Myślę nad wyjazdem i to ostro!
ogarniał już ktoś jakiś nocleg? macie może jakieś namiary na 'nocleg' (zostawienie rzeczy, jakiś prysznic, nie trzeba super warunków) dla 8 osób?
Grudzin :
ogarniał już ktoś jakiś nocleg? macie może jakieś namiary na 'nocleg' (zostawienie rzeczy, jakiś prysznic, nie trzeba super warunków) dla 8 osób?
Trochę późno się zabrałeś za tą organizację. Większość już pewnie zarezerwowana- zostały drogie opcje.
Spróbuj jednak poszukać na campingu Amsterdamse Bos- fajna opcja dla większej liczby osób
biwer :
Grudzin :
Trochę późno się zabrałeś za tą organizację. Większość już pewnie zarezerwowana- zostały drogie opcje.
Spróbuj jednak poszukać na campingu Amsterdamse Bos- fajna opcja dla większej liczby osób
Siemanko
Loty kupione, Nocleg później się ogarnie (ew jak komuś brakuje osoby to jestem chętny)
Bilet też albo teraz albo przed imprezą w tym roku nie ma odpuszczania
Pozdro
Wojtas
lightning3 :
Siemanko
Loty kupione, Nocleg później się ogarnie (ew jak komuś brakuje osoby to jestem chętny)
Pozdro
Wojtas
widze, ze kolega pierwszy raz...?
bilet polecam kupic juz teraz - o dziwo sa jeszcze dostepne (sobota + niedziela i sama niedziela, sobotnie bilety sie wyprzedaly...), w zeszlym roku juz kolo marca nie bylo zadnych, w tym roku wyjatkowo miesiac przed impreza jeszcze sa
noclegu polecam szukac juz teraz, "na ostatnia chwile" moze zostac drogi hotel w centrum Amsterdamu spora ekipa bedzie spac na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników tam mozna wyrwac nocleg za nieco ponad 10E za dobe...
gWEEDy :
lightning3 :
Siemanko
Pozdro
Wojtaswidze, ze kolega pierwszy raz...?
bilet polecam kupic juz teraz - o dziwo sa jeszcze dostepne (sobota + niedziela i sama niedziela, sobotnie bilety sie wyprzedaly...), w zeszlym roku juz kolo marca nie bylo zadnych, w tym roku wyjatkowo miesiac przed impreza jeszcze sa
noclegu polecam szukac juz teraz, "na ostatnia chwile" moze zostac drogi hotel w centrum Amsterdamu spora ekipa bedzie spac na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników tam mozna wyrwac nocleg za nieco ponad 10E za dobe...
Siemanko
no niestety, Awakenings to mój debiut, byłem na tym w Eindhoven, lecz niestety tak jak mówię - tu pierwszy raz.
dzięki za podpowiedź z amsterdamsebos nie znałem tego
bilet ogarniam na dniach zatem
Dzięki i pozdro
Kupie 3 sztuki combiticket na imprezę... niestety moi kumple spóźnili się z przesłaniem kaski i nie zdążyliśmy zakupić.
Czy będzie opcja kupić przed imprezą bilet ?
tey, kupuj szybko na 2 dni osobno
to tylko 10 eur różnicy, a założę się że przed wejściem będzie dużo drożej...
kupilem z angielskiej strony za 2000 zł 3 sztuki, niestety spóźnialscy płacą drożej... na stronce juz nie bylo biletów na pierwszy dzien wiec nie bylo innego wyjścia.
Natomiast mamy 1 - 2 wolne miejsca w kamperze. Jedziemy w czwartek popołudniu ze śląska. W planie jest w piątek zwiedzanie amsterdamu sobota - niedziela impreza i wracamy w poniedziałek.
Opcja spoko bo kamper tanio wychodzi. Więcej info na PRV.
Witam.
Jak by ktoś szukał wolnych miejsc na transport do Amstiego na Awake, to posiadam dwa wolne miejsca w aucie.
Wyjazd w czwartek 25.06 , powrót poniedziałek 29.06
Pzdr
wyjazd ze Szczecina w razie w
Mam do sprzedania jeden combo bilet...cena 85e lub 350zl...jeśli ktoś zainteresowany proszę mnie łapać na księdze mord
kwasny :
kupilem z angielskiej strony za 2000 zł 3 sztuki, niestety spóźnialscy płacą drożej... na stronce juz nie bylo biletów na pierwszy dzien wiec nie bylo innego wyjścia.
.
Ladna przebita
musi :
mam nadzieje ze tym razem sie zobaczymy
zozo :
musi :
mam nadzieje ze tym razem sie zobaczymy
Do zobaczenia za kilka godzin
Jedyny minus po pierwszym dniu: za dużo ludzi. Reszta na +
So one of the most memorable Live shows Arthur and I did was a few weeks ago at Awakenings Festival Amsterdam.
Very happy to be able to share the recording with you although it'll never capture the magic that we felt from all of you people in that tent !
X
Karenn @ Awakenings 2015
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
kosa
Bilety już kupione. Kuźwa, zaś trzeba tyle czekać.
maro :
Maceeeeooooo Yes tausend times Yes
sprzedam karnet 2 dniowy Awakenings 2016 amsterdam. CHĘTNI PISAĆ NA PW!!!!