jakies dobre słuchawki z wbudowanym mp3?? poleci ktos cos... cos do sluchania na silowni i poza nia... ??
Szukam słuchawek do Abletona. Ostatnio te poleciały z ceny, podobno dobre. Miał ktoś z nimi styczność ?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
i
'
shenneiser HD205 za te cene lepszych nie znajdziesz,
akg 618 dj tez sÄ… fajne 115 db
chris85 :
Szukam słuchawek do Abletona. Ostatnio te poleciały z ceny, podobno dobre. Miał ktoś z nimi styczność ?
'
i
'
Eh zapraszam do sklepu aby sprawdzić czy Ci dany dźwięk z ów słuchawek pasuje
a tutaj masz jeżeli chcesz polegać jedynie na informacjach z sieci (pierwszy znaleziony wynik testu K271 )' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników lecz sÅ‚uchawki majÄ… pasować Tobie a nie panu przeprowadzajÄ…cemu test
Kędzior S_c :
Kędzior S_c :
karwasz twarz...
Sennheiser prezentuje słuchawki za 50 000 USD
25 lat temu Sennheiser zaprojektował słuchawki Orpheus HE90 w limitowanej edycji 300 sztuk, które kosztowały 16 000 dolarów. Model ten przechodził lifting od dekady (!) i właśnie doczekaliśmy się jego oficjalnej zapowiedzi. Poznajcie najdroższe słuchawki świata.
'
PHILIPS SHL3000
'
'
od czwartku w biedrze za 39zl, warto ?, tak do laptopa tylko
sr-71 :
PHILIPS SHL3000
'
'
od czwartku w biedrze za 39zl, warto ?, tak do laptopa tylko
mam te słuchawki. są lekkie, nie cisną
moim zdaniem do lapka i normalnej pracy spokojnie wystarczą (ale do niczego więcej)
przewód trochę krótki, ale da się żyć
kanluk :
sr-71 :
PHILIPS SHL3000
'
'
od czwartku w biedrze za 39zl, warto ?, tak do laptopa tylkomam te słuchawki. są lekkie, nie cisną
moim zdaniem do lapka i normalnej pracy spokojnie wystarczą (ale do niczego więcej)
Od paru lat lat mam Senki hd202 które kosztowaly 100zł ale już zrezane są, to co byscie polecali tak do 100zł ?
sr-71 :
Od paru lat lat mam Senki hd202 które kosztowaly 100zł ale już zrezane są, to co byscie polecali tak do 100zł ?
akg k518.
budi22 :
sr-71 :
akg k518.
Polecam rowniez te akg, uzywam ich pare lat i jestem zadowolony.
Ostatnio edytowany przez Astrix (2016-05-17 12:48:25)
kanluk :
sr-71 :
PHILIPS SHL3000
'
'
od czwartku w biedrze za 39zl, warto ?, tak do laptopa tylkomam te słuchawki. są lekkie, nie cisną
Jednak słabe ,senki hd 202 dużo lepsze,;-) przynajmniej na laptopie bo nie testowałem na lepszym sprzecie audio ale z senkami hd 202 też miałem problemy bo jedna z słuchawek padła chwile po zakupie ale niby to był kabel i musiałem reklamowac dopiero potem było ok.Niby to jest lub była powszechna wada tych słuchawek,obecnie na Ceneo za 119zł .
sr-71 :
kanluk :
sr-71 :
PHILIPS SHL3000
'
'
przewód trochę krótki, ale da się żyćJednak słabe ,senki hd 202 dużo lepsze,;-) przynajmniej na laptopie bo nie testowałem na lepszym sprzecie audio ale z senkami hd 202 też miałem problemy bo jedna z słuchawek padła chwile po zakupie ale niby to był kabel i musiałem reklamowac dopiero potem było ok.Niby to jest lub była powszechna wada tych słuchawek,obecnie na Ceneo za 119zł .
