY -live- (worldwide)
Karotte (Official Fanpage) (Frankfurt)
Kölsch (Copenhagen)
Luigi Madonna (Neapel)
Octave One -live- (Detroit)
Siasia & JRoth (Katowice/Warszawa)
Speedy J (Rotterdam)
The Advent vs. Industrialyzer -live (London/Amsterdam)
Showroom:
Anetha (Paris)
BLACK:STAR (Black Asteroid vs. Lady Starlight) (New York)
I Hate Models (Paris)
Johannes Heil -live- (Frankfurt)
Keith Carnal (Amsterdam)
Michal Jablonski (Warszawa)
PETDuo (Sao Paulo)
Remco Beekwilder (Rosmalen)
Bilety '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników