W tym roku świętujemy mały jubileusz Emotikon smile Już pięć lat wspólnie bawimy się na wyjątkowym, dziennym festiwalu Silesia In Love. Tegoroczna edycja przyniesie małe zmiany. Zredukowaliśmy ilość scen ale gwarantujemy, że różnorodna dawka najlepszych dźwięków jaką Wam zaserwujemy, będzie na prawdę solidna!
4 lipca w Parku Śląskim, na 9-ciu scenach zagrają dla Was:
Eric Sneo (Mainz),
Dr. Motte (Berlin),
Alex Bau (München),
DBN (Hamburg),
Kai Tracid (Frankfurt),
Michał Lazar (Pszczyna),
Dida (Zbąszyń)
Hellboy (Kraków), NEXY (Rzeszów), Lukash Andego (Opole), Peter Hoang (Snina / Słowacja), Silvershine (Opole), Cream (Jarosław), Arthur Crag (Kraków), Pathar & Rooreck (Kraków), Polish Raw Showcase (Polska), DJ Driver (Chorzów), Regain (Wrocław), Chaotic Spirit (Gdańsk), ResQ (Chorzów), PietraZ (Wrocław), Ubex (Katowice), Korkizz (Sosnowiec), Firsteffect (Wrocław), Outworld (Chorzów/Opole), m4h (Sosnowiec), The Prototypes (Ruda Śląska), From Nowhere (Bytom), Tonal Path (Opava), Master (Opava), Sonejee (Pardubice), Nancy (Pardubice), Łachudrovsky (Racibórz), Batman (Racibórz), Magma (Rydułtowy), Roland (Rybnik), INFINITY (Łódź), SINUSOYDA (Warszawa), AKIRA (Łódź), RESET (Wrocław), SHIFTERS MIND (Poznań), NORTHFACE (Manchester), KONTROL (Kraków), SLASH + BURZA (Opole), ALTERCASE (Kraków), SUBJECT (Łódź), NEO (Czeladź), RoXy Rox (Ruda Śląska/Kraków), Toudi (Czechowice-Dziedzice), Dj Goro (Jaworzno), Grëco (Jaworzno), Pekin (Kwidzyn), Shari Vari (Łódź), Ebola (Poznań), Gmyr (Opole), Tralien (Poznań), Andy Elliass (Przemyśl), Robbie Seed (Poznań), Next DJ (Tychy), Rafuss (Poznań), Aquatic Simon (Warszawa), MarV (Londyn), Reiklavik (Kraków), UzeYroS (Katowice).
w tym roku tez bedzie 140 scen ?
niesmak po tej zeszłorocznej kakofonii pozostanie na zawsze...
Kiedy można się spodziewać nazw scen i podziału artystów miedzy scenami??
Camiloz :
Kiedy można się spodziewać nazw scen i podziału artystów miedzy scenami??
na FB masz nieco info
Sonic Nation & I Love Pierdolnięcie
We Fight For Techno
GadkaSzmatka
Max4U
Hardforum
PolishRaw
Chaotic Spirit
TIME TABLE
12:00 - 13:30 DIDA
13:30 - 14:30 Michał Lazar
14:30 - 16:00 Kai Tracid
16:00 - 17:30 DBN
17:30 - 19:00 Dr. Motte
19:00 - 20:30 Eric Sneo
20:30 - 22:00 Alex Bau
We Fight For Techno :
Time Table:
12:00 - 13:00 - Dragon Hoang
13:00 - 14:00 - Silvershine
14:00 - 15:00 - Timo Glock
15:00 - 16:00 - Arthur Crag
16:00 - 17:00 - Lukash Andego
17:00 - 18:00 - Cream
18:00 - 19:00 - Nexy
19:00 - 20:00 - Hellboy
20:00 - 21:00 - Subraum (Solid & Propan & Cargo)
Słabo z tym line upem ale klimat nadrabia
może wpadnę, bo już dawno na takiej imprezce nie byłem,
chciałem sprawdzić co to te DBN... teraz juz wiem dlaczego z takich imprez zerezygnowałem
gdzie tam najlepiej auto postawić, będą jakies miejsca na czas imprezy czy cięzko?
bo kurwa miec 60km a nie miec zadnej innej komunikacji to... chory kraj
Marc_X :
gdzie tam najlepiej auto postawić, będą jakies miejsca na czas imprezy czy cięzko?
bo kurwa miec 60km a nie miec zadnej innej komunikacji to... chory kraj
przy stadionie w tamtym roku spookjnie zaparkowalismy... w tym niestety nieobecny bawta sie tam
Helmut Geier / Ascet :
Marc_X :
bo kurwa miec 60km a nie miec zadnej innej komunikacji to... chory krajprzy stadionie w tamtym roku spookjnie zaparkowalismy... w tym niestety nieobecny bawta sie tam
Karolina Cie nie puści ?
Mark Cane :
Helmut Geier / Ascet :
Marc_X :
bo kurwa miec 60km a nie miec zadnej innej komunikacji to... chory krajprzy stadionie w tamtym roku spookjnie zaparkowalismy... w tym niestety nieobecny bawta sie tam
Karolina Cie nie puści ?
praca mnie nie pusci ona to nie aga bystrzaku
Też cos nagralem
NEXY
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
KAI TRACID
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez ARVE (2015-07-06 23:09:13)
a jak alex bau ?
Helmut Geier / Ascet :
a jak alex bau ?
10/10 - ale nie na tym nagłosnieniu
Ja tam wyszedłem o 21 ,kurwa ta impreza się cofa zamiast iść do przodu, ten stragan bo to sceną głowną nazwać nie można i te nagłośnienie to jakieś nieporozumienie mniejsza frekwencja z roku na rok
2011 - 2015 [*]
the end
a na dobranoc dodali taki wieśniacki after movie ze głowa mała
generalnie chyba dobrze ze ta impreza umarła.
większego spędu młodego buractwa nie widziałem i te tysiąc scen jedna obok drugiej ahh bezcenne...
ciekawe co wymysla z mayday - chodza sluchy ze ma sie niby cos zmienic na +