jeśli się odbędzie to na 100% wstrzelą się tak z datą, że nie będę mógł pojechać - mam już wykupiony wyjazd urlopowy w lipcu
Ostatnio edytowany przez Cipek (2012-05-23 19:16:40)
cykoelektryko :
didabomba :
że wam się jeszcze chce pierdolić w tym temacie...
Gdzies tam w głębi, resztki podjarki się jeszcze tlą, choć każdy udaje twardziela - sam jestem ciekaw zakończenia tej akcji ...choć nawet jesli to w tym roku jednak sie odbedzie to chyba jednak wezmę na wstrzymanie i odczekam - no chyba ze milo zaskoczą.
NiewÄ…tpliwie dla miÅ‚oÅ›ników parad pewniejszÄ… opcjÄ… jest' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - szkoda tylko ze sporo dalej
Ktoś to wyjaśni? Bo pojawiło się u Carla Craiga, że niby Love Parade, Berlin, 21 July.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Za to Josh Wink ma coÅ› takiego:
Sat 21 Jul 2012 B-Parade, Berlin, Germany
Maq :
nie martw sie - nawet jesli to sie odbedzie to wiecej jak 1000 osob tam nie bedzie
chocby miałby to być najbardziej skurwiały festyn to w sobotę tą i tak nie mam co robić a fakt ,że do Berlina ledwie 2h jazdy to dlaczego przy takich nazwiskach za darmoszkę się tam nie pojawić....
Fan_one :
cykoelektryko :
didabomba :
że wam się jeszcze chce pierdolić w tym temacie...
Gdzies tam w głębi, resztki podjarki się jeszcze tlą, choć każdy udaje twardziela - sam jestem ciekaw zakończenia tej akcji ...choć nawet jesli to w tym roku jednak sie odbedzie to chyba jednak wezmę na wstrzymanie i odczekam - no chyba ze milo zaskoczą.
NiewÄ…tpliwie dla miÅ‚oÅ›ników parad pewniejszÄ… opcjÄ… jest' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - szkoda tylko ze sporo dalej
na streetparade juz od dawna sie wybieram i wybrac sie nie moge, zreszta juz wielu osobom mowilem o tej imprezie, ale ciezko kogos namowic. ogolnie impreza jest raptem 2 lata mlodsza od love parade (z tego co sie orientuje pierwsza edycja byla w 1991 roku). i nieprzerwanie co rok do tej pory. jest w polsce mniej znana i mniej komercyjna, ale rownie ciekawa co kiedys love parade.
a b-parade.. no coz, chocby byla tam tylko jedna platforma jestem gotow tam pojechac i chetnie odwiedzic ponownie berlin nie rozumiem tej calej zawisci ze strony niektorych tu osob, nie ma parady - źle, ktos chce zrobic parade - tez źle. cala natura wiekszosci polakow
winetu :
Maq :
nie martw sie - nawet jesli to sie odbedzie to wiecej jak 1000 osob tam nie bedzie
chocby miałby to być najbardziej skurwiały festyn to w sobotę tą i tak nie mam co robić a fakt ,że do Berlina ledwie 2h jazdy to dlaczego przy takich nazwiskach za darmoszkę się tam nie pojawić....
zgadzam sie mimo, ze mam troche dalej
fly :
nie rozumiem tej calej zawisci ze strony niektorych tu osob, nie ma parady - źle, ktos chce zrobic parade - tez źle. cala natura wiekszosci polakow
nie chodzi o to że ktoś chce robić paradę, chodzi o to że jest bicie piany o nic, nie ma sensu byś pisał jakieś przemyślenia na temat natury większości Polaków
winet jak bedzie hujowo to zawsze mozna bujnąć na Tempelhoff- Berlin summer rave
oni im chyba specjalnie przyznali prawa do parady ,bo wiedzieli ze nigdy sie nieodbedzie pewnie w polowie czerwca ,badz pod koniec dadza info ,ze lipa i w tym roku
Niepoprawnych optymistow poprosze o bronka przy najblizszej okazji
z niemieckiego niestety noga ... moze komus bedzie siÄ™ ewentualnie chcialo tlumaczyc
'
domyslam sie tylko ze wieści zza odry nie napawają optymizmem
Fan_one :
Widze że temat niezbyt interesujący
Dobra... to spróbuje samemu
<endrju_szuka_zeszytów_z_liceum>
translate google... nie ma tu co komentować
gorzkie żale
winetu :
Fan_one :
<endrju_szuka_zeszytów_z_liceum>translate google... nie ma tu co komentować
gorzkie żale
<endrju_nie_znalazł_zeszytów_i_posłuchał_winetu>
Plotki są ogrzewania i nastroju. Jest tajemnicą poliszynela, że B-Parade musi zmagać się z problemami. Problemy są różnorodne i nie oddalił się z jednego lub dwóch zdań. Ostatecznie jednak wszystkie muszą być poinformowani, co o tym wydarzeniu i jak to trwa.
