Jesli Ratajczaka to chyba to' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
byłem tam kilka razy, serwują dobry chmiel, oraz dobra lokalizacja 5-8min z buta od SQ
YO będzie rurabomba
mecz o 16:30 .akurat bede wsiadal do busa
didabomba :
Gife :
Na Ratajczaka dobry pub z browarami. Nie ma szczochów i można brac próbki 100 ml
zobacz kurwa jaki pijaczyna się zrobił!
Nie żartuj sobie, góra 2 browce i koniec
dechomenon :
Jesli Ratajczaka to chyba to' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
byłem tam kilka razy, serwują dobry chmiel, oraz dobra lokalizacja 5-8min z buta od SQ
YO będzie rurabomba
O to, to! nie da się przejść obojętnie obok tego miejsca z tym, że tam meczu nie zobaczysz
Lato :
pytanie do miejscowych...w miare blisko dworca jakis (sport)pub? aby obejrzec polfinal w reczna.przyjazd o 18stej a mecz o 18:30 wiec nie wiele czasu aby gdzies pojezdzic po Poznaniu.
Idz na stary rynek, tam w każdej knajpie znajdziesz piwko + tv z meczem, a stamtąd do SQ 5 min drogi
TT:
22:00 - 01:00 Juniore & Conradq
01:00 - 04:00 Âme *
04:00 - end Canalia
chillroom:
Canalia
* czas grania Ame może ulec wydłużeniu Emotikon wink
+ dokładamy dodatkowe nagłośnienie L'Acoustics
+ special Welcome. visu & UV effects
Już nie mogę się doczekać. Wstyd się przyznać ale ostatni raz w SQ byłem równo 3 lata temu przy okazji konferencji AR i Benoit-Sergio live z Czubalą.... Jaram się
muzycznie impreza po prostu jedna z lepszych na jakich byłem w tym klubie! nawet Rudy się spisał przed Ame Ame przechuj, perełka za perełką, aż żal było opuszczać klub o 6 na pociąg... No i te nagłośnienie petarda!
ale dziewuchy piękne hasały
gutek81 :
6:32 jeszcze grał.
czyli ominęły cie 2 minuty bo skończył o 6.34
fajnie bylo spotkac stara ekipe. muzycznie bomba . ame turbokozak !!! moze ktos kojarzy wal z hiszpanskim wokalem podczas jego grania ?
Lato :
fajnie bylo spotkac stara ekipe. muzycznie bomba . ame turbokozak !!! moze ktos kojarzy wal z hiszpanskim wokalem podczas jego grania ?
a nie francuski?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Jager! pozdr!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników o///
tasieks :
Jager! pozdr!
'
szybka akcja na ostatniej godzinie Pozdro!
Generalnie rozwał totalny, takiej mieszanki różnych dźwięków jeszcze nie słyszałem. Od powykręcanych melodii, po basowe uderzenia. Ciągle coś sie działo, a nie koniecznie to było okraszone szybkim tempem. Ja jeszcze bez alkoholu to lepiej łapałem wszystkie dźwięki. A uniesienia publiki były słyszalne praktycznie przy każdym breaku. Krystian fajnie reagował lekkim uśmieszkiem na kwiki publiki, albo sam się uśmiechał jak mu wyszło przejście. Miał kilka takich wejść, żę nie ogarnąłem - czysty kunszt. Generalnie przy konsoli była barierka. To jak to zobaczyłem pomyślałem sobie -o shit mamy gwiazdę, nie można mu przeszkadzać i podrzucać demówek. Ale ta barierka i tak potem została ominięta. Całościowo - Luta niesamowita. 3 miejsce w rankingu RA jednak do czegoś zobowiązuje. Z zasady nie śledzę żadnych rankingów. Ale tutaj muszę powiedzieć perfekcja selekcyjna, mimo to, że ten set nie był jakoś dynamiczny, to raczej była podróż po oceanach dźwięków, jednak obronła się wyśmienicie dla trzeźwego umysłu
yo.
Ostatnio edytowany przez dechomenon (2015-02-02 08:01:47)
didabomba :
Lato :
a nie francuski?
'
to nie to
Lato :
tasieks :
Lato :
ooooo tak!!!! dzieki
tasieks :
Jager! pozdr!
'
o fuck co za numer ..
Moja znajoma też z butów wyskakiwała przy niektórych wałkach, a siedzi w zupełnie innym klimacie. Kiedyś bywała w SQ, ale takich imprez jak z Ame to nie przeżywała
Nagłośnienie petarda, niech je zostawią już na stałe.
kojarzy ktoÅ› ?
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
mutafix :
kojarzy ktoÅ› ?
unreleased
prawdopodobnie Frankey & Sandrino w Innervisions
tasieks :
mutafix :
kojarzy ktoÅ› ?
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówunreleased
A to ?
Ostatnio edytowany przez mutafix (2015-02-02 21:09:09)
mutafix :
tasieks :
mutafix :
kojarzy ktoÅ› ?
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówunreleased
John Tejada - Beacht Original Mix
pozdr!
skrzynke oproznij
London Grammar - Sights (Dennis Ferrer Remix) '
bylo