tasieks :
Colmi :
dobre zamknięcie Pine Stage:
Nick i Markbedziesz ?
nie ale daj znać kiedy będziesz w Berlinie
Szukam biletu
jeśli skan biletu przejdzie na czytniku to mam karnet dwuosobowy na sprzedaż. cena niższa niż aktualnie jednoosobowa wlotka, bo ekipa mnie wystawiła...
Mam jeden bilet do oddania za jedną rzecz! Trzeba się ze mną napić! Więcej na PW
jakieÅ› opinie?
WidzÄ™ ze posty sÄ… usuwane...
Cenzura ?
JakaÅ› relacja i opinie??
na fb opinie takie skrajne....hmm
kanluk :
Bardziej wygląda na to, że nie byłoby ich, gdyby pogoda była w porządku.
10.11.15 keiniemusic showcase
&ME
ADAM PORT
RAMPA
DAVID MAYER
CATZ N DOGZ
wrócił ufff
nie pamiętam kiedy się tak dobrze bawiłem do 10 rano, masa znajomych mord, a także mord nowopoznanych, pół imprezy przegadane tu i tam hehe - coś pięknego
muzycznie Randomer wypierdolił z papci a po nim to samo uczynił Hoppner o/
a że burza jebła jakos na początku no to trudno - cud, że impreza się w ogóle odbyła
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Randomer i Rodriguez Jr. rozpierdol. miło oglądało się tego pierwszego, który miał niezłą frajdę z grania i reakcji ludzi na wałki, które niszczyly łeb. ;-)
elegancki balet, nie pomyślałbym, że będzie taki klimat. dzięki wszystkim!
1923 :
kanluk :
Bardziej wygląda na to, że nie byłoby ich, gdyby pogoda była w porządku.
Opinie proszę sprawdzać na wydarzeniu . Jest ich dużo,bardzo dużo .Ja nie jestem opiniotwórczy ,ale mimo trudności muzyka się obroniła. I tak wygląda większość też tam komentarzy. Każdy marzył ,żeby było lepiej ale wyciśnięto maksymalnie to co się dało uratować. Jak ktoś narzeka ,że mu odwołali Natalię Przybysz no to jest mi smutno .I ma do tego prawo. Wszyscy DJ-e zagrali i zagrali bardzo dobre sety,od 23 godziny wogóle nei padało. Powstała prowizorka zamiast Maina,mnóstwo znajomych i jak na początku było wkurwienie i załamka to tak nad ranem i przy wyjściu każdy wychodził zadowolony. Kto był ten widział. Jak ktoś się chciał bawić i był pozytywnie nastawiony to się wybawił . Pomyje zawsze się znajdą,znalazłyby się równieź przy idealnej pogodzie. Np . A ,żę na main chujowo się tańczy bo górka,a że piwo słabe ,a że mimo ,że jadłem najlepszego Burgera PasiBUSA po raz pierwszy to jednak pomidor tam nie pasował itp itd ,że nie można wyjść z imprezy itp itd.
Muzycznie :
Rodriguez Jr - Petarda , Jonsonn też . DJ Schwa z Czech bardzo fajne miał płyty, Ressman na początku imprezy rozjebał dziedziniec... Catz n Dogz b2b Horse Meat Disco było w porządku ale takie specyficzne i nie to co przywyczaily mnie Catzi z innych znanych mi eventów . Ciekawe doświadczenie aczkolwiek nóżka latała....a na drugiej scenie Randomer a na drugiej scenie czyli Nick Hoppner z Markiem Henningiem wygrali setami cały event <3 Czarnym koniem był Optik, jako posiadacz winyli zagrał po raz drugi i jako pierwszy po Burzy,grał nie wiem ze 2-3h zgromadził publikę z całego obszaru zanim odpalono Main na dziedzińcu i grał petardy typu Levon Vincent - Ant Corporate Music albo dwa utwory z jednej top3 epek ulubionych ubiegłego roku - Felkon -Sunset Stories EP .
No i co ważniejsze..... 10.11.2015 znowu odwiedzam Wrocław pod szyldem Wooded bo szykuje się zajebisty Event. Oby tylko weekend nie odbił im się czkawką i przetrwali ubiegły Weekend. Keinemusik Showcase + CnD . I jeszcze bardziej ważne , nie będzie padać bo to pewnie jakiś klub/halówka :-)
Ostatnio edytowany przez winetu (2015-06-15 13:06:44)
Gdyby nie padało, nie byłoby tak fajnie...10+/10
winetu :
Jak ktoś narzeka ,że mu odwołali Natalię Przybysz no to jest mi smutno
Ja trochę marudziłam że nie było KAMP! i Natalii ale szybko mi przeszło
Piękne miejsce, mega klimat, cudowni ludzie i muzyka... wszystko to nadrobiło organizacyjne potknięcia mam nadzieję że elektronika wróci jeszcze na zamek w Leśnicy <3
Randomer, Rodriguez Jr i Mathew petarda jakich mało sztos za sztosem, nie można było przestać tańczyć żałuję że nie doczekałam Hoppnera ale starość się odezwała i siły uciekły
pozdro dla wszystkich spotkanych
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników nasza relacja
Powrót 4 czerwca?
DJ Schwa wpisał:
Wooded Festival, Wroclaw, Poland