bida straszna [*]
i dowiaduję się dopiero dziś na gsz na fb cisza grobowa booking przechuj, nie wiem jak im się to udało w tym chujowym klubie...
edit: wszystko jasne' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
nie pierdol, na turmstrasse wale w ciemno!!
gutek81 :
nie pierdol, na turmstrasse wale w ciemno!!
nie wal w ciemno bo siÄ™ ubrudzisz
Na początku marca odbędzie się w Poznaniu pierwsza impreza z nowego cyklu TAMA w miejscu, w którym do tej pory nie odbywały się wydarzenia z muzyką elektroniczną. Będzie dwoje zagranicznych gości.
Projekt TAMA kojarzy się w Poznaniu głównie z letnimi imprezami, jednak jego twórcy postanowili rozszerzyć działalność i organizować wydarzenia również w chłodniejsze pory roku. Raz w miesiącu imprezy pod szyldem TAMA odbywać się będą w niedawno otwartym klubie B17, znajdującym się na terenie Stadionu INEA przy Bułgarskiej 17.
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
1 września otwarty ma zostać natomiast klub muzyczny na najwyższym piętrze z widokiem na Poznań - dodaje. Ma to być cocktail bar, w którym będzie można posłuchać muzyki na żywo. Tworzą go twórcy SQ, ale zapowiadają, że będzie to coś zupełnie innego niż lokal ze Starego Browaru.
sam jestem ciekaw czy będzie to np. rooftop pod imprezy z otwartą na niebo przestrzenią, no i czy będą tam plumkać techno
teraz mam dylemat, Berlin czy Manieczki, kurwaaaaaaaaa
to już jutro!