didabomba :
AmarozoFistaszio :
https://www.youtube.com/watch?v=ClY5ZCB1rPY
szkoda ze tylko tyle..wał od 2:10 sztos w uj! Shazam mi nie znalazł
Dzwieki pod Kai Traicida podchodza : ) Moze w tym kierunku szukac acid
didabomba :
AmarozoFistaszio :
Brain 11 - Mystique
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
TAC :
didabomba :
AmarozoFistaszio :
Brain 11 - Mystique
'
O ja pierdolę dzięki ci dobry człowieku!!!
Dax J - live @ Mayday Poland 2017
'
didabomba :
'
To samo co dwie strony wcześniej - rip z audycji.
Nightmare :
didabomba :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwTo samo co dwie strony wcześniej - rip z audycji.
i tak zajebiście się słucha o/
didabomba :
Nightmare :
didabomba :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwTo samo co dwie strony wcześniej - rip z audycji.
i tak zajebiście się słucha o/
1h 13min ?
nie jestem pewien, możr to:
kaiten instrument
'
TAC :
nie jestem pewien, możr to:
kaiten instrument
'
nie
ja oprócz crystal meth, 3mmc, pieniędzy i bonów nie znalazłem zupełnie nic :
no ok jeszcze papierosy
O! Ja jedną pakę zgubiłem babka wcisnęła mi 4paki fajek za jakąś śmieszną cenę.Jedną zamieniłem na lolka,jedną zgubiłem,a 2 wypalone
to nie ja znalazłem papierosy luzem znajdywałem ( nie odpalone w dobrym stanie )
Zresztą dla mnie to już klasyk, że ostatni godzinę krąże po każdej z sali z głową w dół
Książkę bym napisał z tego co tam znajdywałem na tym Mayday najlepszy łup to prawie cały gram naprawdę dobrej jakości kokainy
wesoło było w pkp
Mateoqwe :
to nie ja znalazłem
papierosy luzem znajdywałem ( nie odpalone w dobrym stanie )
![]()
Zresztą dla mnie to już klasyk, że ostatni godzinę krąże po każdej z sali z głową w dół
Książkę bym napisał z tego co tam znajdywałem na tym Maydaynajlepszy łup to prawie cały gram naprawdę dobrej jakości kokainy
wesoło było w pkp
a hajsu duzo znalazles? Bywalo, ze z imprez wracalem na zero a bywalo ze nawet na plusie
hajsu na tej edycji nie wiele jakieś 20 zł plus6 bonów
ale np na Instytucie z moją narzeczoną znaleźliśmy łącznie około 60 bonów mieliśmy wszystko za free
jeszcze do tego połówke gibona znaleźliśmy
i na koniec imprezy jeszcze koleszka nas poczęstował i dał nam sztukę zajebistego zioła
Mateoqwe :
hajsu na tej edycji nie wiele
jakieś 20 zł plus6 bonów
![]()
ale np na Instytucie z moją narzeczoną znaleźliśmy łącznie około 60 bonówmieliśmy wszystko za free
jeszcze do tego połówke gibona znaleźliśmy
i na koniec imprezy jeszcze koleszka nas poczęstował i dał nam sztukę zajebistego zioła
Po Time Warp koleś przylazł do naszego autobusu z tysiącem euro w ruloniku banknotów po 100 euro...
już pialiśmy z ziomkiem, że to niezły pomysł na biznes
wybierasz co weekend jakiś wielki event/festiwal. bawił się przednio i ostatnie dwie godziny imrpezy poświęcasz na szukanie fantów
ciekawe czy dało by radę wyjść na plus p
byli tacy co puszki/butelki na n1 zbierali i wcale źle na tym nie wyszli
@miniboy a mówisz o uczestnikach festiwalu, czy o miejscowych co chcieli dorobić ?
kiedyś po Electrocity widziałem jak Ojciec z Synem rano jechali zbierać z puszek i butelek teren festiwalu ale oni miejscowi byli
Mateoqwe :
wybierasz co weekend jakiś wielki event/festiwal.bawił się przednio i ostatnie dwie godziny imrpezy poświęcasz na szukanie fantów
![]()
ciekawe czy dało by radę wyjść na plus p
Jeśliby np. byłoby się gutkiem81, co ma darmowy wstęp na polskie Mejdeje, to w dwie godziny wyszedłby pewnie na plus
ok chodziło o grę bez kodów
Mateoqwe :
@miniboy a mówisz o uczestnikach festiwalu, czy o miejscowych co chcieli dorobić ?
kiedyś po Electrocity widziałem jak Ojciec z Synem rano jechali zbierać z puszek i butelek teren festiwaluale oni miejscowi byli
Mowa o uczestnikach
1923 :
Mateoqwe :
wybierasz co weekend jakiś wielki event/festiwal.bawił się przednio i ostatnie dwie godziny imrpezy poświęcasz na szukanie fantów
![]()
ciekawe czy dało by radę wyjść na plus pJeśliby np. byłoby się gutkiem81, co ma darmowy wstęp na polskie Mejdeje, to w dwie godziny wyszedłby pewnie na plus
gutek81 nic za darmo nie dostaje, tylko ciężko zapier*ala na swój bilet wstępu przez resztę roku.
na N1 faktycznie za plastik/puchę było w przeliczeniu 1EUR /szt. a jakoś za 4szt dostawało się piwo gratis.
więc żal było rzucać śmieci gdzie popadnie. no ale byli i tacy.
dlatego kto chciał, przy okazji, mógł skorzystać z akcji "pieniądze leżą na ziemi" i podreperować trochę swój festiwalowy budżet.
p.s. my w tym roku w spodku znaleźliśmy portfel z 400zł pod jednym ze stolików. ale więcej szczęścia miał ten, który go zgubił. dzięki dokumentom i zdjęciom w środku udało się ziomka odnaleźć. a że typ był w porządku, postawił nam kolejkę przy barze. karma wraca.
dobrze !
gutek81 :
p.s. my w tym roku w spodku znaleźliśmy portfel z 400zł pod jednym ze stolików. ale więcej szczęścia miał ten, który go zgubił. dzięki dokumentom i zdjęciom w środku udało się ziomka odnaleźć. a że typ był w porządku, postawił nam kolejkę przy barze. karma wraca.
Ja w tym roku znalazlem telefon i oddalem,wogóle zrobilem mnostwo dobrych uczynkow a i tak i za kare zgubilem miesiac temu pakiet. (tel. w etui-xperia z5c+dowód+karta bankomatowa.-telefon mial ciut ponad miesiac.