mam 2 bilety z pierwszej puli do sprzedania ,info priv
impreza przełożona na 31/10/2014 z powodu remontu
Ps. A to spoko bo teraz się obudzili i nie wiedzieli o planowanym remoncie..
żenada
RedGirl :
żenada
mało powiedziane <wiesza psy na organizatorach>
strategia organizatora była taka: bookujemy Hell'a na październik, a ogłaszamy na czerwiec. kasa z przedsprzedaży biletów będzie na remont
Łazan :
impreza przełożona na 31/10/2014 z powodu remontu
Ps. A to spoko bo teraz się obudzili i nie wiedzieli o planowanym remoncie..
Serio ? lol fajna akcja
Zobaczymy kurwa Hella jak Reprezentacja Polski mundial w Brazylii na jutub :F A może Hell jest na d-toxie po raz 435?;f
mnie to akurat pasi
Fabryka
Wczoraj o 17:06
UWAGA ! UWAGA !
Z powodu prac remontowych, które niestety musimy przeprowadzić w klubie, jesteśmy zmuszeni przełożyć imprezę z DJ Hell.
Nowa data, potwierdzona już z managementem to chyba jeszcze lepszy termin bo Halloween 31/10/14!
Ci, którzy kupili bilety mogą oczywiście dokonać zwrotów na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw,
lub zwyczajnie zachować je na październikową datę.
Przepraszamy za wszelkie utrudnienia i mamy nadzieję, że zobaczymy Was w Halloween !
gr8man :
Jest możliwość zwrotu biletów ? bo na stronie biletomat.pl nic nie pisze na ten temat
ja dostałam od nich takiego maila:
Witam,
niestety ale z powodu prac remontowych, które muszą zostać przeprowadzone w klubie, planowany na 27.06 występ DJ Hella w krakowskiej Fabryce, został przełożony na termin 31.10.
Wszystkie bilety zakupione za pośrednictwem Biletomat.pl zachowują swoją ważność na nowy termin wydarzenia. Można je również zwracać na podstawie formularza, który znajduje się w załączniku. W tym przypadku prosiłbym o podesłanie podpisanego scanu dokumentu na adres witaj@biletomat.pl najpóźniej do 31.07.
Helmut Geier / Ascet :
https://www.facebook.com/StromClub wtf?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
od samego początku coś mi się w tej bibie nie podobało ;/
Helmut Geier / Ascet :
https://www.facebook.com/StromClub wtf?
Hell najpierw grał dla kilku osób na imprezie w środku tygodnia z okazji otwarcia "super" klubu MINUS, teraz przełożyli mu gig z powodu remontu wcale bym się nie zdziwił gdyby managment Hella lub sam Hell wyjebał się na polską imprezę
skoro ma wiedeń wpisany w to będzie wiedeń ale w zamian impreza zostanie przeniesiona na jeszcze lepszy termin więc nie wiem po co tu te całe oburzenie ! wrr
Poznań również nie jest (jeszcze?) wpisany
No także teeego, hmm Hell'a niestety nie będzie...
Zawsze możecie jechać tu....
'
didabomba :
A to wolałbym już jednak do Berghain , zupełnie inny świat
Pozatym jak to u nas czasem w PL bywa nie ma strachu o wysad
winetu :
'
czy mozna jechac w ciemno bez biletu?
mathew :
winetu :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwczy mozna jechac w ciemno bez biletu?
Tak, bilet kupisz na miejscu