miniboy :
Koti :
ZaproÅ› jÄ… na PoloniÄ™.
weź się wysil,ja chcę sie oswiadczyć i mieć dzieci,a polonia? oni w 3 lidze grają i nie mają białej kiełbasy.
Może pojechać tradycyjnie?najebać się,przytulić ją,oblac piwem powiedzieć że jest brzydka i rosną jej wąsy?
Dawno temu nad wisłą potrafiłem na ten patent z 5 lasek wyrwać,ale ona jest wyjatkowa bo na trzeźwo też jest ładna
I wetrzeć sztynks w oko .Podobno teraz ludzie przez jakieś fejsy, czy coś tam się umawiają, może tak spróbuj. A wogóle to co mnie pytasz o radę, skoro siedzę sam w pustym mieszkaniu i onanizuję się w chusteczkę higieniczną. Zapytaj kogoś kto ma żonę, dzieci jak to się robi. Ja Ci mogę poradzić, jak wypić 10 piw i się nie najebać za mocno
wkoncu jakies sensowne posty na tym forum
ADAM DE GREAT zaprasza na MAYDAY Poland
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
miniboy :
cichy86 :
wkoncu jakies sensowne posty na tym forum
jak za starych czasó~!
ale żeb yscie wiedzieli jak ja ją kocham normalnie!love peace & miłość bez blokad,kobieta jest pierwsza klasa,,tykko ona ehh,,... ja ja przytule tqk jak trzzanormalnie.Pijaństowo po robocie to jest to,ja was tez ~kocham
Ja dzis pierwsze 4 piwa od Audioriver. I jeden pet.
Koti :
hardsoul :
Kto jako pierwszy odpowie, co to za kawałek w treści: This is you and me, Planet B. Wałek dziesięciolecia muzyki Techno.
Po ilu nutkach?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników PojebaÅ‚y mi sie Planety.
a mi się pojebały tematy...
i jak tam są już jakieś wieści ? czy będzie oldschoolowe Lodowisko ? czy nowy Showroom jak rok temu ?
też dobrze
Można wchodzić z plecakiem?
m4gik :
Można wchodzić z plecakiem?
oczywiście. na miejscu jest szatnia - depozyt.
plecak (wiadomo) zostanie przetrzepany przez ochrone na wejściu.
dodatkowo wypierdolą do śmieći Twoje gumy do żucia oraz papierosy no i też ważne że od 17 do gdzieś koło 21-22 przed wejściem łążą policjanty z psami podchodzą losowo do kolejki ludzi i dają sygnał żeby czworonog szukał dragów więc małolaci albo celujcie wchodzić na pewnego koło 22 albo dobrze zapakować aby oszukać psa
Albo jeszcze przed wejściem zaaplikować wszystko
nigelfrost :
Albo jeszcze przed wejściem zaaplikować wszystko
wliczajÄ…c hektolitry alkoholu
Proponuje dobrze schowac bo noc jest dluga i turbina zawsze w tracke baletu sie przyda
schować jak schować zabezpieczyć do worka z tematem wrzucasz kawe sypaną, plus przyparawy, kurkuma pieprz czarny zmielony swiezo plus wszystko co mocno jebie
dodatkowo mozna wniesc zawsze w małpce 100 ml spirytusu w gaciach i tam rozrobic i jest pół litra
albo wciagnac dobrą kreske metaamfetaminy i cała noc pizda
a ja biore avio marin przed i do 9 trzyma .
Bezpieczny sposob to chyba dobrze sie wyspac minimum do 12 i potem jebac te puszki z wysky i cola
Mateoqwe :
schować jak schować zabezpieczyć do worka z tematem wrzucasz kawe sypaną, plus przyparawy, kurkuma pieprz czarny zmielony swiezo plus wszystko co mocno jebie
dodatkowo mozna wniesc zawsze w małpce 100 ml spirytusu w gaciach i tam rozrobic i jest pół litra
albo wciagnac dobrą kreske metaamfetaminy i cała noc pizda
Ja co balet z 200 ml wodeczki tez musze wniesc minimum
a propo używek, balował już ktoś na Mayday będąc pod wpływem jakiegoś dysocjanta ?
maydayboy :
Mateoqwe :
albo wciagnac dobrą kreske metaamfetaminy i cała noc pizdaJa co balet z 200 ml wodeczki tez musze wniesc minimum
poproscie o pomoc membersow,, czy tam friendsow... ich podobno nie trzepia :F
sMolU :
maydayboy :
Mateoqwe :
albo wciagnac dobrą kreske metaamfetaminy i cała noc pizdaJa co balet z 200 ml wodeczki tez musze wniesc minimum
poproscie o pomoc membersow,, czy tam friendsow... ich podobno nie trzepia :F
trzepiÄ… normalnie, jak wszystkich.
Co nie zmienia faktu, że ludzie tak czy siak wnoszą ze sobą narkotyki. (choćiażby w zwieraczu). Taki urok spodkowego Mayday. ps. Będzie grubo w chuj, Sven, Psyk, Grindvik, no i śliczna Fernanda, to dla mnie 'musisz być'.
co nie ma tutaj, żadnych dysocjantów ?