Nie opyla się Pendolino, miesiąc przed wylotem te bilety są po 9 zł w jedną stronę, do tego 9 zł dojazd z lotniska w Modlinie do Warszawy w jedną stronę (ModlinBusem), wszystko razem 36 zł w dwie strony. Ale co kto lubi, czasowo z odprawą i dojazdem na lotnisko wychodzi na to samo, ja wolę mimo wszystko siedzieć pół godziny w samolocie niż kilka w pociągu.
Ceny na weekend na Twoj miesiac przed wylotem to aktualnie 54 plus 54, wiec nie wiem, gdzie Ty niby widzisz magiczne 9zl.
Na ten konkretny fest: 19 + 85 (aaa, dolicz jeszcze sobie hostel, bo lotow nie masz co godzine jak pendolino, wiec nie zapakujesz sie po fescie od razu w samolocik, godziny wylotu i powrotu swoja droga tez marne, albo w chuj wczesnie rano albo bardzo pozno).
Lepiej siedziec niecale 3h w Pendolino z lapem podpietym do gniazdka i patrzec film albo machnac piwko w warsie, wyjechac z centrum i byc w centrum niz sie tulac niewiadomo ile przed do jakiegos modlina a potem slowaka w GD i dalej jeszcze do centrum w korkach (bus 210 taki szybki , albo tym smiesznym PKM (za to juz pewnie nie policzyles czasu i hajsu?)
plus jakies smieszne odprawy 40 minut przed lotem i kontrole bagazu, ide o zaklad, ze Pendo bedzie tansze i szybsze na ten konkretny weekend i wiele innych okazji.
Ale co kto lubi
1923 :
Squarepusher - Halloween w Gdańsku'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ktoś sie pojawił na tej bibie ?
Caribou na openerze.
Wczorajszy dj set unkle: DRAMAT!!!!
nosmile :
A coś więcej?
Bo ja nawet rozważałem tę imprezę, ale wyszły inne plany.
i-vid :
nosmile :
A coś więcej?
Bo ja nawet rozważałem tę imprezę, ale wyszły inne plany.
Zacznę od spraw organizacyjnych. Dwa bilety za 140 zł kupiłem w środę, a w czwartek ogłaszają promocje: dwa bilety w cenie jednego, wiec jak bym powstrzymał się jeden dzień, to dwa bilety bym miał za 70zł. Rozumiem że wolny rynek itp., ale mimo wszystko poczułem się troszkę oszukany. Mogli coś wymyślić dla tych co już kupili bilet za wyższą cenę. Druga sprawa: w wydarzeniu na facebooku było napisane że set zacznie się punktualnie o 20, a tak naprawdę zaczął się o 20:40. Po co podają tak błędne info? Wiadomo było że frekwencja będzie niska, więc kolejek nie będzie. Chcieli więcej piwa i burgerów sprzedać? Ehh... tania zagrywka. Co do setu Jamesa(Unkle). To był istny koszmar. Koles w ogóle nie umie mixować, nie zna się na djejce itp. Momentami chwytałem się za głowę i nie wierzyłem. Przejścia i sama technika to dla mnie ocena 0/10. Lepiej już by było jakby puścił play i improwizował. Co do selekcji: tu troszkę lepiej. Trochę numerów unkle, remixy, ale grał też inną muzyke nie kojarzącą się z unkle. Troszokę lepiej nie znaczy dobrze 3/10. Co do oprawy i wizuali to było bardzo biednie i mało urozmaicone. A miało być wielkie show wizulane. No i ten żałosny encore po 5 minutach przerwy. Podsumowując: nie polecam, a nawet przestrzegam.
Jednakże samo GTS ma potencjał i kilka dobrych koncertów tam się odbyło: sleep party people, bokka, emika, squarepusher. Czekam na inne, ciekawe bookingi.
No właśnie byłem tam już imprezowo/koncertowo, ale nie tym razem. Czyli w sumie dobrze, że mnie ominęło
Black Coffee @ Sfin 02.04.16
Wojtazz :
RomeY :
Black Coffee @ Sfin 02.04.16
idziesz?
dobry hałsik na vapowanie xD
Odległa data, ale booking na tyle godny że warto teraz o nim napisać:
Rebekah@B90 - 25.05.16
nosmile :
Rebekah@B90 - 25.05.16
+ Bjarki 26.03 @ B90
+ O [Phase] 23.04 @ Sfin
Emika 22.04 @ Sfin , ale tylko dj-set. Ktoś, coś wie czy warto?
Ale [Phase] dowiózł, o matko. Wincyj!
jakies ciekawe wydarzenia na majówkę?
Ładnie szumił ;-)
Pioti :
Ale [Phase] dowiózł, o matko. Wincyj!
nosmile :
Rebekah@B90 - 25.05.16
Cipek :
Zajechalismy ze znajomymi. Co dzis sie dzieje w trojmiescie? Jutro tresher, a dzis?
RomeY :
Cipek :
Zajechalismy ze znajomymi. Co dzis sie dzieje w trojmiescie? Jutro tresher, a dzis?
Dzięki