mospin :
JovitaWro :
Sorry kolego nie poszukuje opcji matrymonialnych !! ;-)
Ale my tylko... chcemy fote
Ja Ci wyślę moje. :*
JovitaWro :
Cześć, wybieram się pierwszy raz i dodatkowo sama na Sónar
Już się nie mogę doczekać
Może się uda jakąś Polską ekipą zorganizować wypad na piwo!!
Gdzie ta fota bo nie wiem czy jechać w tym roku
tylko i wył off
podrzucie poropozycje jakiś dobrych off imprez
póki co '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
pewnie inne na sponatanie
ktoś jakieś propozycje na co się wybieracie?
Jest już Time-Table podany'('linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw). Ale pewnie wszyscy i tak na sonarOff cisną. Też się zastanawiam nad środową imprezą z Anja Schneider i Miss Kittin...
Mam jednak pytanie do tych co już byli na festiwalu:
Ile czasu zajmuje dostanie się z sekcji dziennej do sekcji nocnej? Ktoś wie?
+ mapa
'
ja planuje na sobotnia noc iść tylko ...
Ostatnio edytowany przez xavery (2015-05-10 23:16:04)
macie może namiary na jakiś sensowny nocleg w Barcelonie ?
Prawdopodobnie sensownego z dobrą ceną już nie znajdziesz, chyba że masz mega szczęscie.
nie chodzi mi o Sonus, lecę pod koniec maja, ale pytam, bo może macie coś sprawdzonego.
Residencia melon district.. Dobry. Do Metro 200 metrów . Spałem tam, basen na dachu. Mały ale jest. Cała Barcelonę widać
budi22 :
nie chodzi mi o Sonus, lecę pod koniec maja, ale pytam, bo może macie coś sprawdzonego.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw mają klimat w chałupie, ale nie byłem..
xavery :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
+ mapa
'
ja planuje na sobotnia noc iść tylko ...
Dzięki.
budi22 :
PRIMAVERA!!!
Jak ktoś jeszcze nie ma biletów, to dzisiaj wizz air ma promocję. Drugi bilet za free.
Byłem, zobaczyłem, przeżyłem Muszę przyznać że mimo kilka niedociągnięć, był to chyba najlepszy festiwal na jakim byłem. Do Barcelony przylecieliśmy w środę i mimo moich oporów(zmęczony podróżą) poszliśmy do klubu Bloc. Grali tam Speedy J, Oscar Mulero, Function. Function zagrał dobrze, ale Oscar Mulero to dla mnie jedno z największych odkryć(wcześniej nie znałem), po prostu geniusz. Na speedy J już nie wytrwałem i wróciłem do hostelu. Co do klubu: dobre nagłośnienie, fajna oprawa. Do minusów bym zaliczył ceny na barze(ale domyślam się że takie są wszędzie) i dość restrykcyjne zasady(typu wyjście na papieroska dopiero po 2). W czwartek po południu poszliśmy na sonar day. Zaczęliśmy od SonarHall. Sama hala zrobiła na mnie duże wrażenie (chyba nawet klima była). W trakcie występów chodzą ludki(są specjalnie oznaczeni) u których można nalać piwko. Dobry patent. Scena main też niczego sobie, sztuczna trawka, słonće, klimacik . Sonar night odbywa się w innym miejscu, w jakiś halach i wg. mnie organizacyjnie już gorzej wypadł(za mało stoisk z alko, nie ten klimat). Jednak scena main na sonar night to najlepsze nagłośnienie jakie w życiu słyszałem. Dużo dobrych występów zobaczyłem: Lee Gamblee, Arca, Autechre, Kiasmos, Squarepusher, Helena Hauff, Chemical Brothers, Erol Alkan, Laurent Garnier, Roisin Murphy(genialny wystep, ale zabrakło szlagierów). Widziłem też, ale Siriusmodeselektor(robią się nudni), Henrika Shwarza(nie moje klimaty), a najbardziej zawiodłem się na die antwoord(nigdy więcej ) Za rok miał być dimension festival, ale przyznam że po sonarze mam dylemat
Ostatnio edytowany przez nosmile (2015-06-25 23:58:30)
Co by tu napisać...
Wojtazz :
Czyli generalnie petarda?
Petardy są dla Cipek, tam była Bomba Atomowa
winetu :
Sonar OFF - obowiązkowo za rok !!! Nawet moja Żona mówi -życiówka
Tylko mieszkanie w centrum...
xavery :
winetu :
Sonar OFF - obowiązkowo za rok !!! Nawet moja Żona mówi -życiówka
Tylko mieszkanie w centrum...
ram0l: my stwierdziliśmy, że 1 września będziemy mieszkać już na stałe w Barcy .. Także zapraszamy na Off już teraz :F To miasto jest geniuszem o/
Nawijka :
ram0l: my stwierdziliśmy, że 1 września będziemy mieszkać już na stałe w Barcy .. Także zapraszamy na Off już teraz :F To miasto jest geniuszem o/
o super, ja od października:)