Planetary Assault Systems live'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Agents of Time live'
od 1:56 min, to czasem nie tekknotek ? '
Eh ucieli dramatycznie Wywiadu mospina nadal nikt nie pobił
Solomun ,Moudaber I Sanguliano naj, Vitalic I Bodzin imo rozczarowali. Voorn bez szalu. Impreza konkret, naglosnienie na Corcusie kosmos. Wkurwiały jedynie hipsterskie zombiaki taranujacy wszystko po drodze. Pozdro!
Matush87 :
od 1:56 min, to czasem nie tekknotek ?
'
Ano ja . Wywiad byl dluzszy, ale jak widac ucieli
Skąd to całe rozwolnienie odnośnie Solomuna? Ja uważam że zagrał naprawdę dobrze.
Djemba :
huno :
Skąd to całe rozwolnienie odnośnie Solomuna? Ja uważam że zagrał naprawdę dobrze.
A kto pisze ze zagral chujowo ?
Dla mnie prawie wszystko co było w circusie wiało sandałem. Podjarki Solomunem kompletnie nie czaję, bo jego sety są średniawe i nie ma sie czym zachwycać, jakiś podkręcany na siłę hype. Scena T-mobile electronic beats zdecydowany fav, to co na koniec odjebał Dax J, mistrzostwo!
Inter :
Djemba :
huno :
Dla mnie prawie wszystko co było w circusie wiało sandałem. Podjarki Solomunem kompletnie nie czaję, bo jego sety są średniawe i nie ma sie czym zachwycać, jakiś podkręcany na siłę hype. Scena T-mobile electronic beats zdecydowany fav, to co na koniec odjebał Dax J, mistrzostwo!
Inter zgadzam sie z Toba jak nigdy
Inter :
Djemba :
huno :
Na szczescie tego typu festiwale daja mozliwosc wyboru. Ja slucham.wielu gatunkow elektroniki, ale za drumami np nie przepadam i w zyciu nie przyszloby mi do glowy, zeby hejtowac np hybrid tent.
Djemba :
Inter :
Djemba :
A kto pisze ze zagral chujowo ?Dla mnie prawie wszystko co było w circusie wiało sandałem. Podjarki Solomunem kompletnie nie czaję, bo jego sety są średniawe i nie ma sie czym zachwycać, jakiś podkręcany na siłę hype. Scena T-mobile electronic beats zdecydowany fav, to co na koniec odjebał Dax J, mistrzostwo!
Na szczescie tego typu festiwale daja mozliwosc wyboru. Ja slucham.wielu gatunkow elektroniki, ale za drumami np nie przepadam i w zyciu nie przyszloby mi do glowy, zeby hejtowac np hybrid tent.
Nie rozumiem, co to ma do rzeczy? Czy ja coś hejtuje, bo nie lubię tech-house czy innego gatunku? LOL Stwierdzam po prostu, iż scena circusowa wypadła blado i artyści, którzy na niej występowali z małymi wyjątkami grali nudne do bólu sety.
Inter :
Djemba :
Inter :
Nie rozumiem, co to ma do rzeczy? Czy ja coś hejtuje, bo nie lubię tech-house czy innego gatunku? LOL Stwierdzam po prostu, iż scena circusowa wypadła blado i artyści, którzy na niej występowali z małymi wyjątkami grali nudne do bólu sety.
Wszyscy grali tam swoje po prostu, a ty co byles tam caly czas I sluchales wszystkich, mimo ze smierdzialo sandalem ?
Bez spiny, zeby nie bylo, po prostu uwazam ze krytyka nieuzasadniona I mozna podyskutowac
Ostatnio edytowany przez Djemba (2017-07-31 21:58:57)
Metrik -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Kraak & Smaak live -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Artefakt live -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Adventice -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
The Belleville Three -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Boys Noize -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Techno w Płocku ma się dobrze Jak rzekł kolega Grzegorz z Czechowic
scena T-mobile!!!!
W zasadzie w pt nie byłem nigdzie poza tą sceną więc nie mam pojęcia co działo się na innych. Muzycznie impreza po raz kolejny wyrwała z butów i w dupie mam zagranicznych hejterów :F Nagłośnienie na t-mobile bardzo dobre, w circusie wyrywało z butów, na main ok.
Mamy w Polsce naprawdę wielki festiwal. Widok ludzi bawiących się na Daxie czy Voornie w niedziele rano będzie mnie jeszcze długo prześladował - tysiące rąk w górze !!!
Z minusów:
- muzycy/dj którzy niestety są trochę "przereklamowani". Ja podejrzewam, że Jackmaster umie świetnie grać jak się przyłoży, ale tutaj nie pokazał niczego (absolutnie niczego) co kwalifikowałoby go do 20 grajków na świecie (w końcu to numer 2 RA).
- tradycyjnie w niedziele o 18 brakło burgerów na terenie sun&day (to samo 2015 i 2016 było)
- myślę że targi na rynku powinny trwać od czwartku, bo znowu nie zdążyłem tam przyjść
Czyli ogólnie nie ma się do czego przyczepić.