Na pewno organizatorzy poinformował władze, że wniosek o Festiwalu na 17. Czerwca zostanie wycofany, przyczyny tego są podane w szczegółach te dni oficjalnie. Faza zatwierdzenia powiedzie, wymagania organizatorów do zrozumienia, że nie było żadnego oficjalnego GO nierozliczone inwestorów, sponsorów musiał Duisburgu nad zachowaniem, co było do przewidzenia, był nadal i są kibice i sponsorzy, którzy zasługują na naszą wdzięczność. Nie było i nie ma tak wielu przeciwników i krytyków, też był w zasięgu wzroku. Aby ustanowić paradę do Duisburga był na wielu poziomach, ponad skalistym drogi.
Kiedy stało się jasne, że parada jak planowano na 17th Street Czerwcu będzie dużo bardziej kosztowne niż się spodziewano, organizatorzy mają również ze względu na kurczące się sponsorów starają się wypracować konkretne rozwiązania. Jednak wszystkie rozwiązania prowadzą albo do odgraniczone, co gorsza, niepewna lub parada do ogromnych strat. Eliminacja dostawców kapitału, który powinien zamknąć lukę zamiast sponsorów, ostatecznie doprowadziło do sytuacji, że wniosek musiał zostać wycofany. Realizacja w Tempelhof, przy znacznie mniejszym kosztem, została odrzucona z powodu odbiega od zarządzających portami lotniczymi.
Faktem jest, że planowanie i koncepcja jest do zaakceptowania i że nie była łatwa droga! Brak wsparcia w częściach sceny było widać po długi czas realizacji, nie było też dużo mnożników, którzy zrozumieli, że parada-B jest szansa, aby zrobić nowy początek.
Dla tych, którzy tylko szyderstwo i kpina zostało, chciałbym powiedzieć, że wszystko zostało zrobione w celu ustalenia szeroko zakrojona w Berlinie, parady ponownie, a wielu tak uczyni, do Senatu. Ale Powyższe ograniczenia nie można ignorować wielkość projektu i spin ze tutaj jest tak nie na miejscu. Takie zdarzenie jest tylko do Duisburga w centrum uwagi w zakresie bezpieczeństwa, a tu była koncepcja parady, według władz, najlepszą rzeczą, jaka kiedykolwiek została przedstawiona.
Kto rozmawia z oszustwa lub zakłamaniem, nie zna faktów. Tylko aplikacja i przygotowanie pochłonął ogromne sumy, że nikt nie nosi, kiedy nie jest 100% pewność, że jest to wykonalne!
Reakcje tu na Facebook i wiele mediów i społeczności, wykazał, że parada jest proszony o proszę wiele i takie zdarzenie i tęsknią. Ma wielu zwolenników z tych organizatorów mówili w ostatnich tygodniach wciąż za projekt.
Więcej informacji wkrótce.
Nie przyczyniajÄ… siÄ™ do plotek, Poznaj fakty tutaj, to jest 1:1.
No. To teraz wszystko jasne
Fan_one :
winetu :
Fan_one :
<endrju_szuka_zeszytów_z_liceum>translate google... nie ma tu co komentować
gorzkie żale<endrju_nie_znalazł_zeszytów_i_posłuchał_winetu>
Plotki są ogrzewania i nastroju. Jest tajemnicą poliszynela, że B-Parade musi zmagać się z problemami. Problemy są różnorodne i nie oddalił się z jednego lub dwóch zdań. Ostatecznie jednak wszystkie muszą być poinformowani, co o tym wydarzeniu i jak to trwa.
