Nie jesteś zalogowany.

72 73 74 75 76 
 83

• Gadka
  •  » Trójmiasto - Imprezy

#1826 2014-07-08 16:04:15 Re: Trójmiasto - Imprezy

Byc23k
Człowiek Wódka - pół człowiek, pół litra
Serwis

Re: Trójmiasto - Imprezy

zgadzam się, chciałem coś już wcześniej o tym "miejscu" napisać ale się powstrzymałem

#1827 2014-07-08 22:58:50 Re: Trójmiasto - Imprezy

meg_cocaine
GSz User

mitchel :

mitchel :

taa widziałem smile

ta impreza to jakas farsa, na plus tylko lokalizacja miejscowki (dach, morze, plaza), reszta to jakas masakra!
od poczatku, Pani na wejsciu skrecona jak ta lala, bilety przy wejsciu po 20pln, a w presale 30pln big_smile, tutaj mysle, ze Gonzo moze dodac dwa slowa od siebie big_smile malo ludzi niestety - to wina slabej promocji po czesci, male piwko 12pln, lufa czystej 22pln yikes mina barmana, który wydaje Ci 8pln po zlotowce i nie zostawiasz mu napiwku - bezcenna smile
impreze skonczyli o 1.00 gdzie zaznacze ze Sascha mial grac do 2.00 (co prawda zaczal troche wczesniej), a po nim do 4 ktos jeszcze - patrz tt !!! niektorzy jak widzialem przyjechali specjalnie tylko na 24 zeby sobie 2 godzinki posluchac Sasche, a tu zonk hmm
dodam jeszcze srednie zainteresowanie samym Sascha ze strony organizatorow/gospodarzy podczas jego grania, taki szczegol, ale chyba dosyc wazny?!
no i na koniec taka mala dygresja a propos ludzi, niektorzy tam wygladali jak zywcem wyjeci z Warsaw Shore, niby chuj mi do tego, ale nie czulem sie tam komfortowo!

reasumujac chuj nie Rooftop!
ciekawi mnie tylko jak bedzie na SeaZone festival gdzie 3 dni ma byc Rooftop after chytry
@ Rav mysle, ze C&C powininno sie upewnic jak to z tym graniem na dachu wyglada, bo podpobno gosciom z hotelu nizej halas przeszkadza ??!!

idealnie opisana impreza - zapomniałeś napisać o nagłośnieniu - porażka, u mnie w domu jedna kolumna wieży ( prezentu z 18ki ) gra głośniej, ale się wkurwiłam, Sascha grał takie piękne wałki a cała reszta była taka masakryczna sad  strasznie smutne miejsce !

#1828 2014-07-09 09:30:58 Re: Trójmiasto - Imprezy

dechomenon
GSz User

RomeY :

Przecież ta cała Zatoka Sztuki oraz plaża tam to jest lanserka dla pseudomodelek z warszafki oraz próbującym im dorównać klubokurwiszonom z Sopotu. Czegoś Ty sie spodziewał tam w szczycie sezonu?

darmowa jebaka smile

#1829 2014-07-09 09:51:48 Re: Trójmiasto - Imprezy

Łazan
GSz User

to była jak narazie żenada roku..jak przyszliśmy po północy to Sascha już spakowany był tongue Szumi zagrał może z pół godziny i to wszystko, później kto chciał to wchodził za decki - Na szczęscie za wejściówkę już nie płaciliśmy i dobrze bo wk...bym się dokładając do tego gówna mad O Lanserce już było napisane, więc daruję sobie. Mam tylko pytanie do organizatora po co się zabierać za organizowanie imprezy, podawanie jej do wiadomości  publicznej, jak się nie ma do tego pojęcia albo ma się wyjebane..Szkoda tylko czasu wszystkich zainteresowanych. 
Wstydziłbym się robiąc oś takiego:P

