'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników Jam (Jam & Spoon) Live - Mayday Dortmund 2015 | 01-05-2015
Ostatnio edytowany przez nrgpoland (2015-05-01 20:46:03)
jakies opinnie, recenzje ??
Tyle pisania o upadku Mayday i nie potwierdzam. To po prostu krok w tył, zejście marki do imprez jednej z wielu Sama obsada LU gra tam chyba już tylko do kotleta.
Oczywiście, Arena jest stracona, ale mija się ją tylko przy wejściu i wyjściu, po co o tym w ogóle pierdolić?
Empire odhaczyłem w swoim CV po raz pierwszy. Od 23:00 do końca tak tłukło, że nie było sensu wychodzić. Znalazłem się tam w zasadzie z powodu tego, że zrobił się mini-showcase Drumcode, ale nawet Gawlasowa szła na pełnej. Robotę robiły wizuale od Pfadfinderei, nawet ich błąd systemu, który im się wywalił w trakcie
Ludzi zaskakująco mało. Chyba, że nie jestem przyzwyczajony do takiej swobody ruchu na takich imprezach. W każdej chwili na przodzie było pełno miejsca i bez problemu dało się tam dostać.
Aha, na trybunach siÄ™ ruchali.
Za rok 25-lecie. Pewnie coÅ› odpicujÄ….
1923 :
Tyle pisania o upadku Mayday i nie potwierdzam. To po prostu krok w tył, zejście marki do imprez jednej z wielu Sama obsada LU gra tam chyba już tylko do kotleta.
Oczywiście, Arena jest stracona, ale mija się ją tylko przy wejściu i wyjściu, po co o tym w ogóle pierdolić?
Empire odhaczyłem w swoim CV po raz pierwszy. Od 23:00 do końca tak tłukło, że nie było sensu wychodzić. Znalazłem się tam w zasadzie z powodu tego, że zrobił się mini-showcase Drumcode, ale nawet Gawlasowa szła na pełnej. Robotę robiły wizuale od Pfadfinderei, nawet ich błąd systemu, który im się wywalił w trakcie
Ludzi zaskakująco mało. Chyba, że nie jestem przyzwyczajony do takiej swobody ruchu na takich imprezach. W każdej chwili na przodzie było pełno miejsca i bez problemu dało się tam dostać.
Jak będzie Prodigy na 25 lecie, na Main Techno, ... To możnaby powrócic tam.
ALAN'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez xavery (2015-05-02 10:45:40)
1923 :
Walic panne na trybunach podczas mayday , piekna sprawa : )))
Odkad Westabm opuscil mayday przestalem zbytnio sledzic rozwoj legendy imorez w niemczech i patrzac po line upie i malej ilosci waszych komentarzy zbliza sie chyba koniec...
Astrix :
Dr. Motte
'
1:00:04 i dalej .. świetnie wyszło
Było kozacko, ale macie racje ze to nie to samo.
Robiłem tam foty w tym roku, i o ile na Techno rzeczywiście było jakoś luźno, to na hardstyle.... przegina... i ludzi dużo, i centralnie tancerki wypinały się nago na tym podescie... tfu...
żeby jeszcze ładne były... ale nie nie były ;/
lightning3 :
Robiłem tam foty w tym roku, i o ile na Techno rzeczywiście było jakoś luźno, to na hardstyle.... przegina... i ludzi dużo, i centralnie tancerki wypinały się nago na tym podescie... tfu...
żeby jeszcze ładne były... ale nie nie były ;/
jak robiłeś foty to pokaż te tancerki
official aftermovie'
maro :
lightning3 :
żeby jeszcze ładne były... ale nie nie były ;/jak robiłeś foty to pokaż te tancerki
'
te pasztety to coś koło 250 zdjecia...
DJ Emerson
Mayday Polen at Sportowe Spodek sp.z.o.o, Mayday Poland 2015, Poland
gutek81 :
official aftermovie'
Zmarnowałem 3 minuty życia
Maglite :
gutek81 :
official aftermovie'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówZmarnowaÅ‚em 3 minuty życia
a co mają powiedzieć Ci co zapłacili za bilety
O kurwa jaka szmira...nuta jak z miami...justin biber b2b Paris Hilton lajf
MJKriSS :
O kurwa jaka szmira...nuta jak z miami...justin biber b2b Paris Hilton lajf
podobno Edyta górniak beirze się za djkę,ponoć dawała seta w jakims gejowskim klubie
+EMERSON aktualizujcie liste jak kogos znajdziecie do line up
Robin Schulz (Osnabrück)
Richard Durand (Amsterdam)
Tom Swoon (Goleniów)
Dave Clarke (Amsterdam)
Klaudia Gawlas (Passau)
Sam Paganini (Treviso)
The Advent -live- (London)
Felix Kröcher (Frankfurt)
Lexer (Leipzig)
Brian Sanhaji -live- (Frankfurt)
Dr. Motte (Berlin)
East & Young (Enschede)
Hardy Hard (Berlin)
Rebekah (Birmingham)
DJ Emerson (Berlin)
Miss Djax (Eindhoven)
Dune (Münster)
DJ Dag (Frankfurt)
Jam (Jam & Spoon) -live- (Frankfurt)
Ralf Drastic (Frankfurt)
Siasia (Katowice)
Poziom-X (Warszawa)
Jaco (Warszawa)
Diana D?Rouz b2b Carla Roca (Sopot/Poznań)
Michał Lazar (Pszczyna)
Adam de Great (Olesno)
Friends of MAYDAY -live- (worldwide)
Wykreslając Arenę to scena Classic jest moim zdaniem nr 1,sklad piekny,zastanawiam sie tylko gdzie zagra Miss djax,czy classic,czy techno.Lodowisko Sam Paganini + starzy polscy i chyba najlepsi wyjadacze techno.Podsumowując,dwie sceny koło siebie,koryto blisko,osczedność nóg łażenie i przeciskania sie korytarzami na Arene.
MAYDAY"TWENTY FIVE"
Friends of MAYDAY, you were the "Team X-Treme" and you "Saved The Robots" in the "Sonic Empire". "Massive Moments" made your day! Your are Prototypes. "Troopas Of Tomorrow" that will "Never Stop Raving". Celebrate with "Full Senses": MAYDAY ?Twenty Five?.
30.04.2016 ? Westfalenhallen, Dortmund.