MJKriSS :
Msze to ja bede miał poranną w kuli
TYLKO. Chałup widział jak ludzie się tam modlą do słońca.
gutek81 :
jeśli o mnie chodzi to jestem na "nie".
no to wyjebać temat
Dzisaj odbywa sie 1 dzien 1 edycji Time Warp w US. Ja wybieram sie jutro ze wzgledu na to ze potrzebuje regeneraci po 3 tygodniowym maratonie po Europie, a i line up jest o niebo lepszy w sobote. Postaram sie zdac jakakolwiek relacje jak to wygladalo. Miejsce w ktorym odbywa sie impreza moze byc ciekawe poniewaz sa ta stare hangary, magazyny na Brooklynie. Bylem juz tam na baletach i lokalizacja jest calkiem mroczna i klimatyczna : )
i jak było na TW US?
RomeY :
i jak było na TW US?
Nie wiem jak było, ale 1 panna wrzystko nakręciła
winetu :
RomeY :
i jak było na TW US?
Chyba oberwało mu się głosnikiem od Ryszarda
hahahahah Rysiek szala : ) Ciezko mi porownywac do Time Warp De bo nigdy nie bylem. Natomiast muzycznie wedlug mnie jak najbardziej na plus. Panpot, Sven i Rysiek zagrali mocno : ) Moze to efekt bawienia sie pod sama konsoleta i zapewne takze naglosnienia, ktore bylo dobre. Co do miejsca to bylo to w starym magazynie. Ogrom miejsca. Na sam teren imprezy dowozili autobusami szkolnymi : )
Podsumowujac dla mnie na wielki plus, ze wogle cokolwiek sie dzieje na tym kontynencie. Czerpie z tego co jest, lecz do Europy im daleko, nie wspominajac o publice.
Jest zawsze w ten weekend alternatywa na coÅ› nowego.....
Musze namówić familię na święta w NL . Szwagierka mieszka w okolicach Amsterdamu więc jak rzucę pomysł ,że jedziemy do niej na rodzinny wyjazd to na noc nie będę im potrzebny i spierdole na festwal hahaha. Przynajmniej żony nie zostawię w PL i może się to udać
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - wlota na 2 dniowy festiwal 79 euro.'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Adriatique
Âme [dj]
Andhim
Arjuna Schiks [live]
Art Department
Barnt
Boddika
Boris Brejcha
Boris Werner
Breach b2b Cinnaman
Chaiba
Cristoph
Culoe De Song
CW/A Live [Clockwork & Avatism]
Dale Howard
Danny Daze
David August [live]
De Sluwe Vos
Dixon
Dj Koze
Dusky
Elias Mazian
Extrawelt [live]
Finnebassen
Florinsz Janvier
Friend Within
Gardens Of God
George Fitzgerald
Happa
Hot Since 82
Ian Pooley
Illesnoise
Jamie Jones
John Talabot b2b Job Jobse
Joris Delacroix
Kölsch [dj]
Locked Groove
Maceo Plex
Makam
Malawi
Malbetrieb
Mano Le Tough
Mees Dierdorp
Michael Mayer b2b Roman Flügel
Midas 104
Mind Against
Miss Melera
Motor City Drum Ensemble
Move D
Noir
Oliver Koletzki b2b Niko Schwind [live]
Oliver Schories
Pachanga Boys
Pantha Du Prince [live]
Patrice Baumel
Presk
Prunk
Raw Disctrict
Recondite [live]
Rone [live]
Sandeep
Satori [live]
Scuba
Shall Ocin
Sidney Charles
Steve Rachmad
Ten Walls [live]
The Drifter
Tom Trago
Tsepo
Weval [live]
Worakls [live]
maydayboy :
nie wspominajac o publice.
można coś więcej na ten temat?
Wojtazz :
Za takie akcjÄ™, lubiÄ™ go Jeszcze bardziej.
xavery :
Wojtazz :
Za takie akcjÄ™, lubiÄ™ go Jeszcze bardziej.
tzn. jak, można komuś krzywdę robić, nie można normalnie zwrócić uwagi?
RomeY :
maydayboy :
nie wspominajac o publice.
można coś więcej na ten temat?
Amerykanie sa bardzo dziwnym podgatunkiem ludzi. Ciezko to opisac. Poprostu trzeba troche poprzebywac wsrod nich i zobaczyc. : )
maydayboy :
winetu :
RomeY :
i jak było na TW US?
Chyba oberwało mu się głosnikiem od Ryszarda
hahahahah Rysiek szala : ) Ciezko mi porownywac do Time Warp De bo nigdy nie bylem. Natomiast muzycznie wedlug mnie jak najbardziej na plus. Panpot, Sven i Rysiek zagrali mocno : ) Moze to efekt bawienia sie pod sama konsoleta i zapewne takze naglosnienia, ktore bylo dobre. Co do miejsca to bylo to w starym magazynie. Ogrom miejsca. Na sam teren imprezy dowozili autobusami szkolnymi : )
Podsumowujac dla mnie na wielki plus, ze wogle cokolwiek sie dzieje na tym kontynencie. Czerpie z tego co jest, lecz do Europy im daleko, nie wspominajac o publice.
fajnie ze na forum gsz mozna poczytac jakas relacje z usa
chris8 :
maydayboy :
winetu :
Chyba oberwało mu się głosnikiem od Ryszardahahahahah Rysiek szala : ) Ciezko mi porownywac do Time Warp De bo nigdy nie bylem. Natomiast muzycznie wedlug mnie jak najbardziej na plus. Panpot, Sven i Rysiek zagrali mocno : ) Moze to efekt bawienia sie pod sama konsoleta i zapewne takze naglosnienia, ktore bylo dobre. Co do miejsca to bylo to w starym magazynie. Ogrom miejsca. Na sam teren imprezy dowozili autobusami szkolnymi : )
Podsumowujac dla mnie na wielki plus, ze wogle cokolwiek sie dzieje na tym kontynencie. Czerpie z tego co jest, lecz do Europy im daleko, nie wspominajac o publice.fajnie ze na forum gsz mozna poczytac jakas relacje z usa
Chyba tylko ja z tego forum przebywam aktualnie w USA...
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników early bird tickets poszly w pare godzin , nawet nie zdarzylem kawy wypic