No i doczekałem się ogłoszenia Clarka Live Death Peak zapowiada się obiecująco.
Dr. Rubinstein zajebiste granie ... słucham od 2 dni tej pani i jestem pod wrażeniem selekcji i samych tracklist..
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
najnowasza rzecz ! polecam.
Fajnie ciupie. Trzeba posłuchać na miejscu.
e.
Przesłuchałem kilka setów i jest igła!
Dlaczemu tegoroczna edycja nie ma swojego tematu?
Ostatnio edytowany przez Martin (2017-04-12 08:34:49)
Manyac :
Była na Unsoundzie rok temu.
casein :
Manyac :
Nagle 2014
Nie znałem kobiety (cóż na wstyd!), ale jeśli zagra podobnie jak w powyższym secie lub dla Resident Advisor, to wchodzę na festiwal z bukietem i będę jej rzucał kwiata za każdego kwasowego sztosa.
Manyac :
Dr. Rubinstein zajebiste granie ... słucham od 2 dni tej pani i jestem pod wrażeniem selekcji i samych tracklist..
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Szacun za Heiko Laux - Pre Sense.
gazowana :
Nie znałem kobiety (cóż na wstyd!), ale jeśli zagra podobnie jak w powyższym secie lub dla Resident Advisor, to wchodzę na festiwal z bukietem i będę jej rzucał kwiata za każdego kwasowego sztosa.
Dobry pomysł
Nosz...Rubinstein jako ostatnia w piątek. Nie dosyć, że już jasno i chujowo, to też człowiek wiekowy i zmęczony.
kto bedzie? ja piatek sobota
olo2oo1 :
casein :
Manyac :
Nagle 2014
no tego Nagle to lepiej nie dawaj za przyklad bo tam to sadzila konia za koniem, ze az niewiarygodne
obecna
RedGirl :
obecna
to wpadnij do Browariaru wcześniej bo ja niestety nie mogę być na festiwalu
No epickie kwasy w blasku słońca były.
Rubinstein oczywiście swietnie zagrała, ale zdecydowanie ze dwie godziny za późno. Za to w sobotę na scenie Carbon o słusznej godzinie zagrała Nazira, czyli, przynajmniej moje, odkrycie muzyczne z Kazachstanu. Zagrała równie swietne kwasy, czasem nieco je łamiąc dzięki temu płynnie poszło przejście z Viberta na Red Bullu. Szkoda, że tylko godzinę jej dali, tym bardziej, że po niej zdaje się przerwa była.