To pewnie ich częsta wada tzn samego wtyku, mam Sennheiser 205 i też musiałem zmienić wtyczkę na szczęście kabel jest na tyle długi że można to zrobić pewnie jeszcze z 10 x
Jak byś kiedykolwiek chciał zmienić wtyczkę to polecam Neutrik'a, do tej pory hula aż miło
sprzedam sennheiser hd280 pro za 400 pln, idealny stan. duży i mały jack
Siema,
Czy ktoś się może wypowiedzieć na temat. Które wybrać ?
Sennheiser hd 25
vs
Urbanears Zinken
Sennki znam testowałem.
Urbany coraz częściej spotykam na głowach DJ, natomiast nie mam żadnej adekwatnej opinii na ich temat. ( wydają się trochę zabawkowe,i tak naprawde nie wiem jak grają.
ktoś testował obydwie pary? i może się wypowiedzieć co warto kupić ? Tańsze niewiadome Urbany czy może lepiej dołożyć na Sennki i żyć spokojnie ?
Matush87 :
Siema,
Czy ktoś się może wypowiedzieć na temat. Które wybrać ?
Sennheiser hd 25
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
vs
Urbanears Zinken
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Sennki znam testowałem.
Urbany coraz częściej spotykam na głowach DJ, natomiast nie mam żadnej adekwatnej opinii na ich temat. ( wydają się trochę zabawkowe,i tak naprawde nie wiem jak grają.
ktoś testował obydwie pary? i może się wypowiedzieć co warto kupić ? Tańsze niewiadome Urbany czy może lepiej dołożyć na Sennki i żyć spokojnie ?
Dlugo sie zastanawiałem które kupić:
Kupiłem senki cena za senki 109 funtów
to bardzo mała rożnica.
Urbany ma Radek Cyman, Naphta i Wojtek z catzów.
Znam ich opinie.
sÄ… z nich zadowoleni.
pozdro
rozumiem, że chodzi o doki ? z czym mają grać ?
poczytaj o Soundmagic PL11 i Awei ES400i.
te drugie sam używałem jako zapasówki i grały całkiem znośnie jak na swoją cenę.
Ostatnio edytowany przez budi22 (2016-12-16 22:00:32)
LSDj :
douszne sluchawki w granicach +/- 50zł ... wiem ,że Ciężka sprawa ale może ktoś coś ...
'
W media expert w obecnej gazetce sa w/w jbl za 59zł
'
45 zł,są też inne modele tej firmy
'
Pioneer też ma spory wybór ,mam jakies za 40-50zł z 3 lata ,ale chyba nie ma ich na tej liście już ,ale całkiem spoko grają podłączone do telefonu,w środku mają napewno tzw. srebrną kratkę ;-) i podstawa to dopasowanie do ucha bo co z tego jak dźwięk dobry jak za male albo za duże ;-) trzeba na miejscu dopasować ;-).Allegro itd. nie ogarniam bo tam 1500 modeli różnych .
Ostatnio edytowany przez sr-71 (2016-12-16 22:51:26)
LSDj :
douszne sluchawki w granicach +/- 50zł ... wiem ,że Ciężka sprawa ale może ktoś coś ...
kupiłem z 4 lata temu Philipsa w Saturnie są ze mna do dzisiaj. Polecam
Wcześniej miałem Kosy i Senki który wiadomo byly o wieledroższe i lepsze.
Ale z tych philipsów jestem naprawde zadowolony bo duzo przeszły.
Sprawdz również
XiaoMi Earphone
ale tutaj cena powyżej 100 zł lekko . ale na bank warto.
Pozdro
Słuchawki douszne pchełki do 150 pln...jakie polecacie?
Na tą chwilę, najbliżej mi zakupu Sennheiser CX 300-II Precision Black...posiadał ktoś z was ten model słuchawek? Proszę o opinie
pchełki a dokanałówki to dwie różne sprawy.
czym Ci to ma grać ?
zerknij na Fischer Audio Eterna, NuForce'y NE-700x, Soundmagic E10,
budi22 :
pchełki a dokanałówki to dwie różne sprawy.
czym Ci to ma grać ?
zerknij na Fischer Audio Eterna, NuForce'y NE-700x, Soundmagic E10,
chodzi mi o dokanałówki, przyszłe sluchawki będa używane głównie na smartfonie, podczas jazdy na rowerze czy na siłowni