linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Jeden z najlepszych klubów w Berlinie przenosi swój klimat do Wrocławia!
Po bardzo udanych imprezach we Wrocławiu m.in z Dixonem, Dinky i Lucy legendarny berliński klub watergate club "official" postanowił przenieść klimat swoich imprez do Polski. Jako termin wybrał jedyny taki dzień w roku, dzień w którym imprezują wszyscy! W tę wyjątkową sylwestrową noc usłyszymy rezydentów klubu oraz przedstawicieli wytwórni płytowej Watergate Records, którzy zaprezentują najlepsze kawałki roku 2014, które gościły na parkiecie ich drugiego domu, jakim ze spokojem można nazwać lokal przy Falckensteinstr. 49.
Imprezę organizuje specjalista w dziedzinie epokowych imprez sylwestrowych - Suck My Bass, będzie to już trzecia edycja Behind The Mask!
Miejscem naszej zabawy nie może być inne jak Sala Gotycka!
Świetnie przyjęta przez nasze Halloweenowe gwiazdy, a przede wszystkim przez Was, którzy doceniliście nasze starania i moc nagłośnienia, które udało się nam uzyskać!
DJs :
Ruede Hagelstein / Watergate, Upon You Records, Berlin
Lee Jones / Watergate, Aus Music, Berlin
Łukasz Napora/ Audioriver Festival, czworka
+ support
+ Suck My Bass
2nd Stage:
Suck My Bass Showcase
bilety :
I Pula 49 PLN (LIMITOWANA ILOŚĆ : 50szt) od 20.11 SOLD OUT
II Pula 59 PLN po wyczerpaniu I Puli do 14.12
III Pula 79 PLN 15-12 - 23.12
IV Pula 99 PLN 24.12 - 31.12 (limitowana ilość także na bramce)
w sprzedaży przez Biletomat.pl - bilety online od 20.11.
Ostatnio edytowany przez Chałup (2014-12-10 14:05:04)
skuszę się jeśli jeszcze dorzucą kogoś pokroju Lee Jones'a, bo narazie jak na tą cenę to bida straszna
ale miejscówka daje radę, nawet bardzo
Addicted :
skuszę się jeśli jeszcze dorzucą kogoś pokroju Lee Jones'a, bo narazie jak na tą cenę to bida straszna
Dosłownie... pięć dych i w terminie na Sylwestra i z dwom rezydentami Watergate...mówisz ,że bida straszna ? Ja pierdole ,cebulaku, rozpierdalasz mi nadgarstki. .
Addicted :
ale miejscówka daje radę, nawet bardzo
Lee Jones jest w składzie
1wsza pula wyprzedana
winetu :
Addicted :
Dosłownie... pięć dych i w terminie na Sylwestra i z dwom rezydentami Watergate...mówisz ,że bida straszna ? Ja pierdole ,cebulaku, rozpierdalasz mi nadgarstki. .
50 sztuk za pięć dych to tak jakby ich nie było, a fakt, że zagra dwóch rezydentów Watergate jakoś nie wywołuje u Mnie palpitacji serca, w przeciwieństwie do ciebie jak widzę skoro masz problem z nadgarstkami
Addicted :
winetu :
Addicted :
50 sztuk za pięć dych to tak jakby ich nie było, a fakt, że zagra dwóch rezydentów Watergate jakoś nie wywołuje u Mnie palpitacji serca, w przeciwieństwie do ciebie jak widzę skoro masz problem z nadgarstkami
u mnie wywołuje radość, bo jestem pewny genialnie poprowadzonej nocy
Bida w huj.. Tyle w temacie
Addicted :
50 sztuk za pięć dych to tak jakby ich nie było, a fakt, że zagra dwóch rezydentów Watergate jakoś nie wywołuje u Mnie palpitacji serca
Druga pula jest całe 10 złoty droższa.....
