musze miec karte kredytowa zeby zamowic?czy zwykla styknie?,nigdy tak nie zamawialem czegokolwiek
Wyczuwam niższą frekwencję. Wielkanoc + bardzo atrakcyjny Amsterdam w tym czasie.
winetu :
1923 :
Wyczuwam niższą frekwencję. Wielkanoc + bardzo atrakcyjny Amsterdam w tym czasie.
Plus znużenie, 90% lineupu co rok to samo
Niby tak, ale TW zbiera największych, a wśród największych nazwiska się nie zmieniają.
Rav - beda bilety ?
gutek81 :
w DE kulminacja Wielkanocy jest w piątek, u nas niedzielę i poniedziałek
- ze względu na rodzinną tradycję TW niestety odpada.
dwa lata temu mowiłem ze nie pojade nie wytrzymałem i na ostatnią chwile kupilem bilet Sindbada i fruu do frankfurty
rok temu powiedzialem ze pojade co uczynilem. I uważam że to było idalne pożegnanie się z tym festiwalem.
W tym roku miałem nie jechać pierwszy raz od 2007 roku.
i zrobie to
Pozdro
Nie wiem jak kacapy obchodzą Wielkanoc, ale dla nas to trochę lipna data. Trzeba wybrać między bibą a rodziną. U mnie wybór jest raczej prosty: wolę spędzić święta z familią
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
i tak jak gutek napisal,kulminacja w piątek
nigelfrost :
http://www.dniwolne.eu/pl-Europa-%C5%9Bwi%C4%99ta-dni-wolne-od-pracy-Niemcy.html
i tak jak gutek napisal,kulminacja w piątek
Bo tak powinno się to "świętować" . Najwazniejszy dzień świąt chrześcijańskich to na całym świecie WIELKI PIĄTEK - u nas powinno być wolne z urzędu zamiast tych jebanych trzech króli . Ale nie bo u nas się przyjęło ,że święconka w Sobotę i śniadanko Wielkanocne -kulminacja świąt-> Niedziela.
Jakoś po ogłolszeniu lineupu ,nie płaczę ,że się nie pojawię a zawsze wmawiałem sobie ,że to coroczny obowiązek.Ja też odpadam- niestety albo stety bo w zamian wybiorę inny kierunek na wakacje. Kupa edycji z rzędu, zdecydowanie starczy. Mam te same odczucia co Antonio,że trzeba wiedzieć kiedyś zejść ze sceny. Rok przerwy może zrobi na zdrowie albo zakocham się w innym festiwalu i zamienię na stałe,co znowu się znudzi za kolejne X lat. Trzeba się rozwijać..... 10 postów na temat tegorocznej edycji w tym temacie mówi samo za siebie. Chociaż nie powiem, odpali człowiek streaming i trochę pożałuje ,ze grane jest tylko nowości i zamiast porządnie się naćpać i pomoczyć palucha na ulubionych Floorach....będę się stukał jajkiem przy Wielkanocnym sniadaniu
Ostatnio edytowany przez winetu (2015-01-21 11:45:19)
gdzie poza strona mozna dostac bilety,jakies punkty sprzedazy so?
Nie szuka ktoś 1 miejsca w aucie? z Poznania
Mamy ogarnięty nocleg na 5 osób (20 EUR / os)
Dojazd + autostrady: 200 pln
Bilet od Rav'a za 296 pln
Wyjazd niedziela ok. 11-12
Nocleg niedaleko frankfurtu z poniedziałku na wtorek.
Powrót wtorek, w Polsce wieczorem.
Tralien :
Nie szuka ktoś 1 miejsca w aucie? z Poznania
Mamy ogarnięty nocleg na 5 osób (20 EUR / os)
Dojazd + autostrady: 200 pln
Bilet od Rav'a za 296 pln
Wyjazd niedziela ok. 11-12
Nocleg niedaleko frankfurtu z poniedziałku na wtorek.
Powrót wtorek, w Polsce wieczorem.
Gdyby to nie były święta..leciałbym od kopa .
mospin :
No fakt - data jest z dupy
Mospin ale rozumiem że jedziecie ?
Tralien :
mospin :
No fakt - data jest z dupy
Mospin ale rozumiem że jedziecie ?
Jak pojedzie to pije na mój koszt, gra ze mną w szachy i domino!
Nie dam rady pany w tym roku... w święta chrzciny synka brachola... maybe next year...
xavery :
Jak pojedzie to pije na mój koszt, gra ze mną w szachy i domino!
He he
szukam wolnego miejsca u kogos w aucie na wyjazd na time warp.ekipa mi sie wykruszyla i nie na reke mi zebym jechal sam do niemiec. dojade swoim autem na miejsce odjazdu moj nr 795 929 703
TIME WARP TIME WARP TIME WARP
szukam wolnego miejsca u kogos w aucie na wyjazd na time warp.ekipa mi sie wykruszyla i nie na reke mi zebym jechal sam do niemiec. dojade swoim autem na miejsce odjazdu moj nr 795 929 703
ale jeden post wystarczy, serio....
haha, już go ktoś zabrał.
Tegoroczna edycja imprezy Time Warp wyprzedana!
Nam zostało jeszcze kilka pojedynczych sztuk biletów - możliwy odbiór osobisty we Wrocławiu.
Zainteresowanych prosimy o kontakt mailowy: tickets@cc-bookings.com