PS. Z tymi modelkami to racja dobre miejsce na pierwsze przełamanie lodów lol

#1830 2014-07-09 10:38:45 Re: Trójmiasto - Imprezy

RomeY
GSz User

dechomenon :

RomeY :

Przecież ta cała Zatoka Sztuki oraz plaża tam to jest lanserka dla pseudomodelek z warszafki oraz próbującym im dorównać klubokurwiszonom z Sopotu. Czegoś Ty sie spodziewał tam w szczycie sezonu?

darmowa jebaka smile

jak hajs się zgadza, to raczej smile

#1831 2014-07-09 11:08:36 Re: Trójmiasto - Imprezy

Wojtazz
GSz User
Serwis

jedyne co teraz jest pozytywne w Sopocie to wschod slonca na bezplatnym molo big_smile

#1832 2014-07-09 17:14:54 Re: Trójmiasto - Imprezy

Radekk
arcsin(x);
Serwis

11.07 | Live at Robert Johnson ╳ Oliver Hafenbauer @ Sfinks700

Klub Sfinks700 prezentuje:
Live at Robert Johnson in Sopot.

https://farm4.staticflickr.com/3849/14564841823_3210d519eb.jpg

Main:
Oliver Hafenbauer (Live at Robert Johnson / Die Orakel — Frankfurt)
Rain (Karawana — Poznań)
Radekk
Svchy

Fountain:
Tomek Hoax
Rhythm Baboon
DJ Dett

Muzycznie: deep / dub / house / techno / chill­out / ghetto / footwork / juke
Wstęp: 10 PLN / 15 PLN po 24:00
Start: 22:00

Infos:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

Oliver Hafenbauer

Aktywista klubowej sceny Frankfurtu, Oliver Hafenbauer, zanim w połowie lat 90 odkrył acid house’owe brzmienia i wydawnictwa Warp, swój gust muzyczny kształtował słuchając głównie hip­hop’u i reggae. Obecnie pracuje jako kurator muzyczny prestiżowego klubu w Offenbach, Robert Johnson, którego sam jest rezydentem, przedstawiając wyselekcjonowane przez siebie, rozmaite house’owe projekty, we współpracy ze śmietanką międzynarodowego środowiska muzyki elektronicznej. Ponadto Oliver zarządza wytwórnią płytową „Live at Robert Johnson” oraz stanowi połowię duetu B.H.F.V., projektu utworzonego wraz z Christianem Beisswenger znanym z Arto Mwambe.
'

Artwork: Dawid Sieradzki (visionnaireton@gmail.com)

#1833 2014-07-12 12:43:08 Re: Trójmiasto - Imprezy

Gonzoooo
George Washington

meg_cocaine :

mitchel :

mitchel :

taa widziałem smile

ta impreza to jakas farsa, na plus tylko lokalizacja miejscowki (dach, morze, plaza), reszta to jakas masakra!
od poczatku, Pani na wejsciu skrecona jak ta lala, bilety przy wejsciu po 20pln, a w presale 30pln big_smile, tutaj mysle, ze Gonzo moze dodac dwa slowa od siebie big_smile malo ludzi niestety - to wina slabej promocji po czesci, male piwko 12pln, lufa czystej 22pln yikes mina barmana, który wydaje Ci 8pln po zlotowce i nie zostawiasz mu napiwku - bezcenna smile
impreze skonczyli o 1.00 gdzie zaznacze ze Sascha mial grac do 2.00 (co prawda zaczal troche wczesniej), a po nim do 4 ktos jeszcze - patrz tt !!! niektorzy jak widzialem przyjechali specjalnie tylko na 24 zeby sobie 2 godzinki posluchac Sasche, a tu zonk hmm
dodam jeszcze srednie zainteresowanie samym Sascha ze strony organizatorow/gospodarzy podczas jego grania, taki szczegol, ale chyba dosyc wazny?!
no i na koniec taka mala dygresja a propos ludzi, niektorzy tam wygladali jak zywcem wyjeci z Warsaw Shore, niby chuj mi do tego, ale nie czulem sie tam komfortowo!