mniej więcej w tej samej cenie na Sylwestra przywita was z otwartymi ramionami każde regionalne disco albo tańcbuda remiza na Wiossce gwarantując Szampańską zabawę w rytmach najlepszego EDM-U....prosto z ESKI serwowana przez lokalnegoo maestro kunsztu Djskiego..... DJ CZOPKE. Który co prawda nie kasuje jak rezydenci Watergate (plus extra Stawka Sylwestrowa) więc zysk z biletów idzie nie na booking a do właściciela lokalu. Póki co to nie widziałem albo nie przewinęła mi się(jak jest to chętnie się dowiem). jeszcze przez bodajże FB jeszcze tak kozacka opcja albo tego pokroju w innych ośrodkach typu Poznań , Kraków, Warszawa...ale i im życzyłbym dobrych grajków a nie tylko swojskiego spędu lokalnych wymiataczy
Każdy ma wybór.... jak ktoś nie ma ochoty na domówkę a ma ochote na klubowego Sylwestra to jest to doskonała okazja za niską cenę. Nie każdego stać na Berlin by robić sobie wojaże p... albo nie mieszka go tak bisko jak Ja... teraz fragment Berlińskiej sceny przyjeżdza komuś pod nos do rodzinnego Miasta ,Województwa i każdy kto przyjdzie to na pewno nie wyjdzie zawiedziony...więc zamiast szanować ,że ktoś to organizuje i jest jakaś OPCJA to już jest polskie piekiełko z pierdoleniem ,że BIDA i chujnia ...jak się nie podoba to można zostać w domu tyle w temacie
Jakbym miał taką opcję u siebie w mieścinie to bym się ani chwili nie zastanawiał. Słyszałem tych panów dziesiątki razy,nigdy nie zawodzą P.S Lee Jones na Plotzlich ..kozak ...
Ostatnio edytowany przez winetu (2014-11-25 08:49:34)
winetu :
Nie każdego stać na Berlin by robić sobie wojaże
Zwłaszcza, że spora część ludzi żyje jeszcze tak' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Dobra opcja, chyba się bujnę jak nie będzie nic ciekawszego w Polsce.
RomeY :
Dobra opcja, chyba się bujnę jak nie będzie nic ciekawszego w Polsce.
Rusz dopę do Berlina
A tak - miejsce imprezy fajne, ludzie też, Lee niech zagra 3-4 h,
Lepsze to niż siedzieć w domu, iść na Rynk czy marudzić przed komputerem.
zdjęcia sprzed miesiąca z biby z Lucy i Dinky
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
jak mnie kto przenocuje do wbijam
BILETY, WÓDECZKA, JEDZENIE!
Dla bardziej wymagających klubowiczów otwieramy sprzedaż biletów VIP w skład, których wchodzą następujące profity:
- miejsce siedzące (antresola na poziome Stary Klasztor)
- ciepły bigos (ok godz 1:00)
- paluszki kurczakowe
- sery, wędliny, przekąski
- 0,5 L wódki na dwie osoby
CENA ZA OSOBĘ : 139 PLN (bilet wstępu oraz miejsce w strefie VIP)
- bilety dostępne pod naszym mailem : suckmybasss@gmail.com
- każdy rodzaj biletu do zakupienia na miejscu: Stary Klasztor, Purkyniego 1 w godzinach 13:00-22:00
- informacje : 690 497 222 Kuba
+ Łukasz Napora
Chałup :
- ciepły bigos (ok godz 1:00)
kapusta jest źródłem wszelkiego zła !
Tylko w tym tygodniu i tylko dla zorganizowanych grup przyjaciół, którzy chcą oprócz dużego parkietu mieć także miejsce dla siebie.
Oferujemy Wam miejsca siedzące przy wspólnym stole, starter w postaci butelki wódki, a wszystko to na poziomie Stary Klasztor, który będzie kameralna odskocznią od Watergate'owych szaleństw na parkiecie Sali Gotyckiej.
Poniżej ceny za pakiet biletów jeśli zdecyduje się na wspólny zakup 5,8 lub 10 wejściówek!
1) 5 biletów za 349 PLN oraz pół litra wódki od nas w prezencie
2) 7 biletów za 419 PLN oraz 0,7 litra wódki od nas w prezencie
3) 10 biletów za 499 PLN oraz 1 litr wódki od nas w prezencie
Propozycja ważna do niedzieli. Szczegółowe informacje oraz zamawianie biletów przez maila suckmybasss@gmail.com. W razie pytań dzwoncie lub piszcie - 691497220
+ Senthia
'
konkurs dziś...
Stawiam się tu
Będziemy oczywiście;) + Kwaśny
biwer :
Będziemy oczywiście;) + Kwaśny
fuck.. mialem do Was pisac..
SOLD OUT
'
20.30 - 22.30 Senthia
22:30 - 00:30 Lee Jones Music
00:30 - 02:30 Ruede Hagelstein
02:30 - 04:00 Lukasz Napora
04:00 - 05:30 Michał Macewicz
05.30 - 07.00 myself
07.00 - 08.30 HLSB b2b Kret
Ostatnio edytowany przez Chałup (2014-12-31 00:32:20)