budi22 :
Matush87 :
Ibiza_Driver :
Do imprezy pozostało 8 dób, a w sprzedaży wciąż mieli się druga pula z czterech zaplanowanych. Serio ktoś jeszcze łudzi się, że ten event dojdzie do skutku? Tego wieczoru Kaiserdisco w Nowej Jerozolimie.
Stawiam piwko i chrupka, że odwołają
przeniosą imprezę... do Poznania.
chyba do berlina
Ibiza_Driver :
Do imprezy pozostało 8 dób, a w sprzedaży wciąż mieli się druga pula z czterech zaplanowanych. Serio ktoś jeszcze łudzi się, że ten event dojdzie do skutku? Tego wieczoru Kaiserdisco w Nowej Jerozolimie.
o czym Ty piszesz?
jakie 4 pule?
kaiserdisco vs villalobos?
Pomimo tego, że Rysiu lata świetności ma już dawno za sobą i booking spóźniony jest o ładnych kilka lat, zestawienie tej dwójki (trójki) w jednym rzędzie to nieporozumienie.
Inny target, inna publika, całkowicie inny typ imprezy.
1500 nie odwołało w swojej historii żadnego wydarzenia (z powodu niskiej sprzedaży biletów) i pomimo dosyć wysokiej ceny eventu, wydaje mi się, że może paść frekwencyjny rekord klubu.
edit:
zresztą - wpis z 26.01
1500m2 :
P.S Blisko połowa biletów jest już wyprzedana.
Ostatnio edytowany przez Jdkr (2016-02-05 12:51:35)
zmiencie wogole tytuł tego topicu na [PRZENIESIONY]
Niestety forum działa na niekorzyść organizatora podając w tytule info "ODWOŁANY", a poszło oświadczenie o przeniesieniu.
Pozostała druga pula aby już nie robić droższych biletów.
Wszystko jest dopięte i impreza się odbędzie bez obaw. Sprzedaż biletów i promo idzie jak trzeba
Ricardo ostatnio wystąpił w Polsce 4 lata temu. Jeśli ktoś nadal się zastanawia i ma czas na to aby czekać, namyślać się do kolejnego występu szamana w Polsce kolejnych parę lat to pozostanie Wam oglądanie jedynie zdjęć i filmów z wydarzenia po najbliższym weekendzie w 1500m2
był ktoś ? jak wrażenia ?
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Moja relacje napisze później na spokojnie ale jak dla mnie bez szału
budi22 :
był ktoś ? jak wrażenia ?
Sugerując się wpisami na fejsowym wydarzeniu, to klasyczne "nudy" przeciwko "nie zrozumieliście Ricardo".
1923 :
"nie zrozumieliście Ricardo".
bo pewnie grał inteligentne techno
AMERICAN GRIZZLY :
1923 :
"nie zrozumieliście Ricardo".
bo pewnie grał inteligentne techno
Jak się "nie spociłeś" na parkiecie - to nie zrozumiesz
haha
Cytując klasyka " Jakbym chciał sie grzybów nawpierdalać to bym se grzybową zamówił!". Przejebaliśmy 800 km w dwie strony żeby Rysiek odpierdolił jakieś rozjechane przejścia w secie totalnie nie w jego stylu.... Za ciężko totalnie nie jak On , nie wiem czy to klimat przećpanego pigułami tłumu czy sam sie nawąchał polskiego sztynksu.... Spodziewałem się fajnego klimatycznego południowoamerykańskiego grania a dał jakąś rozjechana młucke....wstawienie Live Sienkiewicza o 6:30 to jakaś porażka ...My jak zwykle do rana ( ok 7:00). Impreza bez szału , jak dla mnie Rysiu odcina kupony juz niestety i sprawdza się to o czym nawijaliśmy na Audioriver że młode ambitne pokolenie robi świetną robote ( Może Hell i Sven dają dalej rade ale Villalobos dla mnie juz nie a jestem wilki fanem) .Umho set biby z main choć też rozjeżdzał Ogólnie miejscówka opuszczonej szkoły podstawowej z kilkoma salami i salą gimnastyczną rodem ze studniówek z 90tych lat na + ale wpuszczanie ogroma ludzi to przesada w huj bo na main ścisk w huj i non stop ktoś przełaził... Wszystko wynagrodziły zabawne sytuacje podczas biby Pozdro dla Ekipy MArka z zachodniopomorskiego lub z Trójmiasta
Ktoś czai numer z filmu z 22 min prze Wink'iem ??
peyoo :
...ale wpuszczanie ogroma ludzi to przesada w huj bo na main ścisk w huj i non stop ktoś przełaził...
Witaj w zwyczajach warszawskich klubów. Wszędzie ubijają wiary do oporu no bo przecież jeden chuj czy wtedy to w ogóle ma sens, tylko ważne ze kasa sie zgadza
W starym 1500 też pchali w opór... Sprężynki i wio haha