"klasyka" 8-D
prawie jak dj czarek.
Dzisiejszy wpis na fb Jego "Prayer in C" był numerem 1 w 27 krajach. Teraz powraca z kolejnym hitem "Sugar". Świętuj z nim na Mayday Poland, 7.11 w katowickim Spodku!Robin fiut Arena.Ja sie pytam,czy to kurwa sie robi lista hitów hop bęc,gorąca 40stka?
miesiąc przed bibą i tylko 3 podstrony w temacie buahahhahaha
Antonio :
miesiąc przed bibą i tylko 3 podstrony w temacie buahahhahaha
Nie wiesz, że na cmentarzu nie wypada się śmiać?!
Generowanie podstron to wywołuje już tylko Audioriver.
I Gutek w zbieranie kasy.
bedzie sie dziao
vid ponizej
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Miarka się przebierała, aż się przebrała. Pierwszy raz od 11 lat nie będę. Szkoda marnowania pieniędzy na to gówno, tym bardziej, że do Brna mam tylko 200 km, a Apo już niebawem.
Miała być jakaś zmiana w tym roku. Nie wierzyłem, że na Arenie pojawi się prawdziwa muzyka. Ale liczyłem, że chociaż lodowisko wystrzeli nas w kosmos. Ale ile można jesć te same, odgrzewane kotlety?
Jak kiedyś wygram w totka czy coś, to Panie Jerzy zgłoszę się wykupić prawa, aby raz na zawsze zapobiec bezczeszczeniu przez Pana tej legendarnej bibie.
I jeszcze coś. Ja się tam kurde nie znam, nie jestem elo fajny, nie siedzę w towarzystwie branżowym itd. Więc nie wiem dokładnie jak to wygląda, ale wiem, że są tu osoby, które pomagają, czy nawet pracują przy organizacji Mayday. Rozumiem, że Pan Jerzy to facet, który w tym momencie odcina kupony, tzn. robi bibę po najmniejszej linii oporu, aby tylko zebrać kasę i ma zero ambicji oraz przy okazji niewiele wiedzy, o aktualnej sytuacji w świecie muzyki elektronicznej. No ale Wy? Kumacie czaczę, wiecie co w trawie piszczy. A tu Gawlas, Sanhaji, Advent, Krocher? No ja Was proszę... Jesteście mi to jakoś w stanie wytłumaczyć?
Jak kiedyś wygram w totka czy coś, to Panie Jerzy zgłoszę się wykupić prawa, aby raz na zawsze zapobiec bezczeszczeniu przez Pana tej legendarnej bibie.
Dobre
A jak już wygrasz to jak chciałbyś to zrobić skoro:
Ja się tam kurde nie znam
nie siedzę w towarzystwie branżowym itd. Więc nie wiem dokładnie jak to wygląda
Włącz sobie jakieś dubtechno i się odpręż trochę....
SensiBass :
A jak już wygrasz to jak chciałbyś to zrobić skoro:
Ja się tam kurde nie znam
nie siedzę w towarzystwie branżowym itd. Więc nie wiem dokładnie jak to wygląda
Włącz sobie jakieś dubtechno i się odpręż trochę....
Normalnie. Zatrudnię kogoś kto siedzi i się zna.
No to plan marketingowy masz, teraz tylko wygrac w totka...
n o o k i e :
A tu Gawlas, Sanhaji, Advent, Krocher? No ja Was proszę... Jesteście mi to jakoś w stanie wytłumaczyć?
Wszystko zabrał Clarke
po co stawiac na niesprawdzone nazwiska, skoro sprawdzone przyciagna iles tam ludzi, ktorzy raz do roku w tym jesiennym okresie chca sie pobawic w Spodku?
imprezy (nie tylko techniczne) to robienie kasy, gdyby taki Mayday nie wypalil to organizator by grubo poplynal... wiec woli sprawdzone marki, to nie jakis maly klubik gdzie mozna sobie eksperymentowac, bo sie poplynie 5000 zl, czy cos kolo tego...
SensiBass :
No to plan marketingowy masz, teraz tylko wygrac w totka...
Stary. Problemem nie jest to, kogo ja znam, czy nie znam.
