biwer :
maydayboy :
Mateoqwe :
no fajnie napierdalał
jak usłyszałem tę "syrenę" HARDCOROWĄ w z Remiksu DOMINATORA to padłem
ogólnie fajnie jak Hardtechno napierdalałto były czasy
Teraz macie Fernande ktora moze dac ognia
Ja bym ją wrzucił na Arenę jak Rush'a kiedyś
a ja zostawil a wczesniej dorzucil jakiegos kozaczka kolo 23 na Arene zeby juz cholote poprzeganial
gutek81 :
to już jutro. ale będzie *ierdolniecie! nie mogę się doczekać!!!!
nie rozumiem tego fenomenu: jestem już stary koń, ale każdego roku cieszę się jak dziecko.
Chyba wiele osob tak ma. Ja najwiekszym sentymentem darze te Polska edycje. I napewno jeszcze zawitam do Spodka. W tym roku niestety mnie zabraknie ale moze za rok lub 2 znowu bede mogl doswiadczyc tych techno doznan
kamil.kas :
Dax J jak na jego granie to za wcześnie... oj wymęczy ludzi
Ja tam bardzo siÄ™ cieszÄ™
Fernanda Martins o 7 - to chyba już nie te czasy
Hejka,a mogę trochę ponarzekać na Lineup?
miniboy :
Hejka,a mogę trochę ponarzekać na Lineup?
Oczywiście, zgodnie z tradycją
KupiÄ™ 2 bilety. JadÄ™ pociÄ…giem z Poznania ok 14. KtoÅ› coÅ›?
Tradycyjnie z przodu po lewej stronie? Oczywiście Arena
Święto muzyki Techno, to już dzisiaj. XD
jest jakis stream?
vixen :
jest jakis stream?
dziekuje ***
jakaÅ› scena disco chyba
Lukas_B :
Dax J nakurwa jak trza !
Jedzie rowno ale ta reklama teraz to juz przesada !
maydayboy :
Lukas_B :
Dax J nakurwa jak trza !
Od 2008 RMF zawsze musieli sie wpierdalac z wywiadami, reklamami i swoimi pustymi wnioskami, tepe huje, dali by kogos za stery obczajonego w temacie ehhh
Lukas_B :
maydayboy :
Lukas_B :
Dax J nakurwa jak trza !
Od 2008 RMF zawsze musieli sie wpierdalac z wywiadami, reklamami i swoimi pustymi wnioskami, tepe huje, dali by kogos za stery obczajonego w temacie ehhh
Radio Planeta bylo najlepsze
maydayboy :
Lukas_B :
maydayboy :
Jedzie rowno ale ta reklama teraz to juz przesada !Od 2008 RMF zawsze musieli sie wpierdalac z wywiadami, reklamami i swoimi pustymi wnioskami, tepe huje, dali by kogos za stery obczajonego w temacie ehhh
Radio Planeta bylo najlepsze
A no faktycznie zapomnialem, najlepsi byli, 2008 do Bad Boy Billa - "You are a House DJ yess?" w trakcie seta Rusha
Lukas_B :
maydayboy :
Lukas_B :
Od 2008 RMF zawsze musieli sie wpierdalac z wywiadami, reklamami i swoimi pustymi wnioskami, tepe huje, dali by kogos za stery obczajonego w temacie ehhhRadio Planeta bylo najlepsze
A no faktycznie zapomnialem, najlepsi byli, 2008 do Bad Boy Billa - "You are a House DJ yess?" w trakcie seta Rusha
hahahaha
Szkoda ze mnie znowu tam nie ma hmmm moze na 20lecie
maydayboy :
Lukas_B :
maydayboy :
Radio Planeta bylo najlepszeA no faktycznie zapomnialem, najlepsi byli, 2008 do Bad Boy Billa - "You are a House DJ yess?" w trakcie seta Rusha
hahahaha
Szkoda ze mnie znowu tam nie ma hmmm moze na 20lecie
Sluchajac Daxa tez zaluje (co za set!) a jeszcze Fernanda na showroomie, oby wrocili na 20 lecie z the adventem i indu live to tez zalece z UK do spodka !
i co koniec audycji juz z mayday o 2:00 w nocy !!!
Fest transmisje zrobili... Kurwa jak można było nie jechać do spodka!!!!! Mayday wróciło na właściwe tory, szacun za skład w tym i zeszłym roku! Oby tak dalej! Za rok nie odpuszczę, pozdro!
teraz trza czekac na sety od dobrych ludzi moze cos wrzuca za jakis czas
ilu zatrzymanych? czy bedzie relacja w telexpressie ?czy na lotnisku w katowicach zadzialaly systemy przeciwmgłowe?