Oficjalne wyniki (na innych po za wymienionymi niżej grajkami nie byłem. Wszystkie cele muzyczne zrealizowałem, chyba pierwszy raz w życiu):
I - Dax J !!!! set imprezy...tak się kurwa ma grać techno ! techno XXII wieku <3
II - Robert Hood live <3 <3
III - Vitalic (audiowizualny spektakl warty swojej ceny)
IV - Planetary Assault Systems live - Slater jak zawsze tłucze bez kompromisów
V - Exium live - hiszpańskie techno <3 <3 <3 <3
VI - The Belleville Three - kurwa no w końcu miałem całą trójkę razem
VI - Stephan Bodzin live
VII - Moodymann
VIII - Joris Voorn - no dobra zagrał Addagio for the strings dj Tiesto, ale...lubię ten wałek. Bardzo ciekawa końcówka występu. Chyba faktycznie trance zaczyna powoli wracać do łask.
IX - Damian Lazarus - byłem krótko, zaczął tak jak zawsze. Po prostu "szaman" muzyki
X - &ME
XI - Ben Ufo
X - Jackmaster
otm :
Techno w Płocku ma się dobrze
Jak rzekł kolega Grzegorz z Czechowic
scena T-mobile!!!!
W zasadzie w pt nie byłem nigdzie poza tą sceną więc nie mam pojęcia co działo się na innych. Muzycznie impreza po raz kolejny wyrwała z butów i w dupie mam zagranicznych hejterów :F Nagłośnienie na t-mobile bardzo dobre, w circusie wyrywało z butów, na main ok.
Mamy w Polsce naprawdę wielki festiwal. Widok ludzi bawiących się na Daxie czy Voornie w niedziele rano będzie mnie jeszcze długo prześladował - tysiące rąk w górze !!!
Z minusów:
- muzycy/dj którzy niestety są trochę "przereklamowani". Ja podejrzewam, że Jackmaster umie świetnie grać jak się przyłoży, ale tutaj nie pokazał niczego (absolutnie niczego) co kwalifikowałoby go do 20 grajków na świecie (w końcu to numer 2 RA).
- tradycyjnie w niedziele o 18 brakło burgerów na terenie sun&day (to samo 2015 i 2016 było)
- myślę że targi na rynku powinny trwać od czwartku, bo znowu nie zdążyłem tam przyjść
Czyli ogólnie nie ma się do czego przyczepić.
Oficjalne wyniki (na innych po za wymienionymi niżej grajkami nie byłem. Wszystkie cele muzyczne zrealizowałem, chyba pierwszy raz w życiu):
I - Dax J !!!! set imprezy...tak się kurwa ma grać techno ! techno XXII wieku <3
II - Robert Hood live <3 <3
III - Vitalic (audiowizualny spektakl warty swojej ceny)
IV - Planetary Assault Systems live - Slater jak zawsze tłucze bez kompromisów
V - Exium live - hiszpańskie techno <3 <3 <3 <3
VI - The Belleville Three - kurwa no w końcu miałem całą trójkę razem
VI - Stephan Bodzin live
VII - Moodymann
VIII - Joris Voorn - no dobra zagrał Addagio for the strings dj Tiesto, ale...lubię ten wałek. Bardzo ciekawa końcówka występu. Chyba faktycznie trance zaczyna powoli wracać do łask.
IX - Damian Lazarus - byłem krótko, zaczął tak jak zawsze. Po prostu "szaman" muzyki
X - &ME
XI - Ben Ufo
X - Jackmaster
To jak robimy rankingi to:
1. Nicole Moudaber
2. Solomun
3. Sanguliano
4. Tale of Us
Vitalic pieknie wizualnie, ale wystep jako calosc wyszedl troche chaotyczny
Bodzin - slucham jego produkcji,.ktore uwielbiam, sluchalem.wielu live actow w jego wykonaniu, niestety ten z Audioriver byl dla mnie najslabszy z wszystkich
Voorn - nie porwał
otm :
... no dobra zagrał Addagio for the strings dj Tiesto, ale...lubię ten wałek. Bardzo ciekawa końcówka występu. Chyba faktycznie trance zaczyna powoli wracać do łask.
....
No mnie ten numer na 5 min zatrzymał w akcji i patrząc na publikę to nie tylko mnie . Ogólnie mi się tez jego set podobał, a publika bawiła się przednio. A do której grał? Ja już koło 7 musiałem zmykać.
ARVE :
Domin87 :
Wywiadu mospina nadal nikt nie pobił
Gdzie jest ten rarytas
?
set otwarcia AR na Burn Stage
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
90% czasu spędzone na electronic beats:)
Na circusie zadnego seta w całości nie udało mi się wysłuchac, a w stronę Main i dalej ani razu 2 dni nie zajrzałem xD
Trzeba postować o 50% ulgę na bilet, bo chyba juz zawsze tak będzie;)
Najlepiej: Dax, The Belleville Three, Hood i Planetary.
Za wcześnie w oba dni jak spałem grali Artefakt oraz Adventice - ktoś ich słuchal, było ok?
Joris to jakies nieporozumienie już, Solomun słabiutko sie rozkręcał, wiec drugiej godziny seta nie wyczekałem.
Na By Day świetny za to był &ME.