Orientujecie się w jakich godzinach będzie odbywał się fest? RA podaję 15:00 - 11:00?
Wybieram środek transportu i chyba będzie to PKP Intercity. Jest to więc bardzo ważna i potrzebna informacja
Tak w ogóle to czy Trójmiasto wybiera się do Wrocławia?
Poszukiwane dwa miejsca dla pary małżonków
xseba :
Orientujecie się w jakich godzinach będzie odbywał się fest? RA podaję 15:00 - 11:00?
Wybieram środek transportu i chyba będzie to PKP Intercity. Jest to więc bardzo ważna i potrzebna informacja
Festiwal będzie odbywał się w godzinach 15.00 - 10.00 (strefa dla dzieci 12.00 - 20.00)
xseba :
Tak w ogóle to czy Trójmiasto wybiera się do Wrocławia?
Poszukiwane dwa miejsca dla pary małżonków smile
tak i to całkiem spora grupa ludzi - pytaj na evencie na fb
Dla tych bez fejsa...... promo dziś na bilety.....
Od dziś pozostaje dokładnie miesiąc do Wooded Festival 2015! Z tej okazji mamy dla Was specjalne PROMO! Poprzednie kody rabatowe rozeszły się w mgnieniu oka, więc dziś po raz ostatni postanowiliśmy dać wszystkim którzy nas bacznie śledzą możliwość zakupu tańszych wejściówek:) Kto pierwszy ten lepszy - ilość kodów ograniczona. Skorzystać można tylko dziś 13.05.2015!
JAK TO DZIAŁA?
1. Wejdź na poniższy link zakupu biletów:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
2. Wpisz w pole kod rabatowy: IAMWOODED (z dużych liter)
3. Kup dowolny bilet na Wooded Festival 2015 ze zniżką 20%!
Czyli co, jakbym się teraz załapał, wyszłoby taniej niż z poprzedniej puli?
btw, powie ktoś coś więcej o miejscówce? Szukałem ale w sieci bardzo skromne info.
Odbywały się tam wcześniej jakieś imprezy? To będzie open air, tak?
dzięki!
a wziąłem wlotkę na 2 osoby.
Jdkr :
powie ktoś coś więcej o miejscówce? Szukałem ale w sieci bardzo skromne info.
Nie jestem z Wrocławia ale google.pl w 10 sekund pozwala na Wirtualną przechadzkę po okolicy....
'
Tu trochę rysu historycznego .....
'
A tu różne słit focie...
'
Jdkr :
Tak to open AIR. Dwie sceny. Od 15:00 w Sobotę start do 10 albo 11 w Niedizelą Rano. Tak strzelam z pamięci.
Czy się odbywały to nie wiem,podejrzewam ,że jakieś lokalne pikniki napewno.ale na taką Skalę jak WOODED to chyba nie . Okoliczni mieszkańcy będą mieli napewno od TECHNO-PRZEJEBANE 500 metrów w lini prostej, budynki mieszkalne.... BADUM TSSSSS
winetu :
Jdkr :
powie ktoś coś więcej o miejscówce? Szukałem ale w sieci Gb skromne info.
Nie jestem z Wrocławia ale google.pl w 10 sekund pozwala na Wirtualną przechadzkę po okolicy....
'
'
A tu różne słit focie...
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwJdkr :
Tak to open AIR. Dwie sceny. Od 15:00 w Sobotę start do 10 albo 11 w Niedizelą Rano. Tak strzelam z pamięci.
Czy się odbywały to nie wiem,podejrzewam ,że jakieś lokalne pikniki napewno.ale na taką Skalę jak WOODED to chyba nie . Okoliczni mieszkańcy będą mieli napewno od TECHNO-PRZEJEBANE 500 metrów w lini prostej, budynki mieszkalne.... BADUM TSSSSS
W tym miejscu odbywały się już festiwale i to nawet na większą skale niż Wooded a mianowicie Festiwal Dobrego Piwa z towarzyszącymi mu koncertami rockowymi. Niestety od 2 lat odbywa się przy Stadionie Miejskim a szkoda bo miejscówa jest super.
Jedynym zmartwieniem może być deszcz bo jak spadnie to będzie trzeba w gumakach chodzić bo tak było bodajże 3 lata temu na wspomnianym festiwalu piwa.
jaro85 :
winetu :
Jdkr :
powie ktoś coś więcej o miejscówce? Szukałem ale w sieci Gb skromne info.
'
'
A tu różne słit focie...
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwJdkr :
Czy się odbywały to nie wiem,podejrzewam ,że jakieś lokalne pikniki napewno.ale na taką Skalę jak WOODED to chyba nie . Okoliczni mieszkańcy będą mieli napewno od TECHNO-PRZEJEBANE 500 metrów w lini prostej, budynki mieszkalne.... BADUM TSSSSSW tym miejscu odbywały się już festiwale i to nawet na większą skale niż Wooded a mianowicie Festiwal Dobrego Piwa z towarzyszącymi mu koncertami rockowymi. Niestety od 2 lat odbywa się przy Stadionie Miejskim a szkoda bo miejscówa jest super.
Jedynym zmartwieniem może być deszcz bo jak spadnie to będzie trzeba w gumakach chodzić bo tak było bodajże 3 lata temu na wspomnianym festiwalu piwa.
Nocnych, biletowanych imprez nie bylo
Pogoda bedzie - tak mowia prognozy
sprzedam bilet 2 osobowy za 140zł.
wysypała mi się ekipa
Mam bilet grupowy 4 osobowy - 300 zł.
ktoś?
edit:
nieaktualne
Ostatnio edytowany przez Jdkr (2015-06-09 13:01:32)
Będzie TT?!
ciekawe jaka będzie frekwencja, wróżę raczej sukces
kanluk :
ciekawe jaka będzie frekwencja, wróżę raczej sukces
widzac roznego rodzaju promocje na bilety mam wrecz odrotne odczucie
dobre zamknięcie Pine Stage:
Nick i Mark
Colmi :
dobre zamknięcie Pine Stage:
Nick i Mark
bedziesz ?