Underground Stage - sobota:
Anja Kraft
Błażej Malinowski live
Frank Heise
His Dirty Secrets
Peter Van Hoesen
Polar Inertia live
Volte-Face
Scena rave:
Abstract Division
Cleric
Nath
Perc live
Radial
Sept
VTSS live
kurwa, za grubo już. Ten festyn to mistrzostwo Mazowsza i okolic.
na stópki jezuska... po tym co zaprezentowała Nina Kraviz na Time Warp w tym roku, to closing sceny głównej w jej wykonaniu byłby suuuper...
lubelskie19 :
na stópki jezuska... po tym co zaprezentowała Nina Kraviz na Time Warp w tym roku, to closing sceny głównej w jej wykonaniu byłby suuuper...
Nie ogarniam hajpu na Nine Kraviz...... równie dobrze moglibyście Natalie Siwiec nauczyć grać techno i tak samo byście się spuszczali...
P.S ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
winetu :
lubelskie19 :
Nie ogarniam hajpu na Nine Kraviz...... równie dobrze moglibyście Natalie Siwiec nauczyć grać techno i tak samo byście się spuszczali...
ja pierdole
budi22 :
winetu :
lubelskie19 :
ja pierdole
z tym jej gwiazdorzeniem to masz racje
Wywiad z Iwona Korzybska (Instytut / Groove Control)
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
bez kitu, najlepszy techno lineup jaki był w Polsce do tej pory. Co do niny to marketingowy strzał w 10 ! Janusze którzy nie znają sceny popatrzą na lineup, i pierwsze co widzą NINA KRAVITZ i pisza na YT, oglądają i mowią HALYNA ale laska wywyja, prawie jak nastja z ukrainy jadymy !
Bry:) Mam do opylenia karnet na ten fest za 220 zł. Dostałem w prezencie karnet ale osoba która mi to wręczyła nie miała pojęcia, że już kupiłem wcześniej... jak coś to pryw. Możliwy odbiór w Warszawie.
Tez mam do opylenia ticketa. Gdyby ktos chciał to pisac.
Link linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
A ja się pytam, czy jakaś ekipa będzie stąd na polu namiotowym czy wszyscy rozsiani po hotelach tudzież pokojach?
będę mial do odstąpienia 3 bilety oraz nocleg na 2 dni dla 2 osób w hotelu best western airport modlin, kilka km od twierdzy.
priv
Parasit :
będę mial do odstąpienia 3 bilety oraz nocleg na 2 dni dla 2 osób w hotelu best western airport modlin, kilka km od twierdzy.
priv
Priv
Mam do odsprzedania karnet dwudniowy, kartonikowy za 160zł
/edit: SPRZEDANY
Ostatnio edytowany przez michaail (2018-06-11 18:10:03)
biere jak aktualne
Kupię karnecik w podobnej cenie jak wyżej.
Do oddania rezerwacja w Hotelu Mazovia, pokój 2 osobowy ze śniadaniami, cena 310zł za 2 noce.
Jedzie jakaÅ› ekipa z GD TLK o 13:56?
jak cos mam 3 karnety z 1 puli 180zł sztuka
Edit: zostal jeszcze 1 bilet jak ktos chetny
Ostatnio edytowany przez Parasit (2018-06-13 22:18:28)
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
2 bilety na pole namiotowe
Edit: nieaktualne
Ostatnio edytowany przez Darius (2018-06-19 14:33:04)
KupiÄ™ bilet tylko na PIÄ„TEK
bilet za 180zł kartonik na sprzedaż (priv)
Byc23k :
jadzie ktoś z Gdańska? wszyscy mi się kurwa wysypali ;/
Jedziemy z Wojtazem TLK.
2 karnety na sprzedaż w tym jeden kolekcjonerski, 180zł sztuka.