Pamiętam te biedne biało czarne plakaty
Od początku wiedziałem, że to ściema. Niestety moi znajomi dali się nabrać
winetu :
Do wydarzeń klubowych,halowych chyba już nikt nie robi plakatów.Powątpiewam czy są wogóle potrzebne . W Erze fejsbuka ,cały marketing idzie do sieci. Raczej info trafiło to do wszystkich. ..
chyba w Gorzowie jak będziesz robił bibę i dasz info tylko na fb to trzymam kciuki za powodzenie
Susanna :
winetu :
Do wydarzeń klubowych,halowych chyba już nikt nie robi plakatów.Powątpiewam czy są wogóle potrzebne . W Erze fejsbuka ,cały marketing idzie do sieci. Raczej info trafiło to do wszystkich. ..
chyba w Gorzowie jak będziesz robił bibę i dasz info tylko na fb to trzymam kciuki za powodzenie
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ta dziewczynka dala info tylko na fb i jaki efekt? nie potrzebne były plakaty
Susanna :
winetu :
We wro nikt nie robi plakatow chyba
Antonio :
Susanna :
winetu :
We wro nikt nie robi plakatow chyba
a z kolei np. w Kato sporo jest posterów
plakaty są ważne. nie każdy ma dostęp do facebooka. Nie każdy ma dostęp do każdego na facebooku Facebook to tylko jedno z kanałów marketingowych, które jak każdy ma swoje wady.
Witam. Nie wiem czy dobry dział ale mam do sprzedania 2 bilety na impreze na Sven'a Vath'a cena taka jak z pierwszej puli czyli 99 zl/1szt. Pozdrawiam
Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę pisać na fingtechnofamily@gmail.com
I ja o/
I ja
ja+1 + kinio z żoną, + młody 89+ Mark cane z kolega
wszyscy będą
+2
Bilety dzis zakupione ...Huj oby nie było wystrzału
no i sie zrobiła tradycyjna lista obecności
Teraz wystarczy na fejsa wejść i zobaczyć kto bierze udział. W 90% się raczej sprawdzi ta lista. Pozatym większość z forum to sie i tak zna.
winetu :
Teraz wystarczy na fejsa wejść i zobaczyć kto bierze udział. W 90% się raczej sprawdzi ta lista. Pozatym większość z forum to sie i tak zna.
ja się nie znam
bo nie masz vipa
"Nie będzie niczego "
Mam nadzieję że w tej drukarni mają jakieś wygodne miejsca do "odpoczynku"
Matador ładnie morze pozamiatać Jedziemy