Niespodzianka! Motyw przewodni tegorocznego Unsoundu w Krakowie przewróci do góry nogami oczekiwania wobec festiwalowych doświadczeń. Niektórych artystów już ogłosiliśmy, niektórych poznacie dopiero, gdy będą na scenie. Wielu wystąpi w nieoczekiwanych miejscach i konfiguracjach. Celem jest gra z wyrobionymi z góry opiniami na temat formatu festiwalu, występów na żywo i samej koncepcji wyjścia na koncert. To motyw nastawiony na frajdę ? najlepsze przyjemności to te, których się nie spodziewacie.
?????, Rob Mazurek & ?????, Visionist, The Black Madonna, ?????, Charles Cohen and Rabih Beaini, ?????, Jacek Sienkiewicz, Shackleton x Nisennenmondai, ?????, ?????, ?????, ?????, Nidia Minaj, Angel-Ho, ?????, ?????, ?????, ?????, Optimo, ?????, Lexxi b2b Endgame, Nozinja, ?????, DJ Bone, Rabit & Kuedo, ?????, ?????, Nina ,?????, ?????, Bill Orcutt, ?????, Rimbaud, Elysia Crampton, Low Jack, ?????, Amnesia Scanner, ?????, Alessandro Cortini, Surgeon & Starlight, ?????, ?????, ?????, Romans (Tin Man & Gunnar Haslam), Matana Roberts, Sax Ruins, ?????, ?????, Helena Hauff b2b ?????, ?????, Andy Stott, Liturgy, ?????, ?????, Current 93, Julius Eastman & Tomasz Sikorski performed by Lutosławski Piano Duo, Joanna Duda & Mischa Kozlowski, ?????, ?????, ?????, ?????, Holly Herndon feat. Colin Self, ?????, ?????, Health, Galcher Lustwerk, ?????, ?????, ?????, ?????, Jlin, Levon Vincent, ?????, ?????, ?????, Uniiqu3, ?????, DJ Nobu, DJ Firmeza, ?????, ?????, Aurora Halal, ?????, Laraaji, The Greg Fox Gregidency, ?????, Nkisi, Untold, FIT Siegel, ?????, Tazart?s / ????? / ?????, Zenker Brothers, RP Boo, ????? + More to be announced, including special projects
Program:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Obecny Hotel forum:)
w piatek 16 jestem
Przygarnę bilet na NIGHT VISION (sobota) w Forum
kamil w piatek sie nie wybierasz..? ogolnie to jeden tiket na piatek do sprzedania najprawdopodobniej bede mial
Wie ktoś co to za w chuja walenie na Unsound odchodzi ?
Dziś w Manggha event "Shadows" miał wystąpić Charles Cohen z Rabihem Beainim , jeszcze w piątek bylo jego nazwisko w programie dzisaj juz jest zamazane , nigdzie info aby mial nie wystąpić ...
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
wie ktoś coś ? wybiera sie ktoś dziś ?
edit
ok wygrzebałem info ..... szkoda Cohena , ciekawe kogo dadzą w zamian ...
We regret to announce that due to personal reasons Charles Cohen won't be able to make his upcoming EU shows, including Unsound on 12th October. More info on that night coming soon.
Z przykrością informujemy, że z powodów osobistych Charles Cohen nie jest w stanie wystąpić podczas nadchodzących koncertów w Europie, w tym 12 października na Unsoundzie. Więcej informacji na temat wydarzenia wkrótce.
chuj dziadkowi w dupe ....
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez Manyac (2015-10-12 07:55:13)
jestem i ja, ale w czwartek w forum.
ROOM 1
22:00 LUTTO LENTO
23:00 AMNESIA SCANNER
00:00 HOLLY HERNDON
01:00 ???????
02:00 SURGEON & STARLIGHT
03:15 DJ NOBU
ROOM 2
21:30 LEXXI B2B ENDGAME
23:30 NKISI
00:30 ANGEL-HO
01:30 DJ FIRMEZA
02:30???????
Sprzedam bilet na piątek do Forum.
Do kupienia również karnet tygodniowy za 200 zł.
501189889
Burial pyka w Wieliczce.
1923 :
Burial pyka w Wieliczce.
Prędzej Four Tet albo Kode9 ;-)
Kupię 4 bilety Night Vision, Hotel Forum 17.10
podobno był. Koleżanka pisała.
był był.
eh chujnia maxymalna z tymi niespodziankami.
nie mogli podac lajnapu jak normalni ludzie? czy to takie hipsterskie jednak?
z drugiej zas strony przynajmniej bydło się nie zleciało.
no nie wiem, mam mieszane uczucia co do tego wszystkiego
mieszane? to jedna z ciekawszych o ile nie najciekawsza, impreza w PL
kanluk :
był był.
eh chujnia maxymalna z tymi niespodziankami.
nie mogli podac lajnapu jak normalni ludzie? czy to takie hipsterskie jednak?
z drugiej zas strony przynajmniej bydło się nie zleciało.
no nie wiem, mam mieszane uczucia co do tego wszystkiego
Z tymi niespodziankami to mogli to bardziej rozwinąć, jakaś apka na telefony, specjalnie dedykowana strona, a nie tak po Fejsach. Poprzednim razem była "cisza" elektroniczna, czyli brak zdjęć, teraz spore dziury w LU, ciekawe jaki następny krok.
Piarowo na pewno sukces, chyba żadna edycja nie była jeszcze tak komentowana. I to nie "po", tylko w trakcie.
Helmut Geier / Ascet :
nie no tego nie neguje, miałem na mysli stricte te formy niespodzianek
kanluk :
Helmut Geier / Ascet :
zawsze to cos innego
Helmut Geier / Ascet :
kanluk :
Helmut Geier / Ascet :
zawsze to cos innego
Helmut ale wiesz jak jest ...dla niespodzianki zrobic ponad 500 km i z naszego pomorza to za duze ryzyko
zjebali z tym hawtinem, bylem w krk na weekend i poszedlem na unsound tylko w piatek bo mi bardziej lezal sklad niz sobotni a tu kurwa zonk, zamiast podac ze bedzie hawtin... wkurwiony jestem
Ryyyysiek ?
Żeby zamówić Ryśka i tego nie ogłosić, to trzeba mieć jaja z betonu. Szapo ba, Ąsą. Widocznie mają zaufanie do swojej publiki i puścili bardzo głośnego bąka w stronę brandzlujących się na widok głośnych nazwisk z zagranicy polskich festiwalowiczów. Muzyka.
Dla mnie perfekcyjne rozegranie. Przed wszystkich piarowsko.
Jak działa GSz? Pokaż im Hawtina na plakacie (Audioriver), to będą mówić, że znowu, że kotlet na obiad. Zrób festiwal, który chyba jako jedyny nie chwali się tym, że ma Hawtina w LU, to będą żałować, że nie byli.
A przecież mówimy o jednym Ryśku
Richie Hawtin na Unsound. Czy to nie brzmi dumnie?
Całkiem inny wydźwięk ma ten booking w takich okolicznościach. Na festiwalu z muzyką (abstrahując od gatunków) trudną, poszukującą, niejednoznaczną. Gdyby ogłosili go wcześniej stało by się to czego nikt chyba by sobie nie życzył, najazdu 'przypadkowych' osób, fanbojów jednego nazwiska. Szacun za to zagranie jak i za wszystkie inne tej edycji. Programowo Unsound to najlepszy festiwal w PL i w tej kwestii się nic nie zmienia.