ciekawie się to zapowiada, wygląda na to że szykuje się bardzo ciekawy event. chyba zarzucę l4 żeby tam być, grzechem byłoby ominąć taką imprezę
panowie a jak sie zdecyduje na ostatnia chwile, to ogarne cos tam na miejscu czy straszna chujnia z noclegiem? wiem wiem nikt tam nie jedzie spac, ale kwadrat jakis by sie przydal wiadomo
AmarozoFistaszio :
panowie a jak sie zdecyduje na ostatnia chwile, to ogarne cos tam na miejscu czy straszna chujnia z noclegiem? wiem wiem nikt tam nie jedzie spac, ale kwadrat jakis by sie przydal wiadomo
kwadratowy namiot.
AmarozoFistaszio :
już są problemy z noclegami.
WyjÄ…tkowe live acty na Audioriver 2017
Festiwal Audioriver od wielu lat jest najlepszym wydarzeniem dla fanów elektroniki, którzy chcą w jednym miejscu zobaczyć najbardziej spektakularne i często nieosiągalne dla klubów koncerty. Dziś organizatorzy ogłosili kolejne kilka projektów, których nie tylko polska, ale i szersza międzynarodowa publiczność, nie miała jeszcze okazji zobaczyć. Są to Vitalic ? ODC live, Carl Craig presents Versus Synthesiser Ensemble, High Contrast live oraz Killbox (Ed Rush & Audio). Ponadto, do programu dołączyli także Tale Of Us, S.P.Y, Agents Of Time live, Dax J, DJ Storm i Hugh Hardie.
wiÄ™cej:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Mam nieodparte wrażenie ,że ostatnio bookerzy AR idą po najmniejszej linii oporu . Nie ujmując tym artystom ale
Dwóch headlinerów z Circusa to powtórka składu z 2015 (Tale of US i Solomun ). Dwa lata ledwie minęły .
Do tego Carl Craig, Vitalic...KiNK
czy z całej gamy dostpęnych artystów naprawdę co 2-3 lata trzeba ich powtarzać na największym i ponoć najlepszym festiwalu w Polsce ?
Świeżości wymieniłbym na palcach jednej reki .
winetu :
Mam nieodparte wrażenie ,że ostatnio bookerzy AR idą po najmniejszej linii oporu . Nie ujmując tym artystom ale
Dwóch headlinerów z Circusa to powtórka składu z 2015 (Tale of US i Solomun ). Dwa lata ledwie minęły .
czy z całej gamy dostpęnych artystów naprawdę co 2-3 lata trzeba ich powtarzać na największym i ponoć najlepszym festiwalu w Polsce ?
Nic dodac nic ująć \o/
Dax J petarda max.
Ragi :
KiNK kiedy był?
2014..z Mano Le Tough w 3 ci dzień.....
KiNK generalnie bardzo spoko bo dużo nowego materiału. i nie często odwiedza Wisłę...
Ale trzeci raz na AR są z kolei już Tale of USi (po raz pierwszy 2013) . Wychodzi ,że co 2 lata (2013-2015-2017) a w latach parzystych dodatkowo chyba bodajże do usłyszenia w Poznaniu (SQ 2016) i Warszawie.. (1500m2 -2014)
Ktoś był jeszcze 3 razy na plaży w Płocku z zagraniczniaków ??
Hawtin był chyba nawet więcej niż 3 razy, jeszcze może Lazarus...
Lepsze takie odgrzewane kotlety niż jakieś tam disco polo z radia eska jak czasem było na głównej scenie. W tym roku scena T-Mobile będzie miała najciekawszy skład Dax-J i Agents of Time, Artefakt.
Hawtin trzy razy, Plastikman raz.
budi22 :
Hawtin trzy razy, Plastikman raz.
Teraz tez byn go zobaczył z jego nowym show close. Rysiek to bardzo smaczny kotlet, nie to co Paul k.
Dax J słucham co chwilę jego seta z Awakenings i myślałem że takie granie to za mocne na AR ale jednak się myliłem w chuj petarda będzie
"Awantura o festiwale. Wkrótce nie będzie już głośnych imprez?" - Płock'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Pe :
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Nie uroniłbym łzy za Płockiem, gdyby zdarzyła się przeprowadzka.
1923 :
Pe :
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówNie uroniÅ‚bym Å‚zy za PÅ‚ockiem, gdyby zdarzyÅ‚a siÄ™ przeprowadzka.
Podaj lepsze alternatywne miejsca
didabomba :
1923 :
Pe :
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówNie uroniÅ‚bym Å‚zy za PÅ‚ockiem, gdyby zdarzyÅ‚a siÄ™ przeprowadzka.
No ale serio, jak jesteś całą noc w Circusie to ma to znaczenie, że za Tobą jest jakaś skarpa? Albo Wisła za namiotem? Pod Wide Stage nie ma nawet piachu.
Płock jest może spoko w swojej prowincjonalności podczas dziennego programu na Rynku i okolicach, ale tak poza tym to bym wyprowadził choćby i do Krakowa.
1923 :
didabomba :
1923 :
Nie uroniłbym łzy za Płockiem, gdyby zdarzyła się przeprowadzka.Podaj lepsze alternatywne miejsca
No ale serio, jak jesteś całą noc w Circusie to ma to znaczenie, że za Tobą jest jakaś skarpa? Albo Wisła za namiotem? Pod Wide Stage nie ma nawet piachu.
Płock jest może spoko w swojej prowincjonalności podczas dziennego programu na Rynku i okolicach, ale tak poza tym to bym wyprowadził choćby i do Krakowa.
pierdolisz panie kocopoły i tyle
1923 :
didabomba :
1923 :
Nie uroniłbym łzy za Płockiem, gdyby zdarzyła się przeprowadzka.
@1923 - też tak uważam, że nie żal mi by było Płocka
- na pewno żal mi już teraz ROGÓW i NAGLE bo tej lokalizacji,klimatu nie powtórzy się w Polsce,..
1923 :
Dokładnie
winetu :
w rzeczy samej, dla mnie to wrecz niezrozumiale!
Ale z tymi kotletami smażonymi co roku to nie kumam. Jakoś na zagranicznych eventach wpieprzacie je ze smakiem. Przecież takie Awake czy Time Warp to smażalnia kotletów co roku taka sama.