Problemem jest to, że tak naprawdę jedyna duża halowa impreza w PL stała się dnem. Dodajmy do tego fakt, że to impreza, która "wychowała" całe pokolenie ludzi pasjonujących się elektroniką. Tu w grę wchodzi coś więcej niż pieniądze.
A można uratować choćby jeden jej fragment (lodowisko). Można by zrobić wykwintne danie dla koneserów w bocznej sali restauracji. A zamiast tego są odgrzewane w mikrofalówce gotowe kotlety z Tesco. Tyle.
@ nookie, dobrze prawi,...
n o o k i e :
[...]
I jeszcze coś. Ja się tam kurde nie znam, nie jestem elo fajny, nie siedzę w towarzystwie branżowym itd. Więc nie wiem dokładnie jak to wygląda, ale wiem, że są tu osoby, które pomagają, czy nawet pracują przy organizacji Mayday. Rozumiem, że Pan Jerzy to facet, który w tym momencie odcina kupony, tzn. robi bibę po najmniejszej linii oporu, aby tylko zebrać kasę i ma zero ambicji oraz przy okazji niewiele wiedzy, o aktualnej sytuacji w świecie muzyki elektronicznej. No ale Wy? Kumacie czaczę, wiecie co w trawie piszczy. A tu Gawlas, Sanhaji, Advent, Krocher? No ja Was proszę... Jesteście mi to jakoś w stanie wytłumaczyć?
'Pan Jerzy' jak go tu nazwałeś. Organizator czy już tylko (pod) wykonawca? Nie od dziś wiadomo że Mayday w Polsce jest w jakiejś tam skali odzwierciedleniem tego z Niemczech. Gdy w kwietniu pojawia się jakieś 'nowe' nazwisko właściwie pewne jest że pojawi się i w listopadzie (Paganini, Schulz itd). Zapewne w ten sposób podpisywane są umowy, nie wnikam. Dlatego część LU pewnie narzucona jest z góry a wymieniane są tylko pojedyncze klocki. OK do czego zmierzam...nie ma sensu to ciągłe biadolenie na MDPL bo ten i tak się nie zmieni dopóki macierzysty w DE będzie miał taką a nie inną formę. A po przejęciu licencji przez amerykanów na jakieś radykalne zmiany w najbliższych latach nie ma szans (chyba że na gorsze).
PS. gdy podczas tegorocznego AR natknąłem się na ulotkę MD a na niej nazwiska: Clarke, Paganini, Rebekah, Advent, Emerson i żadnego szajsu EDM, pomyslałem że rzeczywiście idzie ku lepszemu. Jak się później okazało była to selekcja odpowiednich nazwisk pod odpowiedni target. Krótko mówiąc nie chcieli straszyć ludzi Schulzami, Swoonami itd (o ile komuś te nazwy by coś powiedziały) OK kończę swój i tak przygługi wywód. Peace.
Kamil :
n o o k i e :
[...]
I jeszcze coś. Ja się tam kurde nie znam, nie jestem elo fajny, nie siedzę w towarzystwie branżowym itd. Więc nie wiem dokładnie jak to wygląda, ale wiem, że są tu osoby, które pomagają, czy nawet pracują przy organizacji Mayday. Rozumiem, że Pan Jerzy to facet, który w tym momencie odcina kupony, tzn. robi bibę po najmniejszej linii oporu, aby tylko zebrać kasę i ma zero ambicji oraz przy okazji niewiele wiedzy, o aktualnej sytuacji w świecie muzyki elektronicznej. No ale Wy? Kumacie czaczę, wiecie co w trawie piszczy. A tu Gawlas, Sanhaji, Advent, Krocher? No ja Was proszę... Jesteście mi to jakoś w stanie wytłumaczyć?'Pan Jerzy' jak go tu nazwałeś. Organizator czy już tylko (pod) wykonawca? Nie od dziś wiadomo że Mayday w Polsce jest w jakiejś tam skali odzwierciedleniem tego z Niemczech. Gdy w kwietniu pojawia się jakieś 'nowe' nazwisko właściwie pewne jest że pojawi się i w listopadzie (Paganini, Schulz itd). Zapewne w ten sposób podpisywane są umowy, nie wnikam. Dlatego część LU pewnie narzucona jest z góry a wymieniane są tylko pojedyncze klocki. OK do czego zmierzam...nie ma sensu to ciągłe biadolenie na MDPL bo ten i tak się nie zmieni dopóki macierzysty w DE będzie miał taką a nie inną formę. A po przejęciu licencji przez amerykanów na jakieś radykalne zmiany w najbliższych latach nie ma szans (chyba że na gorsze).