ciekawi mnie tylko jak bedzie na SeaZone festival gdzie 3 dni ma byc Rooftop after chytry
@ Rav mysle, ze C&C powininno sie upewnic jak to z tym graniem na dachu wyglada, bo podpobno gosciom z hotelu nizej halas przeszkadza ??!!

idealnie opisana impreza - zapomniałeś napisać o nagłośnieniu - porażka, u mnie w domu jedna kolumna wieży ( prezentu z 18ki ) gra głośniej, ale się wkurwiłam, Sascha grał takie piękne wałki a cała reszta była taka masakryczna sad  strasznie smutne miejsce !

haha ja dodam właśnie, że zabronione jest siedzieć nie pijąc o czym dowiedziałem się od barmanki. Na miejscu jest opisywanie tej imprezy hasztagami, instagram mile widziany.

#1834 2014-07-12 14:31:25 Re: Trójmiasto - Imprezy

Susanna

Gdańsk Dźwiga Muzę!! 35zł za 3dni koncertów
'

#1835 2014-07-13 15:07:11 Re: Trójmiasto - Imprezy

perez83
GSz User

RomeY :

haha "klubokurwiszony" rulezzz

#1836 2014-07-29 01:30:16 Re: Trójmiasto - Imprezy

Susanna

Trente z zespołem 03.10.2014 w b90 !!!!!!!

#1837 2014-07-29 08:55:26 Re: Trójmiasto - Imprezy

Wojtazz
GSz User
Serwis

A co z sierpniowym technosoul w Sfinie?

#1838 2014-07-30 10:32:18 Re: Trójmiasto - Imprezy

Susanna

też będzie, ale jednak bez importu, coś mi się jebuo. Ma być na wówczas gotowe tłoczenie Ninjy wink 08.08 - Pozdro Techno Płyta Party

main:
Michał Wolski Liveact (Minicromusic/Blank Slate/Technosoul)
Błażej Malinowski Liveact (Phorma/Technosoul)
Piotr Klejment (Technosoul)
Essence (Technosoul) vs Rafique (Sfinks700)

fontanna:
Hadrian (Głębokie Pasmo)
2% (Głębokie Pasmo)
Kcr (Site rec.)

start: 22:00
wjazd: 10 zł do 23/15 zł po 23
'

#1839 2014-08-04 17:57:15 Re: Trójmiasto - Imprezy

essence
GSz User

ta jest - zapraszam. mimo zwichnietego barku i zlamanej kosci big_smile

#1840 2014-08-05 11:10:37 Re: Trójmiasto - Imprezy

Susanna

mixuj łokciem big_smile

#1841 2014-08-05 15:23:33 Re: Trójmiasto - Imprezy

_PrEzY_
GSz User
Serwis

Gonzoooo :

meg_cocaine :

mitchel :

haha ja dodam właśnie, że zabronione jest siedzieć nie pijąc o czym dowiedziałem się od barmanki. Na miejscu jest opisywanie tej imprezy hasztagami, instagram mile widziany.

