mospin :
1923 :
Kiya87 :
Do sprzedania 2 bilety Na Apokalypsę po 80zł/szt.
Możliwość przejazdu wynajętym busem Katowice - Brno - Katowice, zostało nam 5 miejsc:)No @#$$@, a kupiłem za 125
Rasit - zjebałeś
Kiya87 - Ty od Anki R. jestes może?
tiaa z tej szajki;)
mospin :
To ile Was leci tym patol busem?
mamy 11 osób, jeszcze kilka miejsc wolnych jak ktoś chętny
Wolna miejscówka w aucie z Wawy. Szybki przelot Wyjazd o 11:00-12:00 Powrót w niedziele bo jeszcze przydałoby się after zahaczyć (miejsce w hotelu też się znajdzie).
Pytanie do osób które już odwiedziły Brno. Jak wyglądają mniej więcej ceny trunków, napoi oraz jedzenia na festiwalu ?
Panie i nie panie, może jakaś lekka popijawa przed berbeluchą ?
do zobaczenia
MAIN STAGE
19:00 - 20:30 DAZY
20:30 - 22:00 DJ NUFF
22:00 - 23:30 MARCO BAILEY
23:30 - 01:00 OSCAR MULERO
01:00 - 03:00 SPEEDY J
03:00 - 04:30 SAM PAGANINI
04:30 - 06:00 DUSTIN ZAHN
06:00 - 07:30 JOHANNES HEIL LIVE
TOTAL HARD STAGE
19:30 - 21:00 GOLPE
21:00 - 22:30 SEPROMATIQ
22:30 - 00:30 FERNANDA MARTINS
00:30 - 02:30 PET DUO
02:30 - 04:00 DANIELA HAVERBECK
04:00 - 05:30 GREG NOTILL
05:30 - 07:00 JASON LITTLE
CLUBBING DEEP/TECHHOUSE
19:00 - 21:00 MISA SALACOVA
21:00 - 23:00 DEEP DEER
23:00 - 01:00 IM CYBER
01:00 - 03:00 ORBITH
03:00 - 05:00 CHRIS SADLER
05:00 - 07:00 SUBGATE
Mulero tak wczesnie?
Było wspaniale, scena Main mistrzostwo. Świetny klimat i ekipa, już nie mogę się doczekać edycji listopadowej
sety ?
Moja pierwsza Apokalypsa i przyznam że impreza całkiem całkiem jak na pepików.
Na plus:
- mega plus za nagłośnienie, wyrywa z butów!! Przy dobrym basie czujesz że latasz
- chodzenie z alkoholem gdzie się podoba, nie ma wyznaczonych miejsc na to
- ceny piwo - 50 redbull-50 na polskie to 8 zeta
Na minus:
- brak jedzenia na imprezie, ale przy tej publice się nie dziwie 80 procent ludzi potrzebuje tylko coś do picia
- wentylacja, większego smogu po fajkach nie ma nawet w palarni na jakieś firmie
- mały wkład finansowy w 2 mniejsze sceny
Wielkie dzięki dla Czechów, że wypełnili tak pozornie martwą datę. No bo z jednej strony wszyscy chyba teraz w Miami, zaraz święta, a jak nie, to Amsterdam i Mannheim. Rzecz raczej lokalna, ale dla Polaczków idealna data, których było sporo
Lokalizacja nietypowa, bo przypomina w zasadzie większy klub z lożami. To w ogóle jakieś sentymentalne miejsce, bo w tym miejscu zresztą zaczynali. Przy większej frekwencji tam się chyba nie da żyć. Na plus rzeczywiście nagłośnienie - z przodu miejscami było autentycznie za mocno, na Zahnie mało kto był przy barierkach, ludzie odsuwali się dla własnego zdrowia.
Zdecydowanie i niepodważalnie Heil. Człowiek słucha gościa regularnie, może nawet zapomnieć, jakie ma w swoim portfolio parkietowe kosy, ale live nad ranem to totalna destrukcja i wszystkie synonimy "rozpierdolu". Nie ma piękniejszego dźwięku o 7:20 rano, niż "Transition Six" na eventowym nagłośnieniu
Wyróżnię jeszcze Mulero, choć mam wrażenie, że nie do końca został doceniony. Ambitny set, który trzeba było...brać z pełną uwagą. Kto się chwilowo wyłączył, ten łatwo wypadał z klimatu i mógł resztę spisać już na straty.
Przeudana Techno-edycja, za sam zestaw, że Mulero schodzi przed Speedym było warto.
Podbijam i podpisuje sie pod wszystkim napisanym wyżej - miejscówka dla mnie mistrzostwo świata, nagłośnienie, klimat, ekipa i sety to wszystko złożyło sie na piękny wyjazd!
Tez byłem pierwszy raz i na pewno nie ostatni, impreza konkretna! Naglosnienie czyste i glosne ! Wszyscy tam latali wygrzani Czeszki sympatyczne. Cala impreza praktycznie na hard stage, Gorąco jak w saunie, nie widziałem tego ale ktoś tam się podobno przekrecil. Pet duo na parkiecie śmigali, wykrecona para Po Jasonie L wbiłem na koncowke Heila i powiem ze kurwa gościu wiedział jak skonczyc impreze
10 lat z APO i niespodziewane to był piękny bal w ten piątek...jedna rzecz: oddajcie nam chamy główną scenę (jak za dawnych lat), a Johanów i Oscarów słuchajcie sobie w tym małym kurniku, gdzie wjebały teraz Hard techno
Mega biba i swietne naglosnienie muzycznie na lopaty rozwalil mnie Speedy
Tomazzo :
10 lat z APO i niespodziewane to był piękny bal w ten piątek...jedna rzecz: oddajcie nam chamy główną scenę (jak za dawnych lat), a Johanów i Oscarów słuchajcie sobie w tym małym kurniku, gdzie wjebały teraz Hard techno
Hehe zgadzam się! HT powinno być na main a techno w kurniku
Stolik :
Tez byłem pierwszy raz i na pewno nie ostatni, impreza konkretna! Naglosnienie czyste i glosne ! Wszyscy tam latali wygrzani Czeszki sympatyczne. Cala impreza praktycznie na hard stage, Gorąco jak w saunie, nie widziałem tego ale ktoś tam się podobno przekrecil. Pet duo na parkiecie śmigali, wykrecona para Po Jasonie L wbiłem na koncowke Heila i powiem ze kurwa gościu wiedział jak skonczyc impreze
Wracamy tam w listopadzie
Lewy77 :
Stolik :
Wracamy tam w listopadzie
No kurwa oczywiście ze tak
Przybijam się. Również pierwszy raz na Apo i pierwszy raz bez rozterek gdzie i na kim być. Bardzo pozytywne zaskoczenie że w takim niemalże kurniku dało rozpędzić event pełną mordą. Faktycznie ss na głównej dawał do wiwatu aż miło, czasami aż za...Niech no znów pojawią się takie rodzynki, to bankowo ich odwiedzę. Ave!
snucky :
Przybijam się. Również pierwszy raz na Apo i pierwszy raz bez rozterek gdzie i na kim być. Bardzo pozytywne zaskoczenie że w takim niemalże kurniku dało rozpędzić event pełną mordą. Faktycznie ss na głównej dawał do wiwatu aż miło, czasami aż za...Niech no znów pojawią się takie rodzynki, to bankowo ich odwiedzę. Ave!
Może się nie znam na tym co było na dużej sali, ale Speediego pamiętam z lepszych występów akurat. Natomiast Jason L. na mniejszej zdrowo strzelał!!!