PS. gdy podczas tegorocznego AR natknąłem się na ulotkę MD a na niej nazwiska: Clarke, Paganini, Rebekah, Advent, Emerson i żadnego szajsu EDM, pomyslałem że rzeczywiście idzie ku lepszemu. Jak się później okazało była to selekcja odpowiednich nazwisk pod odpowiedni target. Krótko mówiąc nie chcieli straszyć ludzi Schulzami, Swoonami itd (o ile komuś te nazwy by coś powiedziały) OK kończę swój i tak przygługi wywód. Peace.
Po prostu markę przejął amerykański koncern i taki a nie inny model biznesowy został przyjęty. Patrząc na coroczny line-up cieżko mówić o jakieś miłości do muzyki, a raczej po prostu dobrze zarabiającej maszynce. Polska edycja musiała się prawdopodobnie dostosować do wymogów nowych właścicieli (za czasów kiedy I-motion było samodzielne to line -up był całkiem niezły).
a można kupić jakieś smyczki Gsz na tej imprezie?
Lorn3t :
a można kupić jakieś smyczki Gsz na tej imprezie?
W tym roku przewiduje się pamiątki w takiej postaci:
Kamil :
Krótko mówiąc nie chcieli straszyć ludzi Schulzami, Swoonami itd (o ile komuś te nazwy by coś powiedziały) OK kończę swój i tak przygługi wywód. Peace.
Jeśli chodzi o Swoona to osobiście jestem zajarany, że kolejny POLAK robi konkretną karierę na świecie. I jesli bym wybierał się na MD to z pewnością poszedł bym na jego występ. Nie interesuje mnie fala hejtu z tego powodu. Życzę chłopowi i polskiej scenie muzycznej jak najlepiej.
Edwin :
Jeśli chodzi o Swoona to osobiście jestem zajarany, że kolejny POLAK robi konkretną karierę na świecie. I jesli bym wybierał się na MD to z pewnością poszedł bym na jego występ. Nie interesuje mnie fala hejtu z tego powodu. Życzę chłopowi i polskiej scenie muzycznej jak najlepiej.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
to nazywasz konkretną karierą i godnym reprezentowaniem naszego kraju?
n o o k i e :
Miarka się przebierała, aż się przebrała. Pierwszy raz od 11 lat nie będę. Szkoda marnowania pieniędzy na to gówno, tym bardziej, że do Brna mam tylko 200 km, a Apo już niebawem.
Miała być jakaś zmiana w tym roku. Nie wierzyłem, że na Arenie pojawi się prawdziwa muzyka. Ale liczyłem, że chociaż lodowisko wystrzeli nas w kosmos. Ale ile można jesć te same, odgrzewane kotlety?
Tez ,nie raz marzyłem wygrac w totka i zrobic własny Mayday na Arenie ,ze skladem jak na awakenings i druga scena classic na showromie ze wszystkimi starymi wyjadaczami co tworzyli mayday,To by byla biba,nie liczyłbym na zarobek,na mega mase ludzi,ale satysfakcja była by gwarantowana. :)Od naglosnienia i oswietlenia wynaja bym ekipy z Niemiec od najwiekszych festiwali.
ps Plus polskiego Mayday,est taki,ze wogóle jest,że mamy ta scene rave,gdzie nie powiem na carli roce i dune odlecialem w kosmos,gdzie na lodowisku znajda sie zawsze jakies perelki w tym nowe,nieodgrzewane,jak sam paganini,czy miss djax,a dave clarka nigdy dość klasa sama w sobie.Apokalipsa jes świetna,ale nie raz mialem wrażenie,ze nie dorownuje dwom scenom z mayday pl