kanluk :
Edwin :
Jeśli chodzi o Swoona to osobiście jestem zajarany, że kolejny POLAK robi konkretną karierę na świecie. I jesli bym wybierał się na MD to z pewnością poszedł bym na jego występ. Nie interesuje mnie fala hejtu z tego powodu. Życzę chłopowi i polskiej scenie muzycznej jak najlepiej.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
to nazywasz konkretnÄ… karierÄ… i godnym reprezentowaniem naszego kraju?
Nie wiem jak Edwin, ale ja właśnie tak uważam
Polski avici hahah
LSDj :
Lorn3t :
a można kupić jakieś smyczki Gsz na tej imprezie?
No
ok
Wrzuciłem co to za jeden na youtube wytrzymałem 15s tej dyskoteki.
keypaul :
n o o k i e :
Miarka się przebierała, aż się przebrała. Pierwszy raz od 11 lat nie będę. Szkoda marnowania pieniędzy na to gówno, tym bardziej, że do Brna mam tylko 200 km, a Apo już niebawem.
Miała być jakaś zmiana w tym roku. Nie wierzyłem, że na Arenie pojawi się prawdziwa muzyka. Ale liczyłem, że chociaż lodowisko wystrzeli nas w kosmos. Ale ile można jesć te same, odgrzewane kotlety?
Jak kiedyś wygram w totka czy coś, to Panie Jerzy zgłoszę się wykupić prawa, aby raz na zawsze zapobiec bezczeszczeniu przez Pana tej legendarnej bibie.
I jeszcze coś. Ja się tam kurde nie znam, nie jestem elo fajny, nie siedzę w towarzystwie branżowym itd. Więc nie wiem dokładnie jak to wygląda, ale wiem, że są tu osoby, które pomagają, czy nawet pracują przy organizacji Mayday. Rozumiem, że Pan Jerzy to facet, który w tym momencie odcina kupony, tzn. robi bibę po najmniejszej linii oporu, aby tylko zebrać kasę i ma zero ambicji oraz przy okazji niewiele wiedzy, o aktualnej sytuacji w świecie muzyki elektronicznej. No ale Wy? Kumacie czaczę, wiecie co w trawie piszczy. A tu Gawlas, Sanhaji, Advent, Krocher? No ja Was proszę... Jesteście mi to jakoś w stanie wytłumaczyć?Tez ,nie raz marzyłem wygrac w totka i zrobic własny Mayday na Arenie ,ze skladem jak na awakenings i druga scena classic na showromie ze wszystkimi starymi wyjadaczami co tworzyli mayday,To by byla biba,nie liczyłbym na zarobek,na mega mase ludzi,ale satysfakcja była by gwarantowana. :)Od naglosnienia i oswietlenia wynaja bym ekipy z Niemiec od najwiekszych festiwali.
ps Plus polskiego Mayday,est taki,ze wogóle jest,że mamy ta scene rave,gdzie nie powiem na carli roce i dune odlecialem w kosmos,gdzie na lodowisku znajda sie zawsze jakies perelki w tym nowe,nieodgrzewane,jak sam paganini,czy miss djax,a dave clarka nigdy dość klasa sama w sobie.Apokalipsa jes świetna,ale nie raz mialem wrażenie,ze nie dorownuje dwom scenom z mayday pl
Popieram,a co do Apo to mam podobn wrazenie. na Apo line up zawsze na duzy plus ale nasz Mayday prezentuje sie bogaciej wedlug mnie, nie wspominajac o uroku Spodka
Sam się zastanawiam o co chodzi z organizacją tej imprezy, niestety nasze nawoływania jaki to mejdej jest hujowy, (bo jest hujowy) organizatorzy mają głęboko w piździe. Trend housowo-trensowy jest duży, z mejdeja chcą zrobić umf itp, bo na takie imprezy jest parcie i są w huj dochodowe, niestety i to nie tylko u nas... W myśl organizatora:
"a tym buntownikom, starym nakurwiaczom wciśniemy oklepane kotlety, na lodo i na classic niech się cieszą bo mają do nich sentymenty"
Już przeżałuje tą główną scenę huj znią, ale na litość Boską trochę szacunku dla koneserów, skoro zostawiają nam lodowisko to oczekuję konkretnego lu, a nie jednych i tych samych grajków od paru lat. Nie oczekuję że będzie na lodowisku napierdalało przez 10h hardtechno, mozna zacząć od minimalów poprzez darkminimal, funky, tribal, hardgroove, acid, kończąc na hardtechno dla niedobitków, zresztą kolejność dla mnie to jeden huj, byle klimatycznie i z petardą. A może już jestem za stary i pierdole farmazony?
BOCian7 :
SensiBass :
Polski avici hahah
Ma talent
No
Maglite :
SensiBass :
BOCian7 :
Ma talentNo
No. do przerzucania węgla
No.
Arena
19.00 ? 20.00 Michał Lazar
20.00 ? 21.00 Adam de Great
21.00 ? 22.00 East & Young
22.00 ? 23.30 Lexer
23.30 ? 01.00 Richard Durand
01.00 ? 01.20 Friends of MAYDAY -live-
01.20 ? 03.00 Robin Schulz
03.00 ? 04.30 Tom Swoon
04.30 ? 06.00 Felix Kröcher
06.00 ? 08.00 Hardy Hard
Showroom
19.30 ? 20.30 Siasia
20.30 ? 21.30 Ralf Drastic
21.30 ? 23.00 DJ Emerson
23.00 ? 00.30 Brian Sanhaji -live-
00.30 ? 02.00 Sam Paganini
02.00 ? 03.30 Dave Clarke
03.30 ? 05.00 Klaudia Gawlas
05.00 ? 06.00 The Advent -live-
06.00 ? 07.30 Rebekah
Classic Floor
20.30 ? 21.30 Poziom-X
21.30 ? 22.30 Jaco
22:30 ? 23.30 Diana D?Rouz b2b Carla Roca
23.30 ? 00.30 Jam (Jam & Spoon) -live-
00.30 ? 02.00 Dune
02.00 ? 03.30 Miss Djax
03.30 ? 05.00 Dr. Motte
05:00 ? 07:00 DJ Dag
ten caly Drastic powinien grac pierwszy,po nim Siasia
Polska z impetem skręciła w prawo, no to obstawiajmy:
- Ile osób zostanie złapane z "niedozwolonymi używkami"?
- W którym serwisie informacyjnym zostanie to pokazane?
Sam Paganini @ Club4, Barcelona (24.09.2015)
'
Ostatnio edytowany przez xavery (2015-10-27 23:19:04)
Ragi :
djax i clarke - LOL
prosty wybór - Djax
BOCian7 :
Jebać tan osrany Mejdej
i tak jade
jeśli mi odyeahbyeah to też pojadę, kto tam z przygranicznego Gubexa jeszcze jedzie?
(jak jedziesz? pyta były impotent z gejeszu )
aKu :
BOCian7 :
Jebać tan osrany Mejdej
i tak jadejeśli mi odyeahbyeah to też pojadę, kto tam z przygranicznego Gubexa jeszcze jedzie?
Bob Ty żyjesz? Pozdro!
Tak bedzie już za tydzień!! Już nie moge sie doczekac!!!\o/ :F
'
ARVE :
Tak bedzie już za tydzień!! Już nie moge sie doczekac!!!\o/ :F
'
plakat wyborczy na czasie
aKu :
BOCian7 :
Jebać tan osrany Mejdej
i tak jadejeśli mi odyeahbyeah to też pojadę, kto tam z przygranicznego Gubexa jeszcze jedzie?
Autem, wolne miejsce jest