Masakra, po pierwsze bilety - kilka razy chyba zmieniane zasady wejścia na "imprezę" SeaZone, gdy byłem w końcu dowiedzieć się osobiście (bo telefonów oczywiście nikt nie odbiera), Panie oczywiście nic nie wiedziały, mimo, że od ch*ja ulotek w recepcji ... Na wejściu, recepcjonistka, nie chciała nas wpuścić, i nie wiedziała o co nam chodzi z tą imprezą SeaZone - żenada (a za nią na ścianie zajebisty plakat - większy od niej). Jakoś udało nam się wejść, bo zobaczył nas organizator imprezy ... Okazało się, że roof top zrobiło się beach party przy cichym nagłośnieniu, ogólnie jedyny plus, że był luz "na parkiecie" big_smile podczas gdy grali Tom Bednarczyk, Kuba Sojka i An on Bast, później grał Marcin Czubala, ale już poszliśmy na kebaba etc... Ceny za napoje oczywiście kosmiczne. Co do soboty to impreza z Paryssem i Catz'n'Dogz odbyła się na samej górze, z tym, że TT oczywiście nie miał za wiele wspólnego z rzeczywistością ... Paryss w końcu nie zagrał - a organizator przekonnywał nas, że Paryss zagrał big_smile żenada po prostu ... a dalej już nawet nie wiem, bo przez to całe zamieszaniu wylądowaliśmy w Sfinie, gdzie rano po imprezie chilloout na plaży, tak więc generalnie, nigdy więcej w Zatoce "Sztuki" tego typu imprez, nie polecam ... Mieszanie tego typu imprez z takimi miejscami jest raczej nie miejscu moim zdaniem tzn. mieszanie ambitnej muzyki i pozytywnych ludzi, z burakami z warszafki ;/

#1842 2014-08-13 00:54:13 Re: Trójmiasto - Imprezy

Byc23k
Serwis

na ifestival w sobote ktos idzie? I festival | Gdansk | ANDY C | Black Sun Empire | Neonlight '

#1843 2014-08-15 18:09:43 Re: Trójmiasto - Imprezy

schranzohol
GSz User

Byc23k :

na ifestival w sobote ktos idzie? I festival | Gdansk | ANDY C | Black Sun Empire | Neonlight '

Ja będę, jakis b4 to pisz 511785940

#1844 2014-08-30 15:38:46 Re: Trójmiasto - Imprezy

RomeY
GSz User

Ma ktoś zbędne wloty na Nilsa Frahma w ECS na dziś?

#1845 2014-08-31 08:36:33 Re: Trójmiasto - Imprezy

lol
HUMPING MATADOR

Colmi :

lol :

NICOLE :

w zasadzie ...

to poka fote

'

hihi

cool
klawo, bedzie do kogo wbic sie na us open cool

#1846 2014-08-31 14:08:45 Re: Trójmiasto - Imprezy

Byc23k
Serwis

hihi

#1847 2014-09-05 10:58:03 Re: Trójmiasto - Imprezy

vacos
GSz User

W sobotę Sfinks700 świętuje urodziny.
Mam po jednym podwójnym zaproszeniu dla 3 pierwszych osób, które skomentują tego posta.
'

#1848 2014-09-06 16:23:16 Re: Trójmiasto - Imprezy

KarolinaPS
GSz Newbie

POWERWALK w Gdańsku!

W sobotę 13 września o godz. 10:00 po raz kolejny będziemy zmieniać definicję spaceru!!!

Jeśli chcesz poznać ciekawych ludzi, wyjdź z nami!

Idziemy ulicami i alejkami Gdańska. Reszta jest niespodzianką, dlatego wszelkie informacje (w tym trasę) uzyskasz na miejscu!

TEL DO ORGANIZATORÓW:
730 100 152
799 475 075

Zbiórka 13 września o godz 10:00 spod "Jantaru" z ul.Miszewskiego, dokładny adres Politechniczna 7. Wydarzenie będzie trwało najpóźniej do godz. 11:30.

Prosimy wziąć ubiór przeznaczony do spaceru oraz kocyk, jeśli ktoś korzysta:)

Zapewniamy najlepszej jakości atmosferę oraz pełnych energii i zmotywowanych ludzi.

Osoby zainteresowane proszę o zapisywanie się!

PS. Nie zapomnijcie zabrać znajomych:)

#1849 2014-09-06 17:57:53 Re: Trójmiasto - Imprezy

RomeY
GSz User

poka fotę

#1850 2014-09-06 19:01:21 Re: Trójmiasto - Imprezy

Byc23k
Serwis

poka poka