Na pewno organizatorzy poinformował władze, że wniosek o Festiwalu na 17. Czerwca zostanie wycofany, przyczyny tego są podane w szczegółach te dni oficjalnie. Faza zatwierdzenia powiedzie, wymagania organizatorów do zrozumienia, że nie było żadnego oficjalnego GO nierozliczone inwestorów, sponsorów musiał Duisburgu nad zachowaniem, co było do przewidzenia, był nadal i są kibice i sponsorzy, którzy zasługują na naszą wdzięczność. Nie było i nie ma tak wielu przeciwników i krytyków, też był w zasięgu wzroku. Aby ustanowić paradę do Duisburga był na wielu poziomach, ponad skalistym drogi.
dobrze,że nie kibole
Kolejna próba reaktywacji parady... 18 lipca
"Pociąg miłości" przez Berlin z demonstracją na 10 samochodów z muzyką elektorniczną.
Chcą oficjalnie maksimum przyciągnąc 15 tysięcy osób.Demonstracja by nie sprzątać...
Auta bez sponsorów,kolejna próba reaktywacji parady.... Pod nazwą Loveparade po tragedii
nikt nie chce sponsorowac,wejść w taki projekt.
'
Edit:
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
wydarzenie na fejsie :' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez winetu (2015-03-02 11:32:38)
Będę
wieje chujem,demonstracja od 14-22
keypaul :
tylko godzine krocej niz kiedys pod aniolkiem.a wiadomo ze po wszystkim i tak sie uderzalo do lokali. wiec dziwi mnie Twoje podejscie zwlaszcze ze afiszujesz sie ze byles na LP w 2003 roku
Lato :
keypaul :
tylko godzine krocej niz kiedys pod aniolkiem.a wiadomo ze po wszystkim i tak sie uderzalo do lokali. wiec dziwi mnie Twoje podejscie zwlaszcze ze afiszujesz sie ze byles na LP w 2003 roku
Dokładnie.
Rzekło się ,że jest to powrót do korzeni. Bez sponsorów i tego innego komercyjnego badziewia. Sama idea parady przecież wywodzi się z demonstracji. Już jest wsparcie lokalnych Berlińskich klubów jak Suicide Circus więc zapowiada się elegancko.Czego chcieć więcej.
Ja to widzę tak ,że nawet jak będzie tylko 10 tirów to jadę tam.
I tak nie mam nic lepszego do roboty w SobotÄ™ w wakacjÄ™.
Takich osób jak ja ,którym się marzy powrót parady jest mnóstwo,pojadę tam pewnie wspierać inicjatywę i nie od razu Rzym zbudowano. Na samym Fejsie jest już 10 tysięcy zapisanych i liczba rośnie i rośnie,pocztą pantoflową i po wydaniu artykułu w gazecie odzew i zainteresowanie jest coraz większe. Zawsze marzyło mi się o powrocie parady ale było wiadomo ,że nie pod nazwą starą i ,że potrzeba czasu na zagojenie się ran.Wiadomo ,że chodzi o LOVEPARADE ale nikt tej nazwy nie napisze i nie użyje bo marka jest spalona..w mediach,w polityce,w urzędach o pozwolenia i w sponsoringu przez wiadomo -tragedię. Dla mnie może być Zug Der Liebie ..wbijam w to. liczy się IDEA. Nie interesuje mnie też,że robi to nowa ekipa. Parada w Berlinie to część historii tego miasta po 89 roku,to tradycja,którą trzeba dbać i pielgnować,chcę w tym uczestniczyć dlatego aby zrobić coś dla sceny,jadę tam ze wsparciem. Trzeba walczyć ,tańczyć i próbować. Samo nie wróci.... Kto miał okazję to przeżyć i to nie raz albo i choć raz to wie za czym człowiek tęskni....
Niech na pierwszą edycję przyjedize 100 tysięcy osób,za rok 300 tysięcy......i może akurat wróci pod Aniołek z konkretną liczbę bydła i strach pomyślec co będzie dalej......z mojej strony pełne wsparcie....mimo nawet faktu, że to już chyba 3 cia próba reaktywacji. Mam nadzieję,że skuteczna bo czas leczy rany. Może to jest własnie już w końcu ten moment . Te ich 15 tysięcy to pic na wode fotomontaż.... co mieli oficjalnie napisać we wniosku o pozwolenia dla miasta
Jak będzie lipa ,pójdę na Kebaba na Mehringdamm do Mustafy a after wiadomo w klubie.
Ostatnio edytowany przez winetu (2015-03-04 15:03:23)
Tak właśnie...