Ja z ekipÄ… prawdopodobnie pociÄ…giem z Czeskiego C-na.
+ na deepie Worakls Będzie nastrojowo
Zamierzam jechać.
kurna... moze teraz w koncu pojade... niech mnie ktos pierdolnie ze mam jechac!
ja lece Z Londynu dzien przed impreza z 3 znajomych, i planujemy gdzies w okoicy imprezy hotel wziasc
Z Apo zrobiła się fantastyczna imprezka. Chcesz iść na techno, to idziesz na techno, chcesz hardtechno, walisz na tą scenę, chciałbyś/chciałabyś się wyluzować, to idziesz na deepy/tech house. Byłem rok temu i zostałem totalnie miło zaskoczony. Dominik, Kaiserdisco, Eto & Gab, idealny mariasz gatunkowy. Podsumowując, piękna i k*rewnie dobra impreza. Do tego wszystko jest poukładane jak należy, nie ma jakiś chorych kolejek, wszystko na luzie. Po prostu Wszedłem na hale i odpłynąłem, od razu czuć KLIMAT. Jeździłem parę ładnych lat do Spodka (co roku niestety słabiej), ale skład na Apo jest najbardziej 'konkretny' ze wszystkich imprez jakie dała Matka Ziemia. Polecam wybrać się do 'naszych' Czech, nie zawiedziecie się i tyle w tym temacie.
Jedzie ktoÅ› z Was busem z Katowic!? pzdr
LSDj :
Marc_X :
kurna... moze teraz w koncu pojade... niech mnie ktos pierdolnie ze mam jechac!
za kurna nie pojedziesz
ja nie pojade? pojade i chuj
WORAKLS, OBI, Insekt, Fatima i jade stamtÄ…d pokiereszowany..
ps. ktoÅ› kuwa z GSZ jedzie do jasnej ciasnej??
hardsoul :
WORAKLS, OBI, Insekt, Fatima i jade stamtÄ…d pokiereszowany..
ps. ktoÅ› kuwa z GSZ jedzie do jasnej ciasnej??
ja sie wybieram lece dzienw czesniej z Londynu
Hardtechno zawsze będzie w moim sercu, ponieważ tak naprawdę, od tego to wszystko się rozpoczęło (klub Regres, małolat który pragnął ostrych dzwięków), maydayboy coś dla twojego władcy i pana Hellaaaa (od 3:30 minety)'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Apo coraz bliżej, to może być piękne połączenie dzwięków. WORAKLS inna bajka, OBI inna bajka i to jest PIĘKNE.
N'to, potomkiem Worakls ehhh będzie PIĘknie i koniec z tym tematem.
hardsoul :
Hardtechno zawsze będzie w moim sercu, ponieważ tak naprawdę, od tego to wszystko się rozpoczęło (klub Regres, małolat który pragnął ostrych dzwięków), maydayboy coś dla twojego władcy i pana Hellaaaa (od 3:30 minety)'
Apo coraz bliżej, to może być piękne połączenie dzwięków. WORAKLS inna bajka, OBI inna bajka i to jest PIĘKNE.
wladcy ? o czym ty piszesz ?
W secie jest motyw z Hellraiser'a, chciałem ten post ująć pod innym kontekstem, źle to odebrałeś.
hardsoul :
W secie jest motyw z Hellraiser'a, chciałem ten post ująć pod innym kontekstem, źle to odebrałeś.
hahaha oooo teraz czaje. Wiesz co juz dawno tego filmu nie ogladalem tak szczerze mowiac Sety to na Apo zacne beda grac
Ponieważ, będzie zacnie, tak po prostu..
ps. Hellriaser: dla niektórych kiczowaty, dla niektórych dobry, dla niektórych chory.. Każdy film to 'subiektywna opinia'.
Apo coraz bliżej maydayboy trza będzie się zgadać na jakimś występie
ps. to naprawdę świetna impreza!
hardsoul :
Ponieważ, będzie zacnie, tak po prostu..
ps. Hellriaser: dla niektórych kiczowaty, dla niektórych dobry, dla niektórych chory.. Każdy film to 'subiektywna opinia'.
Apo coraz bliżej maydayboy trza będzie się zgadać na jakimś występie
ps. to naprawdę świetna impreza!
Nie ma problemu. Ja bede juz w czwartek tam
to śmiga ktoś jeszcze na Apo?
jakis zorganizowany wyjazd?
No właśnie jest organizowany jakiś wyjazd? miał być organizowany przez GTV Party Bus, ale pisałem do nich maila to mi odpisali, że nie wiadomo czy wyjazd się odbędzie bo na razie nie ma zainteresowania.
pare osób z Warszawy i Radomia podobno
Marc_X :
to śmiga ktoś jeszcze na Apo?
jakis zorganizowany wyjazd?
Może to głupie co napisze, ale dla samego ducha imprezy, warto odwiedzić Brno i wejść na tą imprezę z nastawieniem, będzie jak będzie. Uwierzcie tylko, że będzie,... rozjeb.
Ktoś jedzie z was z Katowic, bądź pobliska? pzdr
osobiście jadę Party Busem z Katowic, ktoś z forumowiczów jedzie tym busem z Katowic? pozdro, będzie grubooo
hardsoul :
Z Apo zrobiła się fantastyczna imprezka. Chcesz iść na techno, to idziesz na techno, chcesz hardtechno, walisz na tą scenę, chciałbyś/chciałabyś się wyluzować, to idziesz na deepy/tech house. Byłem rok temu i zostałem totalnie miło zaskoczony. Dominik, Kaiserdisco, Eto & Gab, idealny mariasz gatunkowy. Podsumowując, piękna i k*rewnie dobra impreza. Do tego wszystko jest poukładane jak należy, nie ma jakiś chorych kolejek, wszystko na luzie. Po prostu Wszedłem na hale i odpłynąłem, od razu czuć KLIMAT. Jeździłem parę ładnych lat do Spodka (co roku niestety słabiej), ale skład na Apo jest najbardziej 'konkretny' ze wszystkich imprez jakie dała Matka Ziemia. Polecam wybrać się do 'naszych' Czech, nie zawiedziecie się i tyle w tym temacie.
Jedzie ktoÅ› z Was busem z Katowic!? pzdr
miałem bardzo podobne odczucie jak byłem 2 lata temu
w tym roku jade również